Çetin Fena Patladı ' Son İki Haftaya Dikkat!'

17 Mart 2013

Boluspor teknik direktörü Oğuz Çetin K.Erciyespor maçı sonrası ilk defa  böyle bir açıklama yaptı. Boluspor teknik direktörü Oğuz Çetin 'hakem hatalarıyla sıkça rastlaşmaya...

Boluspor teknik direktörü Oğuz Çetin K.Erciyespor maçı sonrası ilk defa  böyle bir açıklama yaptı. Boluspor teknik direktörü Oğuz Çetin 'hakem hatalarıyla sıkça rastlaşmaya başladık' dedi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin, hakem kararlarının takımı etkilediğini savunarak, 'Burada iki unsura dikkat çekeceğiz. Birincisi neredeyse maçın başından sonuna kadar 10 kişi mücadele edip goller bulmak sevindiricidir. İkincisi de son haftalarda hakem hatalarıyla sıkça rastlaşmaya başladık. Ligin sonu yaklaştıkça dikkat çeken olaylara maruz kalıyoruz. Yetkililerin bir an önce bu durumu incelemesi gerekiyor. Özellikle son iki haftada hakem hataları yüzünden kaybettiğimiz puanlar bize pahalıya patlıyor' dedi.

ALP ERGİN 'Bu maçın kahramanı hakemin taktir hakları oldu'

Bolusporlu futbolcu Alp Ergin de hocasına destek vererek, 'Maçın başında bir penaltı pozisyonu sonucu 10 kişi kalmamıza rağmen iyi mücadele ettik. 10 kişi kaldıktan sonra iki gol bulmak olumluydu. Ancak duran toplardan rakibimiz goller buldu ve maçı kazandı. Hocamızın dediği gibi Konyaspor maçından sonra bu maçta da hakem hatalarıyla karşılaştık. Hakem ne yazık ki tüm taktir haklarını rakipten yana kullandı. Yaklaşık 70dk bu ağır zeminde eksik olmamıza rağmen iyi mücadele verdiğimizi düşünüyoruz. Bu maçın kahramanı hakemin taktir hakları oldu. Siz basın mensuplarının da gerek TFF olsun gerek diğer mercilere artık bu takımın haklarının yenmemesi için gerekli yazıları yazmanızı istiyorum.  Artık bir önlem alınmalı' diye konuştu.

VEDAT BUDAK '10 kişi kalıp iki gol bulmak hiç kolay değildi'

Kırmızı-beyazlı oyuncu Vedat Budak da hedefe ulaşacaklarına inandığını belirterek, 'Zor bir karşılaşma oldu. Ağır zeminde Kayseri Erciyesspor gibi bir takıma karşı mücadele etmek kolay değildi. Hele bir de 10 kişi kalıp iki gol bulmak hiç kolay değildi. Rakibimiz kazandı. Biz Play-off için mücadele edeceğiz' ifadelerini kullandı.

 

 

Federasyon mu Basmak Lazım ?

 

 

1870 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.047162055969238