Çarıkçı Galibiyet Bizim İçin İyi Oldu .

3 Ekim 2011

Bank Asya birinci lig de Boluspor'da Adanaspor karşısın da alınan 3 puanın ardından açıklamalarda buluna Başkan Necip Çarıkçı galibiyetten dolayı...

Bank Asya birinci lig de Boluspor'da Adanaspor karşısın da alınan 3 puanın ardından açıklamalarda buluna Başkan Necip Çarıkçı galibiyetten dolayı oyuncularımı kutluyorum 15 günlük arayı en iyi şekilde değerlendirip yolumuza devam edeceğiz dedi.

 

 

Teknik heyeti ve takımımızı kutluyoruz iyi bir galibiyet oldu Adanaspor lider geldi. Bugün zor bir maç olacağı belliydi karşılaşmada ilk yarı iki net pozisyonumuz vardı.İkinci yarıda golü bulan taraf bizdik öne geçmemizin ardından Adanspor açılarak üzerimize geldiler onlarında ikinci yarı iki üç net pozisyonlar vardı. Her şeye rağmen maçı kazanan taraf biz olduk bazı oyuncularımız Adanaspor maçına farklı motive olmuşlar bunu bugün sahada gördük yaptıkları mücadeleden dolayı. Alınan 3 puan camiamıza hayırlı olsun şimdi önümüzde 15 günlük bir süre var bu süre içersinde teknik heyetimiz bu arayı değerlendirmek isteyecektir 5-6 oyuncumuzun maç eksiklikleri var hem kondisyon hem de maç oynamaları yönünde iki hazırlık maçı yapmayı düşünüyorlar bu ara bizim içinde iyi oldu iyi günler Boluspor' u bekliyor.

 

Taraftarın maçlara gelmemesine şikayetçi olan başkan Çarıkçı sözlerine öyle devam etti.  Bolu da tek eksik taraftar şuan lideriz taraftarımız tribününler doldurmalarını istiyoruz Gözete maçından iyi sonuçla dönüp Elazıspor maçında tribünlerin dolmasını istiyoruz dedi.

 

Son haftalardaki Fatih Gül ve Atacan nın gösterdikleri performans içinde şunları söyleyen Necip Çarıkçı  Oyuncularımızın hepsine yönetim kurulu olarak gerekli desteği veriyoruz bu sadece Atacan,fatih Gül ayrımı yapamayız şu bi gerçek ama hem Atacan' nın  hem fatih Gül çıkışını görüyoruz önemli olan futbolcuya kötü günde destek  olmak önemli. Ben onlara şu sözü verdim bizler iyi gününüzde yanınızda olmaya biliriz  bizler kötü gününüzde yanınızda ola caz mesajını verdik bizim sezon başında yaptığımız toplantıdaki amacımız buydu.

 

Küfür e karşıyım taraftar içinde bağırmayan kesim küfür ediyor bunu da hem yarenler hem 1965 liler bu kesimleri temizleyecek iyi bir kadromuz var sahada bir 11 oynuyorsa bir 11 de kenarda var şuanda tüm oyuncularımız rekabet içinde hocamızda formayı kim hak ediyorsa adaletli dağıtım yapıyor birlik beraberlik var herkes Boluspor da  mutlu diyerek sözlerini tamladı.        

 

 

1785 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.065083980560303