Çarıkçı 'Para vermediğim yere, ismimi verdirmem'

1 Mart 2011

Boluspor eski başkanı Necip Çarıkçının sezon öncesi kongrede görevi bırakırken söz verdiği Kapalı Tenis Kortu için Boluspor tesislerinde protokol imza...

Boluspor eski başkanı Necip Çarıkçının sezon öncesi kongrede görevi bırakırken söz verdiği Kapalı Tenis Kortu için Boluspor tesislerinde protokol imza töreni düzenlendi.

 

Törene Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor Kulüp Başkanı Emin Semercioğlu, Necip Çarıkçı, Tenis İl Temsilcisi Ahmet Ulusoy, yöneticiler, taraftar dernekleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Törende konuşan Necip Çarıkçı, 'Benim başkanlığımda inşaatı tamamlanarak faaliyete

geçen halı sahalara, yönetici arkadaşlar benim ismimi vermek istemişlerdi. Bende buna 'Para vermediğim yere, ismimi verdirmem' diyerek karşı çıkmıştım. Ben öldükten sonra verirlerse, verirler demiştim. Şimdi kendi kaynaklarımla kulübe kalıcı bir eser bırakıyorum. Önemli olan kulübe kalıcı kaynak yaratmamız' dedi. 

 

Semercioğlu
"Böyle bir tesisi kazandırdıkları için eski başkanımıza teşekkür ediyorum'

 

Boluspor tesislerinin yanına yapılması planlanan Kapalı Tenis Kortları imza töreninde gündem Boluspor futbol takımının sezon sonunda şampiyon olmasıydı. Tenis kortu imza töreninden ilk olarak Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu açıklamalarda bulundu. Semercioğlu yaptığı konuşmada, 'Şuanda eskisiyle, yenisiyle bir aradayız. Boluspor'da sportif alanlarda mutluluklar yaşamak için, farklı dallara adım atmaktayız. Bolusporumuzun eski başkanı sayın Necip Çarıkçı'ya, Ahmet Ulusoy beye teşekkür ediyorum. Şuanda Bolumuzda gelişmesi gereken bir olayı yaratmak için bir aradayız. Böyle bir tesisi kazandırdıkları için eski başkanımıza teşekkür ediyorum' dedi.

 

Tenis İl Temsilcisi Ahmet Ulusoy ise, 10 yılda Bolu'da tenis sporu için çalışmalar yapıyoruz. Abant İhtisas Tenis Kulübünün kurduk ve bu günlere geldik. Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz'ın bizlere çok büyük destekleri olmuştur. Ayrıca bu tenis sporu ile uğraşırken, kış aylarında kapalı bir korta ihtiyacımız vardı. Bunun içinde Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz bizlere ön ayak olurken bugün buralara geldik ve eski kulüp başkanımız sayın Necip Çarıkçı'da tamamen kendi imkanlarıyla Boluspor'a gelir amaçlı kapalı kort yapımını üstlenmiş durumda. Hem Alaaddin başkanımıza hem sayın Necip Çarıkçı'ya şükranlarımı sunuyorum' ifadelerini kullandı.

 

 

Çarıkçı
"Biz  Boluspor kulübüne gelir elde etmek için ne yapabiliriz diye düşündük"
 

 

Parasını vermediği hiçbir tesise isminin verilmesine sağlığında izin vermeyeceğini belirten Necip Çarıkçı, 'Kulübümüzün  90-100 milyar arası geliri vardı. Biz de Boluspor kulübüne gelir elde etmek için ne yapabiliriz diye düşündük. Geçmiş yıllarda da sözüm vardı, bir tenis kortu yapmak istiyordum. Sayın belediye başkanımız ile birlik de Ağrı'da kapalı tenis kortunu görmüştük. Sayın başkanıma da bu konuyu anlattım. Sonrada başkanım her hafta bana tenis kortu ne olacak diye de sormaya devam etti. Bize bu desteği verdi. Amacımızda Boluspor'un bu tesisten para kazanması. İlk başlarda ayda 3 milyar gibi bir rakam sonra bu rakamı 5 milyara çıkarmak ve Boluspor'a bir girdi sağlamak. Tabiî ki bu tesisi yaparken de sayın Belediye başkanımız alt yapının yapılmasında destek olmuştur. Kendisine teşekkür ediyorum.

 

Çarıkçı  
"
200 bin TL bu tesisin  maliyetli"

 

İlk defa Boluspor eski başkanı kendi parasıyla bir tesis yapıyor. Görevde olduğum zamanlarda halı sahaları Boluspor'a kazandırdık. O zamanki yönetici arkadaşlarım bana dediler ki 'Necip bey halı sahalara senin ismini verelim' Bende dedim ki 'Ben para vermediğim bir yere, ismimi verdirmem. Ben öldükten sonra verirlerse verirler' Şimdi kulübümüze iki tane kapalı, yerden ısıtmalı, 200 bin TL maliyetli tenis kortu yapıyoruz. En kısa zamanda tesisi bitirip kulübümüze teslim edeceğiz' dedi.

İmza törenine katılan Bolu Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz'da şampiyonluğu hedefleyen kulübün, sürekli gelire ihtiyacı bulunduğunu ve bu noktada kendisinden kim destek isterse vermeye hazır oluğunu ifade etti.

Boluspor Kulüp binasında açıklama yapan Alaaddin Yılmaz, Boluspor'un geleceği için Boluspor Yaylası yapacaklarını ve aynı Fenerbahçe Kulübünün Topuk Yaylasında bulunan tesisleri gibi Boluspor'a tesisler kazandıracaklarını söyledi.

 

 

 

 

 

2226 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • paşaköylüsami
    2 Mart 2011 • 20:34
    iyide Boluspor kongresinde kulubun hiç borcu yok dedin sonrada bolusporun parasına el koydurdu diye basında haberler çıkmadımı benmi yanlış hatırlamıyorum şimdi durup dururken neden bu yatırımı yapıyorsun anlamadım beklentinmi var

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.12576198577881