ÇARIKCI’DAN STADYUM AÇIKLAMASI

15 Şubat 2017

Köroğlu Televizyonu’nda her hafta Salı günleri yayınlanan ‘Serbest Vuruş’ programının canlı yayın konuğu olan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, kırmızı beyazlıların yıllardır beklediği ancak bir türlü çözüme kavuşmayan yeni stadyum konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Çarıkcı; “Belediye Başkanımız şu anda yer bulmaya çalışıyor. O da diyor ki, çorbada bizimde tuzumuz olsun. Hiç olmazsa 70.000 bin metre kare yeri vereyim Ankara’ya. Büyük ihtimalle Başkanımız projeyi de çizdirecek. Hafriyatına başlayacak ki, Spor Bakanlığı’da buna destek verecek” dedi.

Çarıkcı sözlerine şöyle devam etti: “Benim burada tek istediğim şu. Biz Sivas’a gittik çok güzel bir stat gördük. Bu hafta Mersin’e gittik, muhteşem bir stat gördük. Bizim maddi anlamda bir desteğe ihtiyacımız yok. Biz sadece 10 yıldan bu yana konuşuyoruz stat konusunu. Şu anda böyle bir olay halen yok. Stat yapsınlar, başka hiçbir şey istemiyorum. Stadı devletimiz inşallah bu konuda 30 tane stat yapıldı. Benim üzüldüğüm nokta Bolu, spor turizm olan bir memleketimiz. Her sene 70–80 tane takım buraya kampa geliyor. Beşiktaş’ta gelecek, Fenerbahçe’de geliyor. Çok güzel bir stadımız olsa, burada turnuva olur. Türkiye’de Boluspor dendiği zaman insanların aklına hep Süper Lig geliyor. Ben kulübe bir şey istemiyorum. Tek istediğim Bolu halkının çok güzel bir stada kavuşması. Ama şu var. Bu konuda da bir çabanın olduğunu görmüyorum. Burada Belediye Başkanımız büyük bir çapa sarf ediyor. O da tabi tek başına kalıyor. Bolu Belediyesi’nin belli bir bütçesi var. Stadın yapımının maliyeti 60–70 milyon lira. Ben şunu biliyorum. Eğer stadımız bize 15–20 milyon liraya mal olsa, bizim Belediye Başkanımız kimseye müdane etmez. Hemen stadı yapar. Eğer Bolu Belediye Başkanımız bir yerlerden para bulsun, Belediye’nin bütçesi iyi olsun, hiç kimseye eyvallahı olmaz. Gider kendisi stadı yapar, oraya koyar. Bolu Belediyesi Şehir Stadyumu olur. Onu da iyi tanırım. Bütçe biraz yüksek olduğu zaman o da Bolu’nun bu parasını da stada yatıracak hali yok. Çünkü Bolu’nun da sorunları var. Ama bu konuda maalesef Ankara’nın bir çabası olmadığını ben kendim görmekteyim. Stat ne zaman yapılır, artık Türkiye’de herkes stadını yapar, en son sıra bize gelirde öyle olur. Eğer Boluspor lige çıkarsa, şunu herkeste iyi bilsin. İnşallah bu sene çıkarız. Çıkamazsak seneye inşallah ama elinden ne geliyorsa takımı şampiyon yapmak için, şampiyon olduktan sonra stat yapmak için çaba sarf edeceğim. O zaman stat yapılır. Belediye Başkanımız şu anda yer bulmaya çalışıyor. O da diyor ki, çorbada bizimde tuzumuz olsun. Hiç olmazsa 70.000 bin metre kare yeri vereyim Ankara’ya. Büyük ihtimalle Başkanımız projeyi de çizdirecek. Hafriyatına başlayacak ki, Spor Bakanlığı’da buna destek verecek.” 

4138 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.062349081039429