ÇARIKCI'DAN ÖZEL AÇIKLAMALAR

30 Haziran 2017

Kırmızı beyazlılar, yeni sezon hazırlıklarına 29 Haziran’da yaptığı çalışmayla start verdi. Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, önemli açıklamalarda bulundu. Çarıkcı, kırmızı beyazlıların yapacağı transferlerden, görüşülen oyuncuların ne zaman takıma katılacağına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Çarıkcı; “Taraftarımız sabırlı olsun. İskelet kadromuzda bir sıkıntımız yok. Çünkü geçen sene iskelet yoktu. Şu anda iskeletimiz var. Sadece alternatif dediğimiz, daha iyi 4–5 oyuncuyla anlaşacağız. Belki 10 gün içinde 4–5 transferi bitirebiliriz. Onun için taraftarımız rahat olsun” dedi.

“GUİDO KOÇER İLE TEKRAR 1 YILLIK MUKAVELEYİ İMZALADIK”

Çarıkcı, iç transferde Guido Koçer ile 1 yıllığına tekrar anlaştıklarını ifade ederek; “Takımımız, 29 Haziran’da top başı yaptı. Hocamız hafta sonu Bolu’ya gelecek. Herkesin beklediği transferlerle alakalı hem taraftarımız hem basınımız hem de herkes bu konuda bizden haber bekliyor. Transferde İshak Çakmak ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Bugünde Guido Koçer ile tekrar 1 yıllık mukaveleyi imzaladık” dedi.  

“1 SOL BEK, 1 SAĞ BEK, STOPER, KALECİ EN BÜYÜK TRANSFERİMİZ OLACAK”

Takıma 5–6 tane yeni oyuncu alınacağını sözlerine ekleyen Çarıkcı; “1 aydan bu yana futbol takımımızın eksik bölgeleri ile ilgili teknik heyetle toplantılar yaptık. Bu toplantılarda da eksik olan oyuncu sayımızın 5 veya 6 olduğunu bu sayıda transfer yapacağımızı ifade ettik. Kadromuzda olan oyunculardan Hakan Arslan, Erzurumspor ile anlaşmaya vardı. O bölgeye bir sol bek ihtiyacımız oldu. 1 sol bek, 1 sağ bek, stoper, kaleci en büyük transferimiz olacak” ifadelerine yer verdi.  

“GELEN RAPORLARDA ŞU AN BİR SIKINTI YOK”

Geçtiğimiz yıl hastalanan ve uzun bir tedavi süreci geçiren Hollandalı oyuncu Te Vrede ile ilgili de raporların temiz olduğunu aktaran Çarıkcı; “Te Vrede ile ilgili de raporlar olumlu geldi. Te Vrede’yi İstanbul’da büyük bir hastanede muayene ettirdik. Gelen raporlarda şu an bir sıkıntı yok. Te Vrede’de aramıza katıldı. O bölgeye şu anda santrafor ihtiyacı kalmadı. 1 sol bek, 1 sağ bek, stoper, kaleci ve 1 tane de on numara. Oda tabi Andre Santos’dan dolayı çünkü 4 maç oynamayacak. Bunun bir alternatif olması gerekiyordu. Ve sağ veya sol dış olabilir tek 1 tane” şeklinde konuştu.

“GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ OYUNCULAR LİGDEN HABER BEKLİYOR”

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, görüştükleri oyuncuların üst ligden haber beklediklerini dile getirerek; “Transferlerimizi yapıyoruz, yapmaya çalışıyoruz. Transferde Boluspor’a herkes gelmek istiyor. Bizde taki bu transferde biraz daha seçici davranmamız gerekiyor. Bunun içinde görüştüğümüz oyuncular ligden haber bekliyor. Lig olmazsa bize gelmek istiyor. Bu şekilde transfer biraz sabır gerekiyor. Bu hafta içersinde birkaç oyuncuyla görüşmelerimiz olacak. Herhalde Salı’ya kadar da 3 transfer yapabiliriz. Ama tabi bu transferler kolay olmuyor” dedi.  

“10 GÜN İÇİNDE 4–5 TRANSFERİ BİTİREBİLİRİZ”

Kırmızı beyazlı taraftarların sabırlı olması gerektiğini ve 10 gün içinde 4–5 transferi bitirme gayreti içinde olduklarını sözlerine ekleyen Çarıkcı; “Taraftarımız sabırlı olsun. İskelet kadromuzda bir sıkıntımız yok. Çünkü geçen sene iskelet yoktu. Şu anda iskeletimiz var. Sadece alternatif dediğimiz, daha iyi 4–5 oyuncuyla anlaşacağız. Belki 10 gün içinde 4–5 transferi bitirebiliriz. Onun için taraftarımız rahat olsun. İnşallah bu sene, geçen seneden saha iyi olacak. Onun içinde çalışmalar devam ediyor. İnşallah hazırlık kampımız iyi geçer. Sezona iyi başlarız.”

“TEK ACELEMİZ KALECİ”

Takıma yerli kaleci almayı düşündüklerini sözlerine ekleyen Çarıkcı; Kaleci transferini yerli olarak düşünüyoruz. Belki yabancı olduğu takdirde on numara almak istiyoruz. Görüştüğümüz kaleciler oldu. Birkaç kaleci ile görüştük olmadı. Yurt dışında bir kaleci vardı. Oda şu anda kulüp bekliyor. Bu lige gelen oyuncular, genelde üst ligden geldikleri için düşmek istemiyorlar. Herkes birbirinden haber bekliyor. Oyuncu Süper Lig den oynuyor, biz istiyoruz ‘geleceğim’ diyor ama oda ‘beni bir takım alır mı?’ düşüncesindeler. Oyuncular bir tık düşmek istemiyorlar. Biz onu bekliyoruz. Yarın kadroyu tamamladığınız zaman oyuncu haber yolluyor. ‘Başkanım ben boşa çıktım. Gelmek istiyorum’ diyor. Bizde o mevkii ye adama aldığımız zamanda biz paramızı sokağa atmak istemiyoruz. Şu anda biz bekliyoruz. Bizim sol bekimiz var, sağ bekimiz var, Stoperimiz var. Onun için acele etmiyoruz. Şu anda tek acelemiz 1 kaleci. İnşallah kaleciyi de bu hafta alırız, ondan sonra transferlerimiz devam eder” ifadelerine yer verdi.  

2069 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.077188014984131