Çarıkçı'dan Palazoğlu'na ağır sözler!

31 Mayıs 2013

'Açıklamayan şerefsizdir' Geçtiğimiz hafta eski yönetimleri ve belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz hakkında ağır ifadeler kullanan Muhittin Palazoğlu'na cevap, aynı sertlikte Necip Çarıkçı'dan geldi.  Kongrede...

'Açıklamayan şerefsizdir' Geçtiğimiz hafta eski yönetimleri ve belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz hakkında ağır ifadeler kullanan Muhittin Palazoğlu'na cevap, aynı sertlikte Necip Çarıkçı'dan geldi.

 

Kongrede söz alan Çarıkçı, 'Bir hafta önce basınımızda haberler çıktı. Muhittin Palazoğlu çıktı açıklama yaptı. Deplasmana gittiğini bu giderlerin Boluspor kulübü tarafından karşılandığını söyledi. Bu güne kadar Emin Semercioğlu ile Abdullah Abat döneminde 160 deplasmana gidildi. Bu güne kadar bu masraflar kafile başkanları tarafından ödenmiştir. Ben şimdi o arkadaşa bir şey söylerim de bu duruma terbiyem müsaade etmiyor. Çıksın bu arkadaş gelsin kim ne kadar para ödemiş açıklasın. Açıklamayan şerefsizdir' dedi.

 

Boluspor kongresinde söz alan eski başkan Necip Çarıkçı adeta ateş püskürdü. Geçtiğimiz haftaya damga vuran açıklama nedeniyle kongrede söz alan Çarıkçı, 'Bir haftadan beri basınımızda haberler çıkıyor. Bu isim Muhittin Palazoğlu. Bu kardeşimiz vermiş olduğu demeçte 2009 tarihinde bir deplasmana gittiğini deplasmanlarda iki kişilik bilet alındığını ve bu paraların Boluspor Kulübü'nün aldığını ifade ediyor. Kendisiyle görüşmek için 3-4 defa telefonunu aradım. Kendisine ulaşamadım. Boluspor tarihinde bugüne kadar, Emin Semercioğlu ve Abdullah Abat başkanlığında 160 tane deplasmana gidildi. 160 deplasmanın Boluspor'a maliyeti toplam 2 milyon 200 bin lira'dır. Boluspor'un bütün uçak ve her ihtiyacı kafile başkanları tarafından ödenmiştir. Ben şimdi o arkadaşa bir şey söylerim de bu duruma terbiyem müsaade etmiyor. Çıksın bu arkadaş gelsin kim ne kadar para ödemiş açıklasın. Açıklamayan şerefsizdir. Kendi otobüslerimizin parasını bile kendi arkadaşlarımız ödemiştir. Belediye başkanımıza kimse bu şekilde itham edemez. Bugüne kadar siyasi bazda hiç kimse bana şu oyuncuyu bu oyuncuyu al dememiştir. İşimize kimseyi karıştırmadım. Belediye başkanımız maddi ve manevi destek olmuştur.  Hep söylerdik sayın başkanım otopark sayılarını artıralım Boluspor'un gelirini yükseltelim. Bu sene sayı çoğaldı. Teşekkür ederim. Kongremizin Bolu'ya ve Boluspor'a hayırlı olmasını temenni ediyorum' ifadelerini kullandı.


2464 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.53443002700806