Çarıkçı “En Büyük Destekçimiz Bolu Halkı ve Reklam Verenler “

12 Ocak 2017

Boluspor kulübü başkanı necip çarıkçı kulüp binasında taraftarlarında katıldığı bir basın toplantısı düzenleyerek göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar ne aksiyonlar aldıklarını ve yaşanan süreci slayt gösterisi ile paylaşarak herşeyi ortaya koydu. Başkan Çarıkçı kalem kalem hangi birimlere ne kadar harcandığını paylaşırken bu yapılanların kulübe reklam verenlerin desteği ile yaptıklarını beyan etti.

Başkan Necip Çarıkçı yaptığı toplantıda ele alınan konular şu şekilde.

Ligde ne yaptık, ne aldık bununla ilgili bir sunum yapmak istedik. İnşallah bu toplantılarımızı her sene ya da her altı ayda bir yapmak istiyoruz. Projelerimizi de sunmak istiyoruz.

Yaptıklarımızla eksi 6 puan ve 25 bin TL cezadan kurtardık !

Atatürk Stadında stat şu anda bizimdi, en son meclis kararı ile stadı belediyemize devretmeye çalışıyoruz. Statta ne yaptık? 207 tane koltuğumuz vardı. Bu koltuklar geçen sene boyanmış. Sıkıntı vardı, 65 bin TL’lik bir bütçe yapıldı bunun Örnek Mefruşat 32 bin TL’sini finanse etti. Geri kalan Boluspor’un bütçesi ile karşılanarak bunu yaptık.

Yedek kulübeleri de tamamen standart dışıydı. Bunu da yaptık. Boluspor 23 bin 250 TL harcayarak bunu yaptı.

Basın tribünü için istekler olmuştu buradaki eksiklikleri giderdik.

Skorbord geçen senelerde Bolu’daki bir firma bunu yaptırmış. Boluspor’la da bir anlaşma yapmışlar bir bölümünü bir kazanalım bir bölümü    nü siz kazanın demiş ama bu reklam işi yürümemiş. Bunu yapan firma sıkıntıya düşüyor. Bir maçta bizim skorbord çalışmamıştı. Skorbord kapanmıştı, skorbordun okunmaması üzüntü verdi. 80 bin TL vererek bu skorbordu Boluspor’a kazandırdık. Boluspor’un kendi öz malıdır şu an.

Soyunma odaları, hakem odaları, basın odaları ve koridorların tamir bakım işleri yapıldı. Engelli tribünü ile ilgili yatırımlar yapıldı.

Stadyumda sağlık raporu alınacak şekilde sertifika alındı. İki yıldan beri bizim stadımıza Çevre İl Müdürlüğü belge vermedi. Diyorlar ki; bu statta maç oynanmaz. Federasyondan ceza geldi 25 bin TL. Ocak ayında biz bu sertifikayı almasaydık, eksi 6 puan ve 25 bin TL ceza vardı. İki yıldan beri bir kavga vardı. Bunu biz iki ay içinde Valilik ve Çevre İl Müdürlüğü ile beraber toplantı yaptık şu anda biz sertifikayı Sayın Valimizden biz aldık. Boluspor şampiyon olduğu takdirde, bu statta şu an maç yapabilecek durumdayız. Bunun için de İstanbul’dan statla ilgili bir genel müdürümüzü biz Bolu’ya çağırdık. Bir gün toplantı yaptık. 450– 500 bin TL’lik bir bütçe ile stadımız ligde maç oynayabilir. Ne olacak? Basın tribünü biraz daha büyüyecek, şeref tribünü büyüyecek, odalar büyüyecek, alt kısımlarda eksikliklerimiz var. Toplam bütçe de 1 milyon TL. Boluspor takımının acil bir stat ihtiyacı şu an yok. Maçlarımızı burada oynayabiliyoruz. Federasyondan da bunun teyidini aldık.

Sağlık ekibimizi güçlendirdik !

Kulübümüzde bir tane terapist vardı, genç bir kardeşimiz vardı, bu kardeşimizin biraz daha yetişmesi gerekiyordu. Kayseri’den bir tane tecrübeli, Kayserispor’da yaklaşık 10 yıldır görev yapmış bir kardeşimizi aldık. Şu an Boluspor’da iki tane fizyoterapistimiz var. Bunun için de bir oda tahsis ettik. Bu odada şu anda alınan malzemeler de 7 bin 482 TL.

