ÇARIKCI’DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

12 Temmuz 2017

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çarıkcı, kamuoyunu son birkaç gündür meşgul eden ve tapelerle ilgili ismi geçen Elyasa Süme’nin transferiyle ilgili, siyasetle futbol ilişkisini ve Bolu Belediyes Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın katkılarıyla kırmızı beyazlılara kazandırılması planlanan futbol sahaları ile ilgili görüşlerini belirtti.

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Boluspor’da Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı, basın mensuplarının sorularını içtenlikle cevapladı.

“BİZ ELYASA İLE İLGİLİ HİÇBİR GÖRÜŞME YAPMADIK”

Başkan Çarıkcı, kamuoyunda ismi anılan Elyasa Süme ile ilgili herhangi bir girişimlerinin olmadığını ifade ederek; “Biz Elyasa ile ilgili hiçbir görüşme yapmadık. Önce onu söylemem de fayda var. Sadece kendisi Narven’e gelmiş, dinlenmeye gelmiş. Ama bunu bir anda Elyasa ile anlaştığımız yönünde haber yapıldı. Bunu bende okudum. Az önce Fransa’dan Soner geldi. Soner’ dedim ki, o takımlara topçu veriyorsunuz. Bir sıkıntı var. Kendisine bunu söyledim. Şuanda orada Antep Belediyespor ile Gaziantepspor arasında. Bir de Antep Belediyespor ve Şanlıurfaspor arasında tapeler ortaya çıktı. Bizim bu anlamda Elyasa ile ilgili basında herkese de cevap veremiyoruz. Basında Kulüp Başkanımız, şu topçuyu alacak, bu topçuyu alacak. İnanın hiç görüşme yapmadım. Herkese cevapta veremiyoruz. Birileri Elyasa ile görüşmek istiyorsa görüşebilir ama kulüp başkanı olarak taraf olmadık, istemedik. İnsanlar gelir, görüşülür. Kimseye görüşme diyemezsin. Ama çok isim çıkıyor piyasada” dedi.   

“BİR HABER VARSA ONU BURADA DUYURALIM BENİM TEK DERDİM BU”

Boluspor’un dış transferde, listedeki oyuncuların basına sızma olayını da değerlendiren Çarıkcı; Transferlerimiz basına sızdı. Bu konuda hiçbir şey söylemedim, eleştiri de yapmadım. Doğru değil, transferler yapılır. Bizim tek istediğimiz bir şey var. İnanın şunu yapmaya çalışıyorum. Bir haber varsa onu burada duyuralım benim tek derdim bu. Kimseye özel durumda olmasın. Bütün basın hepsi bizim arkadaşlarımız. Herkes basın emekçisi, burada onun adamı şunun adamı olmaması lazım. Ben bunu yapmamaya çalışıyorum. Topçuyla biz görüşüyoruz. Menajeri bir anda piyasaya haber salıyor. Futbolcunun bir anda Boluspor ile anlaştığı haberleri çıkıyor. Sosyal Medya biraz hareketli bir olay” şeklinde konuştu.

“BU İŞİ YÖNETEN İNSANLARIN DIŞINDA HİÇBİR SİYASİLER BU İŞE GİRMESE”

Futbolla, siyasetin bir arada olmaması gerektiğine vurgu yapan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı şöyle konuştu: “Keşke bu iş adaletli olsa. Bu işi yöneten insanların dışında hiçbir siyasiler bu işe girmese. Bu doğru değil. Keşke futbol kendi içinde iyi yönetilse. Keşke futbol yasası çıksa da kulüpleri borçlandıran kulüpler kim borç yapmışsa o kulüp başkanları borçları ödese. Bakıyorsunuz, Boluspor Kulübünün şu anda vergi borcu yok, SSK borcu yok. Ama diğer kulüpler, son deniyor. Herkes borç yapıyor. Orduspor Kulübü ile 5 sene önce rakiptik. Takım şampiyon oldu. Kupa getirdi. Ondan sonra yönetim bir devrildi, amatöre düştü. Şimdi bir tane hülle yaptılar. Bir tane kulüp kurdular, Yeniorduspor diye. Belediyespor destekli. Bu sene şampiyon oldu. 3.lige çıktı. Malatyaspor’da böyle.”

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ SÖZ VERDİ”

Karaçayır bölgesine Bolu Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz tarafından 2-3 tane futbol sahasının yapımı ile ilgili söz aldıklarını ifade eden Çarıkcı; “İnşallah 1 antrenman sahamız yapılmaya başlandı. Dün akşam Başkanım tekrar buraya geldi. Tekrar bu havzada, bu ada da 2 veya 3 futbol sahası ile ilgili de düğmeye basıyoruz. İnşallah bu gördüğünüz alanda da 3 tane futbol sahası bununla beraber yapabilirsek, Belediye Başkanımız kendisi söz verdi. Bu futbol sahası Boluspor için değil. Bolu, spor kenti. Buradan Bolu’ya gelen bütün takımlarda faydalanması içinde Belediye Başkanımız bu konuda bize düğmeye basma emrini verdi. 1 ay sonrada Bolu Belediyesi bütün 66 Federasyon Başkanını Bolu’ya çağıracak. Onlarda için Bolu Belediyemiz bir proje üretti. Boluspor’un şampiyon olmasını pek çok insan istemiyor ama Boluspor’un şampiyon olması demek Bolu ekonomisinin bir anda değişmesi demektir. Bunun içinde çalışıyoruz. Biraz daha desteğe ihtiyaç var. Hep teşekkürü hak eden bir yer var. Bolu’da esnafımız.”

 

2775 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.070665121078491