ÇARIKÇI, ADAYLIK AÇIKLAMASINI YİNELEDİ

11 Mayıs 2016

Geçtiğimiz haftalarda 28 Mayıs’ta yapılacak kongre öncesi Boluspor kulübü’ne başkan adaylığını açıklayan Necip Çarıkçı çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çarıkçı, kongrede aday olacağını yineleyerek, “Hiçbir güç beni Boluspor Başkanlığı adaylığından vazgeçiremez. Adayız, olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkan adayı Çarıkçı ayrıca, şimdiden iç ve dış transfer çalışmalarına başladıklarının altını çizerek, “Ben hem iç transfer ile ilgili hem dış transferle ilgili çalışmalarıma başladım. Senegal’e gitme durumum var. Şu anda dış transferimizi yavaş yavaş yapmamız gerekiyor. Görmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

“ŞU ANDA ÇEKİLME GİBİ BİR ŞEY OLMAZ, BEN SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM”

Son zamanlarda adaylıktan çekileceği dedikodularına yanıt veren Çarıkçı, “Malumunuz üzerine Boluspor’a 10 gün önce adaylığımızı açıkladık. Taraftarımızın, basınımızın bir tesiri var. Geçmişte Boluspor’da görev yapmış eski, arkadaşlarımızı bu konuda bize destekleri oldu. Boluspor’un ihtiyacı olduğu bu dönemde aday olduk. Tabii, maalesef bugün bazı basın organlarında böyle bir haber çıkmış, ‘tekrar aday olmama’ gibi bir durum. Kesinlikle böyle bir şey yoktur. Aslında gönlümden geçen bu kongrenin 15 Mayıs’ta olmasıydı. 15 Mayıs’ta Boluspor’un maçları bittiği zaman. Yaklaşık orada 25 gün gibi bir süre vardı. Ama maalesef bu süre dememize rağmen kongre 28 Mayıs’ta yapılacak. Şu anda çekilme gibi bir şey olmaz. Ben sözümün arkasındayım. Hiçbir güç beni Boluspor Başkanlığı adaylığından vazgeçiremez. Adayız, olmaya devam edeceğiz. İnşallah kongre, Bolusporumuza hayırlı olur” ifadelerine yer verdi. 

“İNŞALLAH BOLUSPOR’U BU SIKINTIDAN HEP BERABER KURTARACAĞIZ”

Boluspor başkan adayı Çarıkçı, seçilmesi halinde yönetiminde 2004 ruhunu yakalamış ve ayrıca genç isimlerinde olacağını sözlerine ekleyerek şunları dile getirdi: “Şu anda belki 50 kişilik bir liste geçiyor. Ama böyle bir liste yoktur. Benim amacım, Boluspor kulübüne zamanını verecek, Boluspor’u sevecek, bir yönetim kurulu oluşacak. Yani geçmişte biz 45–50 kişilik liste yapardık. Bunu şu an düşünmüyorum. Sadece tek düşündüğüm, bu aşkı olan, Boluspor’u seven arkadaşlarımız yönetime girecek, girmeyenler zaten Boluspor’u seviyorlar. Onlar dışarıdan bize destek olacaklar. Hem reklam desteği hem para desteği hem de gönül desteği. Yönetim kurulu, bu işi seven insanlardan olacak. Kimseyi de zorlamıyoruz. Amacımız, iyi bir yönetim olması, araya gençleri katacağız. Eski tecrübeli arkadaşlarımız var. Eski 2004 ruhunda olan benim güvendiğim, inandığım bu 2004 ruhunu yakalamış, idareciler var onlar aramızda olacak. Aralarında böyle Bolulu, genç insanlar olacak. Çünkü onları bizim yetiştirmemiz gerekiyor. Yeni gençlerinde Boluspor’da görev alması gerekiyor. Onlarda ilerde belki başkan olacaklar. O anlamda iyi bir liste kuruluyor, genç bir liste kuruluyor. Ağabeyler var, gençler var güzel bir liste olacak. İnşallah Boluspor’u bu sıkıntıdan hep beraber kurtaracağız.”

