Çarıkçı TRT'ye Konuk Oldu

27 Haziran 2011

Boluspor başkanı Necip Çarıkçı TRT ekranlarında canlı yayınlanan Transfer dosyası programında kendisine sorulan sorulara içtenlikle cevap verdi. Süper lig içinde...

Boluspor başkanı Necip Çarıkçı TRT ekranlarında canlı yayınlanan Transfer dosyası programında kendisine sorulan sorulara içtenlikle cevap verdi. Süper lig içinde çıkınca kalıcı olmamız  lazım biraz müsaade edin Şampiyonluk için az kaldı mesajını iletti. 

 

Yeni sezon için genç bir kadro kurulacağını mesajını iletirken süper lige çıkınca kalıcı olmamız lazım dedi. Lige çıkınca, bir Bucaspor, Konyaspor olmamız lazım dedi.Canlı yayınlanan programda bir ara katılımcılar şimdi genç kesim Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav 'ı bilirler genç oyuncuları bulup Türk futboluna kazandırdığından dolayı ama bunu geçmişte Boluspor yapıyordu, çok sayıda  futbolcuyu bulup Türk futboluna armağan etti dediler. Bolu iş adamlarının spor turizmin de sahaların çoğalması için çaba sarf etmelerini Bolu ya saha kazandırmaları için ellerini taşın altına koymaları söylendi.programda  Başkan Çarıkçı sözlerine şöyle devam etti.

 

Alt Yapıda Çağ Atlayacağız  Türk Futboluna Oyuncu Yetiştireceğiz

 

Altyapımızın vizyonu değişecek şimdi 8 hocamız görev yapıyor, bu dönem alt yapımızda 20 hoca çalışacak bunun içinde federasyon başkanlığına aday olan Mehmet Ali Aydınlar a altyapılar için farklı çalışmaların yapılması için destek istedim. Ali Beykoz hocamızı göreve getirdik onun önderliğinde Avrupa'yı tarayacağız bu ülkeler Hollanda Almanya olacak Boluspor geleceğini buralardan bulup getireceğimiz oyuncularla uzun vadeli bir program hazırladık. Çalışmaların ardında Boluspor olarak Türk futboluna oyuncu yetiştireceğiz.

 

Beşiktaş İle Protokol Yapılacak

 

Beşiktaş'ın Aladağlarda kamp yeri yapması için Valimiz Belediye Başkanımız çok çaba sarf ettiler. Belediye Başkanımız yılardır Bolunun spor tarizimin de kamp merkezi olması için çok uğraştı bununda meyvesini alacağız Beşiktaş ın gelmesiyle ilk adımı atacağız. Perşembe günü İstanbul a gidip bir ön protokol Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımızın önderliğinde imzalanacak tabiî ki Beşiktaş gelince boluspor unda uzun vadeli  bu işten kazancı olacaktır  Galatasaray da bolu ya gelmek istiyor onlarında bolu ya gelip yer bakacaklarını söylediler yaz aylarında Bolu'nun kamp merkezi olması için ne gerekiyorsa yapılacak, saha çalışmaları devam ediyor hem Aladağlarda hem Abant da güzel Bolumuz spor turizm de büyük bir yol kat edecek

 

Gelirlerimiz Artacak

 

Boluspor şuan 80-90 milyar geliri var, bu geliri artırmak istiyoruz ekmek fabrikamız,Otobüslerimiz, oto parklarımız, halı sahalardan gelen gelirlerle bir kazanç sağlıyoruz. Boluspor da  bu gelirlerimiz artması lazım, onun  içinde çalışmalarımız artacak, tenis kortundan ayda 5-6 milyar lila gelir elde ederek kulübün kasasına para girecek. Şuanda Boluspor da 90 kişi çalışıyor Boluspor giderek büyüyor daha da büyüyecek.

 

Hiçbir Futbolcu Param Kaldı Diyemez

 

Boluspor da gecen yönetimden kalan ve benim 6 yıllık başkanlık yaptığım dönemde olsun hiçbir oyuncuya borcumuz kalmadı. Hepsinin haklarını son kuruşuna kadar verdik, gecen sezondan kalan, 10 maçlık  maç başları vardı o konuda da 600 milyar tutarında oyuncularımıza vecibelerini yerine  getirerek önce biraz peşinat sonra  çeklerini verdik. Geri kalanları da  günleri geldiğinde paraları ödenecek.

 

Şubelerimiz Çoğalacak

 

Sadece futbolda değil, basketbolda, teniste, voleybol da, şubeler açmak istiyoruz. Boluspor sadece futbol takımı olmayacak kurumsallaşmamız lazım onun için programlar yaparak çalışmalarımızı devam ettiriyoruz diğer branşlarda şubeler açacağız.  

 

Şampiyonluk dan Önce Takım Olmak

 

Şampiyon olursun, ama o şampiyonluğu ileride kötü günlere çevirmemek lazım ayağını yorgana göre uzatmak lazım, onun için biz Boluspor olarak Bucaspor ve Konyaspor gibi olmak istemiyoruz. Şampiyonluk sözü de vermiyoruz, önce kulüp olmamız lazım, bize biraz zaman tanıyın da diye bilirim lige çıktığımızda takımda en az 15. oyuncu olması lazım. Bu oyuncularda  sağlam genç geleceği olan oyuncular olması lazım, şimdi bakın Orduspor takımına bir oyuncu kaldı oda Ali Çamdal yeni bir kadro kuruyorlar şampiyonluk için, az bir zaman kaldı diye bilirim şampiyonluk için  ama önce Sağlam bir yapı Boluspor'a biraz zaman tanıyın.         

 

 

 

 

 

 

2023 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10575699806213