Çarıkçı'dan Çarpıcı Açıklamalar

20 Mart 2012

Boluspor kulübü başkanı Necip çarıkçı Pazartesi akşamı düzenlenen yönetim kurulu toplantısı sonrası sitemize çarpıcı açıklamalarda bulundu.   22 Yıldır bekliyoruz ! 22 yıldan beri ilk...

Boluspor kulübü başkanı Necip çarıkçı Pazartesi akşamı düzenlenen yönetim kurulu toplantısı sonrası sitemize çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

22 Yıldır bekliyoruz !

22 yıldan beri ilk defa güzide takımımız Beşiktaş ile kupa maçı oynayacağız. Bana göre bizim en çok değerlendirme yapacağımız maç Tavşanlı Linyispor maçı ve kafamızda hep Tavşanlı maçı var. Belki Beşiktaş maçında hocamız bazı oyuncuları dinlendirebilir.

Seyircimizi Full Görmek İsteriz !

Bizim bütün amacımız kupa maçında stadyumumuzun seyirci acısından dolması. 1991 yılından beri taraftarımız böyle bir takımı bekliyordu. Güzel maç olsun iyi olan kazansın. Stadyum full olsun iyi bir eğlence olsun. Beşiktaş'ı da bizlere yakışan bir şekilde ağırlayacağız.

Kupa Maçına En İyi Şekilde Hazırlanacağız !

Boluspor olarak kupa maçına da takımımız en iyi şekilde hazırlanacaktır. Bir haftadan beri dışarıda çok yorumlar yapıldı. Bunun yanında bizde takımımız nasıl Erciyesspor maçına motive ederiz diye düşündük. Perşembe ve Cuma günü futbolcu kardeşlerimize ödemeler yaptık moral için kampa gittik. Pazar günüde bana göre 6 puanlık bir maçı aldık. Bir bakıma hem bizim hem de taraftarımıza moral geldi.

Boluspor Taraftarı Kombinesini kullanabilecek !

Sonuçta Boluspor taraftarları da Beşiktaş'ı izlemek istiyor. Bu karşılaşma öncesi misafir takım için kale arkası tribününü düşünüyorduk. Bizde Beşiktaş'a verdik. Maraton'da Boluspor taraftarımız olacak ama şunu herkes iyi bilsin kale arkası Beşiktaş'a yetmezse bile biz yönetim olarak Beşiktaş taraftarına maçı izlemeleri için yardımcı olacağız. Ama bizim için önemli olan Boluspor taraftarı onun içinde kombine kartlarımız geçerli olması gerekende oydu.

Allah inşallah şampiyonluğu da Nasip Eder !

Havada o gün güzel olacak sanırım. Yıllar sonra Türkiye Kupası da olsa güzel bir takımla maç yapmak bize gurur veriyor.  7 sene başkanlık döneminde Türkiye Kupası grup maçlarını çok istemiştim. Allah bunu bana da nasip etti. Büyük bir takımla maç yapmak benim özlemimdi aslında. İnşallah bu özlem kupada kalmaz inşallah lige de yansır. Şampiyon yapmak içinde var gücümüzle çalışıyoruz belki kötü günler geçiriyoruz ama hırsımız hala devam ediyor.

Mayıs Ayında Herkes Öğrenecek !

Yeni aldığımız reklam için üç aydır bir çalışma içersindeydik. Bu çalışmayı da Erciyes maçında sonlandırdık. Bu konuda da Sarot Termal yönetim kurulu başkanı Bülent bey'e çok teşekkür ediyorum.
Halkımız ,taraftarımız çok şeyler bekliyor. Belki taraftarımız dışarıdan çok büyük para geldiğini sanıyor. Malesef böyle paralar bize gelmiyor. Bunu ben Mayıs ayında herkese açıklayacağım. Boluspor'un 7 yılda nasıl yönetildiğini nasıl böyle hale geldiğini çok insan bilmiyor. Herkes şöyle biliyor dışarıdan. Çok büyük paralar geliyor , çok büyük sponsorlarımız var. Bizim yok şuanda en büyük sponsorumuz Sarot Termal şimdi bu konuları fazla konuşmak istemiyorum. Bundan sonra bu kulüp nasıl gider nasıl yürür. Çünkü biriken geçmiş borçlar var maalesef biraz gemimiz su aldı. İnşalah bu su azalır büyümez Mayıs ayında hem taraftar guruplarımıza hem basınımıza busene neler yaptık bundan sonra ne olması gerekiyor bu konuda doğru neyse hepsini söyleyeceğim.

Kriz Gününde Hep Yanlarımızda Oldular !

İlk devrede 25 değil 20 puan olsaydı bu krizlerde  yönetim kurulu dik duramazsa bugünlere gelmemizin en büyük sahibi yönetim kurulu ve önemli olan bu krizlerde yönetim kurulunun dik durup kötü günde bu işleri çözmekti. Bu akşam toplantıya 7 kişi katıldı ama en kriz döneminde toplantıya 30 kişi katıldı. Bizim arkadaşlarımız bizim hep kötü günümüzde yanımızda oldular şuanda yönetimin birlik beraberliği var.

Hedefimiz Süper Lig !

İyi bir teknik heyete kavuştuk. Hocamız hırslı azimli. 8 karşılaşma var her şey olabilir.Önemli olan bizim için Tavşanlı maçı ve futbolda her şey olabilir. İki olmazsa ilk 6 dan takımımız süper lige çıkarmak için yönetim kurulu , teknik heyet ve futbolcularımız ile çalışacağız.

2009 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.24351906776428