ÇAYKUR RİZESPOR MAÇININ PROVASI YAPILDI

11 Temmuz 2013

2013-2014 sezon hazırlıklarına devam eden Boluspor, ilk kez Bolu Atatürk Stadyum'unda çalıştı. Kafasındaki kadro yapısını oluşturmak için ilk ciddi çift kalesini kendi...

2013-2014 sezon hazırlıklarına devam eden Boluspor, ilk kez Bolu Atatürk Stadyum'unda çalıştı. Kafasındaki kadro yapısını oluşturmak için ilk ciddi çift kalesini kendi aralarında Bolu Atatürk stadyumunda yapan kırmızı beyazlılar sahaya yayılışları ile Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz'un oyun yapısını ortaya çıkarmış oldular. Sarı ve beyaz takımlardan oluşan kadrolarda Boluspor'lu oyuncular resmi bir karşılaşma gibi sahada mücadele ettiler.

 

Boluspor'lu oyuncular çift kale maçla kendi aralarında bir sınav verdi. Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ikinci hazırlık maçını Rizespor ile oynamaya hazırlanan kırmızı beyazlılar da teknik direktör Ali Beykoz oyuncularını tam sahada görme imkanı buldu. Yapılan çift kale maçı tribünlerden izleyen deneyimli teknik adam yapılan çift kale maçta zaman zaman sert uyarılarda bulunurken, istediklerini sahada yansıtamayan oyuncularının dikkatini çekti.

Atacan, Ömer, Cenk, Cemil, Hakan, Fatih Çolak, Alp, Tolga, Gökhan Emrah, Onur, Beyaz takımı oluştururken, Melih, Sercan, Lokman, Mehmet Can, Zlatkov, Ali Güzeldal, Harun, Fatih Şen, Emre Kılınç, Konate, Dmitrov ise sarı takımda yer alan oyuncular oldular.

Sarı ve Beyaz takımda ilk 11'de sahaya çıkan kırmızı beyazlı oyuncular, yeni sezonun oyun kurgusu üzerine sahada mücadele etmeye çalışırlarken, her iki takımdaki oyuncularda hata yapmamak için ellerinden geleni yaptılar. Orta sahaların hatasız oyunları ile öne çıktıkları görünürken, kırmız beyazlı oyuncular pas ortalaması bakımından da üs seviyelere çıktıkları göründü.

Bolu Atatürk stadyumunda yapılan çift kale maçta, ilk goller genç oyunculardan geldi. Emre Kılınç, defansın arkasına sarktığı pozisyonda sert bir vuruşla sarı takımı öne geçirirken, beyaz takımda oynadığı futbola dikkatleri üzerine çeken Tolga beraberlik golünü atan oyuncu oldu.

Boluspor kendi arasında yaptığı ilk ciddi çift kale maçında oyuncuların hırsı mücadelesi öne çıkarken, oynanan oyundan dolayı da teknik direktör Ali Beykoz'un yüzü güldü. Beykoz, aynı zamanda oyuncularına uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi. Cumartesi günü Rizespor karşısında ideale yakın bir kadro ile sahaya çıkmayı düşünen Beykoz'un oyuncularının performansından dolayı sahaya kimi ilk 11'de çıkartacağı da merak konusu oldu.

2068 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.069157123565674