Çarıkcı’dan Abak’a cevap gecikmedi

6 Ekim 2023

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)-Boluspor Kulübü Eski Başkanlarından Necip Çarıkcı, Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’ın geçtiğimiz günlerde kendisi hakkında yaptığı eleştirilere cevap...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)-Boluspor Kulübü Eski Başkanlarından Necip Çarıkcı, Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’ın geçtiğimiz günlerde kendisi hakkında yaptığı eleştirilere cevap verdi.

Çarıkcı yaptığı yazılı açıklamada; “Boluspor kulübünün ulusal medyada adının bu tür kısır çekişmeler, polemiklerle değil sportif başarılar ile anılması gerekmektedir” dedi.

Abak yaptığı açıklamada kulübün eski başkanları Abat ve Çarıkcı’ya ateş püskürerek; “Böyle başkanlığı herkes yapar. Ondan sonra kulüp battı. Batar tabi, kulübün anasını bellemişsiniz. Bu kadar rezillik olur mu? Başkanım ben ne güzel, yöneticiyim ne güzel. Yazıklar olsun” demişti.

“Beni hedef alan açıklamalarını teessürle ve şaşkınlıkla dinlemiş bulunmaktayım”

Çarıkcı, yapılan açıklamaların kulübe zarar vereceğini belirterek; “Boluspor kulübü mevcut Başkanı Savaş Abak’ın kendisinden önceki başkanları ve beni hedef alan açıklamalarını teessürle ve şaşkınlıkla dinlemiş bulunmaktayım. Üslup olarak hiçbir kulüp başkanına özellikle de Boluspor gibi köklü bir kulübün başkanına yakışmayan bir ağızdan yapılan açıklamalar yarardan çok kulübe zarar vereceği açıktır” şeklinde konuştu.

“Boluspor kulübünün ulusal medyada adının bu tür kısır çekişmelerle, polemiklerle değil sportif başarılar ile anılması gerekmektedir”

Eski başkan Çarıkcı, Boluspor’un ulusal medyada çekişmelerle değil, başarılarla anılması gerektiğine vurgu yaparak; “Boluspor kulübünün ulusal medyada adının bu tür kısır çekişmelerle, polemiklerle değil sportif başarılar ile anılması gerekmektedir. Başarısız başlanan bir sezonda bu tür açıklamalar sportif başarısızlığın ancak üzerini kapatma girişiminden başka bir şey değildir” dedi.

“Sezon bitiminde hem Savaş Abak hem de Abdullah Abat hakkında gerekli açıklamaları yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın”

Eski Başkan Necip Çarıkcı, mevcut başkan Savaş Abak’ın yönetimi devralmadan bilançolarda yer alan borçları bildiğini de sözlerine ekleyerek; “Savaş Abak yönetimi devir aldığımızda kendi döneminden bilançolarda bile yer almayan borçlardan dolayı dosyaların geldiğini de çok iyi bilmektedir. Savaş Abak’ın hakkımda yaptığı isnatların hepsine verilecek haklı cevaplarımız olmasına rağmen ulusal kamuoyunda Boluspor’un adının daha fazla zarar görmemesi, ligin devam etmesi ve Boluspor’a gelecek ve Boluspor’da mücadele eden oyuncuların bu durumdan daha fazla etkilenmemesi adına sezon bitiminden önce daha fazla açıklama yapmayı doğru bulmuyorum. Sezon bitiminde hem Savaş Abak hem de Abdullah Abat hakkında gerekli açıklamaları yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerine yer verdi.

727 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.061331987380981