Teknolojiyi Artık Takip Ediyoruz !

Tesisimizde internet ağı sıkıntımız vardı. Telekomla görüşmeler yaptık. Burada topçu izleyeceğiz, internet zayıf hız yok. Bu konu ile ilgili de Telekomla görüştük, komple fiber optik döşedik, 17 bin 891 TL bütçe oldu.

Maçların ve antrenmanların çekimi için iki adet kamera ve tablet alındı. Antrenmanlarda bilimsel çalışma için bir adet polar marka takip cihazı alındı, 23 bin TL’lik bir bütçe ile yapıldı. Antrenmanlarda yine bilimsel çalışma için 15 tane polar saat 17 bin TL.

Scout ekibimiz kuruldu. Başında da tecrübeli başkan yardımcımız Osman Görsoy Bey geçti, bunun için de bir oda tahsis edildi. Wyscout ile 7 bin 500 TL verilerek de bir anlaşma yapıldı. Canlı da izleyebiliyoruz. Wyscout’ta Cüneyt Hocamız var, toplamda 4 kişi var.

Boluspor Sevdalıları Her zaman Destek Oldu !

A takımda otobüsün rengi ile ilgili bir sıkıntı oldu. Burada da Soner Çavuşoğlu kardeşimiz sağ olsun, hem bu otobüsü, hem de altyapının otobüsünü değiştirdi, kendisine teşekkür ediyoruz.

Tesislerimizin eksiklikleri tamamlandı !

Fitness salonumuza yeni bir döşeme yapıldı. Yeni aletler alındı. Şu anda alınan aletlerin hepsi son sistem aletler. Yemekhane ve diğer yerler için 7 bin TL harcama yapılmış.

İlk geldiğimizde, başkan olduğumda şu denmişti bana, altyapı iyi, altyapı uçuyor, her şey yolunda denmişti. Ne zaman altyapıya girdik, karşımıza bu görüntüler çıktı. Orada ne yaptık? Kapılar değişti, oradaki halı kaldırıldı. Taban döşemesi yapıldı. Tüm tesisin iç badana boyası yapıldı. Mutfak malzemeleri alındı, bütün her şey yapıldı.

Boluspor’a Yakışan Otobüsümüz Olacak !

Stadı bitirdik, altyapıyı bitirdik, bundan sonra ne yapacağız? Bir otobüsümüz var. 2010 yılında benim aldığım bir otobüs. En son Antalya’ya gittiğimiz zaman bir baktık ki, diğer takımların otobüsleri bizim otobüsün biraz önüne geçmiş. Bizim de şu anda altyapı deplasmanlara gidiyor. Niyetim, bu otobüsü altyapının U21’in, U19’un hizmetine vermek. Takımımıza yeni bir otobüs almak. Bu konuda sayın belediye başkanımıza bir sohbet anında bir otobüs dedim, bir otobüs daha alamaz mısın dedim. Otobüsü inşallah bu sene kazandıracağız.

Bugüne kadar olması gereken artık Karaçayır’da olacak !

Her hafta Karaçayır’da amatör takımların sıkıntılı olduğu bir konu var. Sadece Boluspor’un değil, bütün takımların. İçin üç ay içinde bu kulübe bir ambulans kazandıracağız. Hem bizim için, hem de altyapıdaki bütün takımlar için bir hizmet olsun.

6 ayda bu başarının tek sahibi Bolu Halkıdır. Biz bu paraları nasıl buluyoruz? Bu transferleri nasıl yapıyoruz? Bunda en büyük desteği, Bolu Halkı verdi, reklam verenler.

LED reklam yaptırmak istiyoruz.

Bu konuda Fenerbahçe başkanı ile görüştüm. Ben düşük bedelle alayım dedim ama olmadı. İnşallah bu LED reklamları stada alabiliriz. Bunun maliyeti 200 bin dolar.

Antrenman sahamız, belediye başkanımız söz vermişti, ana giriş altyapının olacak. Bu giriş kapanacak, ön tarafa bir antrenman sahamızı yapacağız. Hibrit çim, ısıtmalı, 105’e 65 olarak projesi bitti. İnşallah bunu da bu sene bitirmeye çalışacağız. 

 

2827 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.075520992279053