ÇAPA’DAN ANDRE SANTOS YORUMU

23 Haziran 2016

Boluspor Teknik Direktörü Çapa:“Dos santos ile bir görüşme yaptık ve anlaşma sağladık. Bu futbolcunun transferi ile ilgili yarın bir basın toplantısı yapılacak"

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, eski Fenerbahçeli futbolcu Dos Santos ile anlaşma sağladıklarını yarın bu konuda bir basın toplantısı düzenleneceğini bildirdi.

Çapa, yaptığı açıklamada, kulübün transfer komitesinin aralıksız olarak çalışarak kendisini ve teknik ekibinin tavsiye ettiği futbolcularla anlaşma sağlamak adına yoğun bir mesai harcadığını ifade etti.

Bazı futbolcuları transferleri konusunda olumlu gelişmeler olduğunu kaydeden Çapa, “İlerleyen günlerde bu futbolcularla ilgili bir basın toplantısı yapılacak. Geçen haftaki toplantı doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Görüşmüş olduğumuz futbolcuların transferleri konusunda çalışmalar olumlu şekilde sürüyor.” diye konuştu.

İlk etapta yapılan transferlerin ardından yönetimle tekrar bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacaklarını dile getiren Çapa, bundan sonraki süreçte de bu toplantıdan çıkan kararlar doğrultusunda adım atacaklarını söyledi.

Çapa, takımın 9 Temmuz tarihinde kampa gireceğini de ifadelerine ekleyerek,  “Takım olarak 12 tane futbolcu transfer etmek istiyoruz. Kulüp başkanımız da bunu açıklamıştı. Kampımızın başlangıç tarihi olan 9 Temmuz’a kadar istediğimiz oyuncuların aramıza katılmasını istiyoruz. Ama bu bizimle alakalı bir şey değil. Kulübün imkanlarını da göz önüne alacak olursa bu şu anda bu çok kolay değil. Ama bunu mümkün olduğu kadar gerçekleştirmek istiyoruz.” dedi.

Öte yandan, transfer komitesinin yaptığı görüşmeler kapsamında Fenerbahçe'de 2009-2011 tarihleri arasında forma giyen Brezilyalı futbolcu Andre Clarindo Dos Santos ile anlaşmaya vardıklarını belirten Çapa, “Dos santos ile bir görüşme yaptık ve anlaşma sağladık. Bu futbolcunun transferi ile ilgili yarın bir basın toplantısı yapılacağını biliyorum. Bu toplantıda başka futbolcuların da tanıtımı gerçekleştirilebilir” ifadesini kullandı.

2163 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.053848028182983