Çarıkçı’ dan Net Mesaj

25 Haziran 2016

Bolu Gazeteciler Cemiyetinin hayırlı olsun ziyaretinde gazetecilerle sohbet eden Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ve yönetici arkadaşları bazı konulara açıklık getirdiler. Andre Santos’ un transferinden ve projelere kadar konuşan Necip Çarıkçı gazetecilere bilgi verirken "biz Andre Santos’u transfer ederken Santos ve menajerleri Boluspor’ un UEFA da ve kamu oyundaki şahsımızın ve yönetici arkadaşlarımızın itibarına bakarak durumunu inceleyerek geldiler" dedi.

Haber Fahri Gündüz 

Başkan Necip Çarıkçı  B G C  ziyaretinde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çarıkçı Andre Santos gelirken önce Boluspor’ un UEFA deki durumuna bizim şahsımıza Fuat Çapa hocamızı tanıdığı için yönetici arkadaşlarımızın iyi itibarları olduğu için bizi tercih etti. Biz ona çok büyük paralar vermedik onu bir projemizin bir parçası olarak transfer ettik dedi.

 Andre Santos Formaları Geliyor

"En kıza zamanda oyuncumuz Andre Santos’un formalarını yaptıracağız onun için bir imza günü düzenlenecek hem taraftarlarımız oyuncumuz yakından görebilecekler onunla fotoğraf çektirebilecekler fotoğraf çektiren, forma alan en rahat bir şekilde imzasını attırabilecek bizim bu çalışmalarımız taraftarımız için onlar en iyisine layık" dedi.

Biz Bir Markayız ! Kimsenin Pilot Takımı Olmayız !

Başkan Necip Çarıkçı  kendisine sorulan pilot takım sorusuna da şöyle cevap verdi. "Biz Boluspor olarak saten bir markayız kimsenin de pilot takımı olmayız evet Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile dostluklarımız var arkadaşımız sık sık da görüşüyoruz fikir alış verişinde bulunduğumuz zamanlar var ama Beşiktaş ile bir pilot takım olma projemiz yok Boluspor kulüp olarak bir marka kimsenin pilot takımı olamaya ihtiyacımız yok" dedi.

Alt Yapı İçin Fuat Çapa Tek Yetkili

Gazetecilerin sorularına içtenlikle cevap veren Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı kendisine sorulan Alt yapı sorusuna da şöyle cevap verdi. "Hocamızı transfer ettik den sonra A takım oluşturma toplantıları yaptık kendisine alt yapı konusunda yetki verdik projemiz kapsamında şimdi onun için bir karar vermedi. İlk işimiz A Takımı oluşturmak onun için çalışıyoruz transferler yapıyoruz bir taraftan da  reklam çalışmalarına hız verdik Alt yapıya bakamadık ama onun içinde hocamız Fuat Çapa ile uzun bir toplantı yapıp karar vereceğiz" dedi.

2959 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.078886032104492