Çarıkçı Neler Dedi Neler !

25 Eylül 2011

Boluspor kulüp başkanı Necip Çarıkçı  Kırmızı Beyazlı ekibimiz Gaziantep Belediyespor maçı hazırlıkları devam ederken Karaçayır da  yaptığı açıklamada kulübün içindeki...

Boluspor kulüp başkanı Necip Çarıkçı  Kırmızı Beyazlı ekibimiz Gaziantep Belediyespor maçı hazırlıkları devam ederken Karaçayır da  yaptığı açıklamada kulübün içindeki son gelişmeleri içtenlikle açıkladı. Gece maçından tutun futbolcuya küfür eden taraftara kadar her şeyi açıkladı . Kulübün iyi günler için birlik beraberlik mesajları veren Çarıkçı Boluspor iyi olması için zamana ihtiyacı var dedi.

 

 

Boluspor kulüp başkanı Necip Çarıkçı yaptığı açıklamada şunları söyledi.

 

'Sezona 23 yaş ortalaması genç bir takımla başladık. Transferin sonlarına doğru önce Ümit Tütüncü, Veysel Cihan'ı kadromuza katmıştık. Ardından son gece ise Orhan Ak, Emre Toraman kadromuza dahil oldu. Bu dört oyuncumuzun kadromuza katılmasının ardından iyi bir kadro oluşturduk. Ümit'in dışında diğer oyuncularımız yeni sezon kampı görmemişti. Bu oyuncularımız sezon başında almak isteyip de alamadığımız oyunculardı.  Sayısızca transfer görüşmesi yaptığımız oyunculardı.O dönemde bizimde tabii ki belli bir fiyat politikamız olduğundan dolayı almadık ve alamadık. Boluspor'umuza bu oyuncularımız son gününde nasip oldu kadromuza kattık.

 

Ligin başlamasıyla ben 5 haftalık bir müsaade istemiştim. Bu beş haftayı bekleyelim takımımız beş hafta sonra daha farklı olabilir. Daha iyi futbol ortaya koyabilir. Şuanda iki haftayı atlattık ve geriye üç haftamız kaldı. Şuanda futbolcularımızın verimi %60 ulaştı %80-90 ulaştığı zaman çok daha iyi olacak. Burada Ferhat Kiraz da hazır değil. Alp sakatlığı vardı sezon başında hazır olan futbolcu sayımız azdı.

 

Geride kalan 3 haftamızda ilk devre iyi oynuyorduk ikinci devrede skoru koruma telaşı ayrıca duran toplardan olmak üzere sıkıntılı anlar yaşadık. Tabiî ki bu konuda da teknik heyetimiz bir çalışma yapacaktır. Önlem alacaklardır. Şuanda lideriz lig çok uzun bir maraton. Bu maratonda kamuoyunun desteğini yanımıza almamız lazım. Öncelikle basınımız doğru şeyi yazsın güzel şeyler yazsın,  basınımız bildiği şeyleri yazsın , bizleri eğitsin gerçek dışı konuları yazmasın. Taraftarımız kendi işini yapsın takımına 12. kuvvet olsun  maç kazandırsın. Bunları hep söyledik. Bolu'da da şuan her şey iyi gidiyor. Takımız Gaziantep Belediyespor maçına hazırlanıyor. Zor bir maç bizi bekliyor ve zor bir deplasman. İnşallah puan ve puanlarla döneriz. Taraftarlarımız artık Tv'den değil de maça gelerek takımlarını izlesinler. Huzurumuz yerinde , birlik beraberlik var. Takımdaki futbolcular arasındaki arkadaşlık çok iyi saygı sevgi var. Eğer Ferhat ,Fatih için bunu yapıyorsa buda işin güzel tarafı.'   

 

Yürekleri Yetiyorsa  Bizim Yanımızda Küfretsinler

 

Fatih Gül'den Sakarya ve Akhisar Belediyespor maçları olmak üzere futbolundan memnunum. Ferhat'ında böyle bir tepki verdiğini basından duyduk. Bunu da kabul etmemiz doğru değildir. Ferhat'ın yaptığı bu görev en başta orda bulunan taraftarımıza düşüyor. Sonra bize düşüyor. Bana göre taraftarımız içindeki bu taraftarları dışlaması lazım. Ben onları da biliyorum. Bunlar bizim taraftarımız değiller. Bunlar orda bulunan maça gelen orta yaşlı taraftarlar ve bu çirkin olayı kabul etmemiz doğru değildir. İnsanların Fatih'e karşı özel bir durumları var.Yürekleri Yetiyorsa bizim yanımızda küfretsinler  Gerekirse öyle bir şey varsa maçları biz orada izleriz.

 

Gerekirse emniyetten de destek isteriz. Çünkü küfür artık yasak küfrün kalkması gerekiyor şuan huzurumuz yerinde bu huzurun bozulmaması lazım sezona da iyi başladıik

 

 

Ligin Değerini Alamıyoruz  

 

İç saha maçlarında televizyonun vermesinden dolayı sıkıntı yaşıyoruz. Bu konuda da TFF'ye yazı yazdık. Dedik ki 'Bu ligin değeri 50 milyon dolar. Bize verilen para 18 milyon dolar. Bunun biraz daha fazla olması lazım' dedik. Bank Asya birinci lig de mücadele eden 2-3 takımın başkanı beni aradı ne yapabiliriz diye konuştuk. Hem maçlara izleyici gelmiyor hem de bir taraftan canlı verilen maçlarda zarar ediyoruz. Hem de ligin değerini alamıyoruz.Önümüzdeki günlerde Bank Asya ligi kulüp başkanları bir araya gelip toplantı yapıp bir karar alma söz konusu da var. Rize Başkanı Gaziantep Belediye başkanı beni aradıklarında onlarda benden fikir aldılar. Bu konuda zarar ediyoruz en son süper lig takımları 800 milyar spor totodan kulüplerine para aldılar. Niye bize verilmiyor. Bu ligde en çok Anadolu takımı olan bir lig bu işin peşini bırakmayıp en az 10 güne kadar bir ses çıkacaktır takipçisi olacağız.

