Casablanca seyahatini değerlendirdi

24 Nisan 2012

Başkan Necip Çarıkçı yurt dışı seyhati ile ilgili açıklamalar yaparken Boluspor içinde gelecek sezon için birkaç oyuncuyu izlediklerini ifade ederken...

Başkan Necip Çarıkçı yurt dışı seyhati ile ilgili açıklamalar yaparken Boluspor içinde gelecek sezon için birkaç oyuncuyu izlediklerini ifade ederken sözlerine şöyle devam etti.

 

Özellikle bu seyahattin yapılmasındaki en büyük pay sahipleri 3-4 ay önceden planlanmıştı ve Ercan Albayrak, Dursun Kayman konusunda Casablanca da piyasaya girdiler. Orada da menajer vasıtasıyla da 3 ay önce olan ve tasarlanan bir futbol takımıyla ilgili bir görüşme yapıldı. Bu tamamen Fas'ta ki menajer aracılığıyla bir gezi oldu. Amaç Fas'ta ki takımı görmek. Fas'ta ki futbol takımları çok iyi. Fransa'da çok oyuncuları var. Birkaç oyuncu izledik ve bizim içinde bir gezi oldu.

 

Özellikle aramızdaki 3 saatlik bir zaman farkı vardı. Tabi bizler kahvaltı yaparken, Boluspor maça başladı. İnternetten maçı takip etme fırsatı bulduk. 1-0 olunca tabiî ki gayet mutlu olduk. Casablanca'ya dönerken ise maçın 3-2 olduğunu öğrendik. Tabii benim için zehir oldu. Zaten o akşam yemekte yiyemedim. Direkmen otele geçtim ben. O gece uyuyamadım. Hiç beklemediğimiz bir sonuç oldu. Sorunları araştırdım. Hakem konusunda sıkıntı olmadığını öğrendim. Futbolda maalesef bu tip olaylar oluyor. 2-0'dan sonra Veysel'in bir vuruşunun direkten döndüğünü söyledi arkadaşlar. Artık bu maçı unuttuk. Tabiî ki 2 puan geriye düştük. Üç maçımız kaldı. Henüz her şey bitmiş değil.

 

Hocamızla görüşme yaptım. Maçı değerlendirdik. Hocamız kendi içersinde birkaç önlemler alacak. Artık tamamen Karşıyaka maçının havasına gireceğiz. Tek hedefimiz Karşıyaka maçını kazanmak. Futbolcu kardeşlerimizin biraz daha bu hafta yanlarında olacağız. Takımımız Cumartesi günü uçakla İzmir'e hareket edecek. Artık Denizlispor maçını unuttuk. Futbolda her şey olur. Nasıl 2-0'dan maç 3-2 oluyorsa belki haftaya da Adanaspor maçları farklı olabilir. Son maç Denizlispor, Adanaspor maçı var.

 

Özellikle maç sonrası hocamızın yaptığı açıklamayla ilgili hocamızla görüşmek için kulübe geldim. Hocamızla yaklaşık 10 dakika bir görüşme yaptım. Özellikle dün akşam uçaktan indiğimde telefonla görüştüm. Hocamız bir oyuncumuzu kadro dışı bırakacağınız ifade etti. Konuyu sormadım zaten o konuyu da Fas'ta öğrenmiştim. Basın açıklamasın ifadelerinin yanlış anlaşıldığını ifade etti.    


1855 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.058613061904907