Çarıkçı; 'Hoca duygusuna kapılmış'

13 Aralık 2011

Boluspor kulübü başkanı basın mensuplarına yaşanan süreç ile ilgili açıklamalar yaptı.   Genç teknik adamın Karşıyaka maçı sonrası yaptığı açıklamaları değerlendiren Çarıkçı,...

Boluspor kulübü başkanı basın mensuplarına yaşanan süreç ile ilgili açıklamalar yaptı.

 

Genç teknik adamın Karşıyaka maçı sonrası yaptığı açıklamaları değerlendiren Çarıkçı, 'Tabi öncelikle maçtan sonraki hocamızın açıklamalarını talihsizlik olarak değerlendiriyorum. Dün akşam toplantıda yaklaşık 35 kişilik bir toplantı yaptık. Bu toplantıda arkadaşlarımdan bu hocamızın yazısını dikkate almamalarını istedim. İkinci devre daha iyi yerlere getirebilecek bir teknik heyet konusunda arkadaşlarımla hemfikir oldum. Bundan daha iyi olur muyuz diye sordum. Tabii malumunuz Bolu'da herkesin Boluspor'un hem iyi futbol oynamadığı olgusu vardı. 25 puanımız vardı ama gol atamıyor ve son dakikalarda kazanıyorduk. Hocamızın açıklamaları benim için önemli değil. Hocamız iyi bir insan. Duygusuna kapılmış ve böyle ifadeler kullanmış' diye konuştu.

 

'HABERLER HOCANIN MOTİVASYONUNU BOZDU'

Hocaya basın mensuplarının zarar verdiğini iddia eden Necip Çarıkçı, Cihat Arslan'ı gönderme kararını dün akşam verdiklerini söyledi. Çarıkçı, 'Ama daha iyi olabilmek için bu konuda arkadaşlarımla görüştüm. İki arkadaşımız yorum yapmazken, 33 arkadaşımız bu sonucu verdi. Cihat Arslan'ı gönderme kararını dün akşam verdik. Bu günde hocamızla hiç atışma olmadan güzel bir şekilde yollarımızı ayırdık. Ama yine bazı gazetelerde hala yalan yanlış şeyler yazarak 'hocamız bağırmış çağırmış' diyorlar. Hocamızın kafasını hep bu haberler karıştırdı. Bu haberler motivasyonunu bozdu' ifadelerini kullandı.

 

 'HOCANIN HER SORUSUNU YANITLADIM'

Teknik Direktör Cihat Arslan'la yaptıkları toplantıda teknik adamın her sorusunu yanıtladığını söyleyen Çarıkçı, 'Zaten bunla ilgili toplantıda konuştuk. Bana her ifade ettiği şeyi cevapladım. Pazartesi toplantı yapmak istedi tamam dedik. Her şeyi masaya yatırdık. Konuştuk kafasında soru işareti kalmadı. Antrenmanlara geldim destek verdim. Hiç yapmadığım bir şeyi yaparak Abant'ta misafirlerimi bırakıp hoca ile görüşmeye geldim ve maç için başarılar diledim. Biz hocamızı bu güne kadar hiç yalnız bırakmadık. Belki daha fazla ilgi bekliyordu. Ama biz en iyisini verdik. Önemli olan Bolu'da heyecanın bitmemesi' ifadelerini kullandı.

 

3138 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.058551073074341