ÇARIKCI GEMİLERİ YAKTI

25 Nisan 2017

Ligin 29’uncu haftasında kendi sahasında Bandırmaspor’u 4–1 mağlup eden Boluspor’da yüzler gülüyor. Ligde, 29’uncu hafta itibariyle Play-Off potasında sadece 2 puan uzakta olan kırmızı beyazlılar, ilk 6 yarışını sürdürüyor. Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, Bandırmaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Çarıkcı  “Ama tek 44 puan bana göre biraz az oldu. Aslında 51–52 puan aralığını yakalamamız gerekiyordu. Şanssızlık bunlar. Artık geriye bakmayacağız. 5 maça odaklanacağız. Balıkesirspor maçını kazanalım. Ondan sonraki 2 maçımız kendi sahamızda” dedi.

“BALIKESİRSPOR MAÇINI DA ALMAK İSTİYORUZ”

Çarıkcı, ligin 30’uncu haftasında deplasmanda oynayacakları Balıkesirspor maçını kazanmak istediklerin ifade ederek; “Altınordu maçı hakikaten Boluspor’un dönüm maçıydı. Takımdaki birlik ve beraberlikten dolayı çok umutluyduk Altınordu maçından. Hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık bu hepimizi üzdü. Başta bizi üzdü, taraftarı üzdü. Bandırma maçı ise biraz kritik bir maçtı. Çünkü rakibimizin de düşme tehlikesi vardı. Bu maçta da takımımız iyi oynadı. İyi oyun ortaya koydu. 4-1’lik skor ortaya çıktı. Tabi şimdi diyoruz ki, keşke Altınordu maçını alsaydık, belki 2 puan fark kalacaktı. Belki ilk 2’yi konuşacaktık. Artık geride bıraktık bunları. Tek düşüncemiz Balıkesirspor maçı. Balıkesirpor’un biraz iddiası kalmadı. Pazar günü maçtan sonra belki daha farklı şeyler düşünebiliriz. Balıkesirspor maçını da almak istiyoruz.”

“İSTER 5 OTOBÜS, İSTER 6 OTOBÜS OLSUN TARAFTARLARIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ”

Boluspor kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, Bolusporlu taraftarların deplasmanda oynanacak olan Balıkesirspor maçına yoğun bir taleplerini olduğunu ve kırmızı beyazlı taraftarların her isteğini yerine getireceklerini sözlerine ekleyerek şunları dile getirdi: “Yoğun bir talep var. Taraftarımızdan gelen talepler var. Bu konuda da taraftarlarımızın her türlü talebine cevap verebilecek durumdayız. İster 5 otobüs, ister 6 otobüs olsun taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Daha sonra içerde 2 tane maçımız var. Balıkesirspor maçını aldığımız takdirde 2 maçta da Bolu’da kampanya yapacağız. Taraftarlarımızı Boluspor’a çekmek içinde her türlü desteği vereceğiz. Boluspor ilk önce Play-Off’ları zorlayacak, sonra da bu sene şampiyon olmak için çalışacağız.”

“ANDRE SANTOS, RAMAZAN SAL O YAŞLARINDA MÜTHİŞ ÇALIŞIYORLAR”

Boluspor’un iki kaptanı Andre Santos ve Ramazan Sal ile ilgili açıklamalarda bulunan Çarıkcı; “Takımımızın kaptanı Andre Santos, ikinci kaptanı Ramazan. Tabi burada teknik heyette veya ben Başkan olarak böyle bir kaptanla çalışmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Şu anda teknik heyete kaptanlarımızı çok büyük destek oluyor. Takım içinde antrenmanlarda hem Andre Santos hem de Ramazan, Fuat Çapa’ya bana göre güç veriyor. Takım içindeki, maç esnasında yapmış olduğu motivasyonlar takıma değer katıyor. Çünkü ikisi de kaliteli oyuncu. Andre Santos, Ramazan Sal o yaşlarında müthiş çalışıyorlar. Gençlerimizde bunları görüyor, örnek alıyor. O anlamda bir beraberlik var. İnşallah bu birlik ve beraberlik 5 maç sonunda devam eder. Artık 5 maçın sonundaki durumumuza bakacağız. Ama önceliğimiz Ply-Off’lara kalmak. Onun içinde çalışıyoruz.”

“OTOBÜS KONUSUNDA BELEDİYE BAŞKANIMIZ SÖZÜNÜ VERDİ”

Boluspor saha ve otobüs konusunda sürekli yardım eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a da teşekkür eden Çarıkcı şöyle konuştu: “Futbolda her şey şampiyonluk, Play-Off’ta değil. Yapmış olduğumuz antrenman sahası var. Sıkıntılar yaşadığımız ısıtmalı antrenman sahamız olacak. Bu sahamızı da şu anda yapmaya başladık. Ben en başta bu sahayı yapan Bolu Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Çünkü Başkanımızın destekleri sayesinde antrenman sahamız yapılıyor. İnşallah Boluspor, Belediye Başkanımızla birlikte sadece sportif değil anlamda değil yatırımlarla da Boluspor’un önünü açarız. Otobüs konusunda Belediye Başkanımız sözünü verdi. Boluspor’y hep beraber iş adamları, Belediyemiz, Vekillerimiz, Bakan Yardımcılarımızla birlikte bu işi götürmeye çalışıyoruz. Boluspor’u güzel günler bekliyor.”

“YUSUF EMRE’DE BİR SIKINTI YOK”

Bandırmaspor maçında sakatlanan ve maçı tamamlayamayan Yusuf Emre Gültekin’in sakatlığı hakkında konuşana Çarıkcı sözlerini şöyle tamamladı: “Yusuf Emre’de bir sıkıntı yok. Küçük bir sakatlığı vardı. Maçta bu sakatlığı nüksetti. Bana verilen raporlarda sakatlığın köyü olmadığı, bu maçta oynayacağı yönde cevap geldi.” 

2651 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.039793014526367