Ceren Çınar Bolu Belediyespor’da!

30 Mayıs 2014

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı transfer çalışmalarını gizliden gizliye yürütmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Trabzon İdman Ocağı’nın 1.Lige çıkmasında büyük...

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı transfer çalışmalarını gizliden gizliye yürütmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Trabzon İdman Ocağı’nın 1.Lige çıkmasında büyük katkısı bulunan yetenekli genç pasör Ceren Çınar ile anlaşmaya vardı.

2014-2015 sezonu hazırlıklarını gizliden gizliye sürdürmeye devam eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı ikinci oyuncu transferini gerçekleştirdi. Antrenör Gökhan Çokşen’in raporu doğrultusunda Bolu Belediyespor’u hedefe taşıyacak oyuncuları kadrosuna bir, bir katmaya devam eden yeşil-beyazlı temsilcimiz, geçtiğimiz sezon Trabzon İdman Ocağı’nda forma giyen ve İdman Ocağı’nın 1.Lige çıkmasında büyük katkısı bulunan genç pasör Ceren Çınar’ı kadrosuna kattı.  Geçtiğimiz günlerde ilk transferini yaparak, Salihli Belediyespor’da Irmak Gürsoy ile anlaşan yeşil-beyazlı ekip ikinci transferini de dün gerçekleştirdi.

1.LİG İÇİN HER ŞEY TAMAM

Trabzon İdman Ocağı’ndan transfer olan ve bir çok kulübün transfer listesinde bulunan genç pasör Ceren Çınar, gazetemize yaptığı açıklamada Bolu Belediyespor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu ifade etti. Çınar açıklamasına şöyle devam etti “Öncelikle Bolu Belediyespor’a geldiğim için mutluyum. Yönetim kurulumuz ve başkanımızla yaptığım görüşmeler sonrası birçok kulüpten teklif almama rağmen burayı seçtim. Kulübümüz çok güzel bir tesislere ve imkanlara sahip. 1.Lig için her şey tamam. Hedefleri olan bir takıma geldim. Bende hedefleri olan bir oyuncuyum. Geçen sezon Trabzon İdman Ocağı’nda şampiyonluk yaşadım. Umarım ki, inşallah bu sezonda Bolu Belediyespor’da bir şampiyonluk yaşarım. Bolu’ya maça geldiğimizde taraftarımızın desteğini gördüm. İnşallah iyi bir sezon geçip, takım olarak Bolu Belediyespor’u hak ettiği 1.Lige taşırız” dedi.

1992 doğumlu 1.77 boyundaki oyuncu pasör mevkiinde görev yapıyor. İller Bankası alt yapısında voleybola başlayan Ceren, daha sonra Tirebolu Spor, Çankaya Belediye Spor ve Trabzon İdmanocağı formalarını giydi. Genç ve yetenekli oyuncu Ceren 2014-215 sezonunda Bolu Belediyespor’un başarısı için ter dökecek.

3007 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.047731876373291