“SENEGAL’E OYUNCU İZLEMEYE GİDECEĞİZ”

Seçimin ardından Senegal’e oyuncu izlemeye gideceklerini ve vakitlerinin dar olduğunun altını çizen Başkan Adayı Çarıkçı, sözlerine şöyle devam etti: “O anlamda biz yine 15 gün içerisinde hem içeride hem dışarıda hem de Türkiye’de maçlar oynanıyor onları da şu anda izlettiriyorum. Belçika’da, Hollanda’da maçlar şu an izleniyor. İnşallah 28 Mayıs’tan sonrada bu açığı kapatacağız. Senegal ile ilgili Belçika’dan, Hollanda’dan bizim Bolulu olan bir ağabeyimiz bu konuda bir kulübün scout ekibinde. Kendisinin Senegal’da ilişkileri iyi olduğu için hem Belçika’yı ve Hollanda’yı takip ediyor. Kendisinden böyle bir teklif geldi. Bekir Tetik bey’den. Kendisi Geredelidir. Dostumuz, arkadaşımız. Orada turnuva hazırlamış, turnuva aslında 20–21–22–23 Mayıs’ta idi. Ama ortaya biraz vize konusu ortaya çıkınca biraz gecikme olacak. Belki ayın 3’ünde olacak. Orada şu an maçlar izleniyor. Büyük ihtimalle biz 3–4–5–6 Haziran’da orada olacağız. Ama şu anda böyle bir programımız olacak.”

“BEŞİKTAŞ KULÜBÜ’NDEN HER TÜRLÜ DESTEĞİ ALIRIZ”

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile yakın dostlukları olduğunu ve bu dostluktan güzel işlerin çıkacağını ifade eden Çarıkçı sözlerine şöyle devam etti: “Öncelikle Beşiktaş kulübümüzü tebrik ediyoruz. Hakikaten Beşiktaş kulübü şampiyon oldu. Fikret Orman bizim 25 yıllık aile dostumuz, arkadaşımız. Babası rahmetli oldu 2 sene oldu. Fikret Orman ile her gün, her dakika konuşuyoruz. Boluspor Kulübü’ne başkan adayı olduğumda konuştuk, ‘Başkanım hayırlı olsun’ dedi. Biz Başkan olduktan sonra Fikret Orman Bolu’ya gelir. Beşiktaş Kulübü, bizim büyük ihtimalle dost kulübümüz olacak. 1 sene önce Beşiktaş Kulübü Başkanı beni aradı. Dedi ki, ‘Biz pilot takım arıyoruz.’ dedi. Boluspor olur mu? dedi. Ben bunu Cemil Akay ile paylaştım. Cemil Akay dedim, ‘Sen Boluspor Kulübünün Başkan Yardımcısısın. Beşiktaş Başkanı’ndan böyle bir teklif geldi. Görüşün, Beşiktaş Kulübü ile Boluspor Kulübü pilot takım olacak’ maalesef bunun cevabı bize gelmedi. Bir türlü olmadı. Aslında teklif Beşiktaş’tan geldi. Şu anda Beşiktaş Kulübü’nden her türlü desteği alırız. Altyapı desteği, sporcu desteği her türlü desteği alırız. Bizim arkadaşımız. Çok düzgün bir adam. Ben de kendisini çok seviyorum. Hatta geçen sene Yunanistan’da bir maça gittik Asteras maçına. O maçta beraberdik. Ona moral vermeye gittik. Bize güç katacak. Burada hazırlık, dostluk maçı yaparız. Güzel tesisi de Gerede’ye kazandırıyor. Şu anda bitti. Gerede’de onun için önemli bir yerdir. Dayısı vardır Gerede’li. O anlamda hem dayısı Bolulu hem bizim arkadaşımız. Bunda hem Boluspor kazanır hem de Beşiktaş kazanır. Güzel bir birliktelik olacak. “

2534 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.078685998916626