 

 Adanaspor Maçında Tahrike Gelmeyin 

 

Takımız Gaziantep Belediyespor maçına hazırlanıyor. Zor bir maç bizi bekliyor. Zor bir deplasman inşallah puan ve puanlarla döneriz.

Pazar günü sahamızda oynayacağımız Adanaspor maçında da taraftarımıza güveniyorum bazı konularda çok tecrübeli taraftar kitlemiz var. Taraftarımızı da tahrik edebilirler. Tahrike gelmeyeceklerinden eminim  sadece takımlarını izleyecek destekleyecekler. Adanaspor maçında da uyanık olmalarını söylüyorum. Taraftarlarımız artık Tv'den değil de maça gelerek takımlarını izlesinler.

 

100 Milyarı Birlikte Alacağız

 

Taraftar guruplarında bulunan öğrenci kardeşlerimizin isteğini bu hafta kırmayıp onlara desteğimiz oldu. 88-89-90 doğumlu üniversite 4'e giden taraftarlarımıza da destek olduk. Bizim maçta bir heyecan vardı. Seyirci az olmasına rağmen taraftar guruplarımız iyi destek verdiler. Onlara da teşekkür ederiz.

Bu ligde iyi kötü  bir ödül var. Kulübün maddi durumu da belli. 100 milyar gibi bir ödül koydular. Bunun yanı sıra TFF'nin de bir ödülü var taraftarımız bu konuda bilinçli olmasını istiyorum. Bu ödülleri almak için hep birlik de mücadele edeceğiz.

 

Forma Reklamında Bank Asya ile Anlaştık

 

Bank Asya'nın Forma Reklamı anlaşmasında bize verilen fiyatı kabul etmediğimizi bildirmiştik. Güngören Belediyespor ile Kartalspor bu fiyatı kabul etmişti. Birkaç yerden forma reklamı konusunda verilen sözler vardı. Bu konuda bir geri dönüş olmadı. Bize Bank Asya ile de yaptığımız görüşmede verilen fiyatı %50 artırdık. Onların fiyatını kabul etmedik sonuçta geçen yıla göre forma reklamının fiyatında düşüş var. 200 milyar azalma söz konusu oradan zarar ediyoruz. Futbol federasyonun dan özel bir para gelmeyecek. Geçen yıl TFF'den 600 milyar gelmişti. Bu sene bu para yok bunun sıkıntısını yaşıyoruz.

 

Yaser İçin Gerekli Taahhütlerimizi Yerine Getirdik

 

Yaser için gerekli önlemleri aldık. Fiyat konusun da boşa çıkmaması için gerekli taahhütleri yerine getirdik. Hep bunlar bizim beklemediğimiz olaylardı. Sonuçta bu olaydan sonra bugüne kadar verilen boş paralarda ortaya çıkacak. Bundan sonra tek tek bunları konuşacağız. Zaman içersinde bunlarda gündeme gelecek.

 

Bu Sene Gece Maçı Olmaya Bilir  

 

Stadyumun ışıklandırma konusunda Bolu Belediyesi bu görevi takip ediyor. Stad bizim değil. Belediyenin biz 240 milyar liranın 70 milyarı peşin 150 milyar tutarında çek verdik. 240 milyarlık bir taahhüde girdik. 70 cebimizden çıktı. Havale devletten gelecek parada gelmedi. Stadyumun ışıklandırma konusunda Belediye Başkanımızla bir görüşme yaptım. Herhalde bir 200 milyar liralık kaynak gerekiyor. Güç için  ışıkların gücünün yetersiz olduğunu TFF bize bildirdi. Yeni kriterlere göre  Stadyumda buluna ışıkları antrenman sahamıza getirebiliriz. Buraya 4 direk dikip burayı ışıklandıra biliriz. Stadyuma da yeni panolar takılması içinde çalışmalar devam edecek. Bu yıl herhalde yine gece maçı izleme imkanımız olmayacak.

 

        

 

2121 kez okundu.

3 yorum yapılmış
  • bolu lu
    25 Eylül 2011 • 22:14
    sayın bşkanm ve yonetim bilet fiyatlarında ve girişlerde sıkıntı yapmazssanız daha cok talep olcagına ınanıyorumm diger kuluplerin bilet fıyatlarını arastırırsanız belkide hak verirsiniz sizin için 5-10-30tl olblr ama bazen olmayınca olmuyor...........
  • erol toskar
    26 Eylül 2011 • 14:24
    sen gönlünü ferah tut başkanım adanayı çiçeklerle ağırlayacağız...
  • bolu1414
    26 Eylül 2011 • 15:49
    türkiye bütçesinden fazla geliriiz varmış milyar milyar...yaw sıfırlar atılalı kaç yıl oldu hatırlamıyorum sayın başkanım işleriniz yerinde ama bide parayı bilebilseniz...

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.04765796661377