Ceylan, Riyad’da Boluspor’u temsil etti

1 Ocak 2024

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Boluspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ceylan, Suudi Arabistan'ın Riyad şehrindeki Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Boluspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ceylan, Suudi Arabistan'ın Riyad şehrindeki Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa finalini izlemek için Kulüp Başkanı Savaş Abak’ın talimatlarıyla bu şehre gitmişti. Ancak, karşılaşma Suudi Arabistan yetkilileri, TFF ve iki takımın başkanlarının aldığı karar sonrasında iptal edildi.

Karşılaşmanın yankıları sürerken, Boluspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ceylan, Suudi Arabistan’da yaşanan süreci anlattı. Ceylan; “Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımızla birlikte iki başkanımız kaldığımız otelde toplantı yaptılar. Toplantı neticesinde de maça çıkmayacakları kararını verdiler” dedi.

Maçın iptal olmasının nedeni, iki Türk takımın maça Atatürk portreli tişört ile çıkmak istemesi, ancak Suudi Arabistan yönetiminin Atatürk tişörtlerine izin vermemesi şeklinde kamuoyunda yer aldı. Boluspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ceylan, karşılaşma öncesinde giydiği Boluspor formasıyla birçok ulusal kanalda yer aldı.

“Başkanımız Savaş Abak’ın talimatlarıyla Suudi Arabistan'a gittik”

Ceylan; Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’ın direktifiyle kupa finaline gittiğinin altını çizerek; “Öncelikle Ülkemize, şehrimize, döndük. Boluspor Kulübü Başkanımız Savaş Abak’ın talimatlarıyla, Türkiye Futbol Federasyonu kafilesiyle Riyad şehrine gittik kupa finali için” şeklinde konuştu.

“Atatürk’ü simgeleyen tişört ve pankartlarla çıkılmasına izin verilmemiş tünelde”

Boluspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ceylan, otelden çıkış yapmak için bekledikleri esnada olayların hızlı bir şekilde geliştiğini aktararak; “Bunun akabinde karşılaşmanın oynanmasına 2 saat kala stadyuma geçmek için konakladığımız otelden çıkış yapacaktık kafileyle birlikte. Önce 15 dakika otobüsün geç geleceği söylendi. Bizim hala hiçbir şeyden haberimiz yoktu. 2 saat kala. Çünkü seremoni ve konser etkinliği vardı. Daha sonra bu olayların söylentileri çıktı. Biz inanmadık. İki takımın oyuncularının maç önü ısınmasına Atatürk’ü simgeleyen tişört ve pankartlarla çıkılmasına izin verilmemiş tünelde. Daha sonra iki güzide takımımızın başkanları Ali Koç ve Dursun Özbek, buna izin verilmediği içinde karşılaşmaya çıkmayacaklar denildi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımızla birlikte iki başkanımız kaldığımız otelde toplantı yaptılar. Toplantı neticesinde de maça çıkmayacakları kararını verdiler. Daha sonra kafileler, oyuncuların uçakları Türkiye’ye dönüş yaptı” ifadelerini kullandı.

“TFF Başkanımız ve yayıncı kuruluş detaylı bir açıklama yapacaktır”

Ceylen, edindiği kulis bilgilerini de paylaşarak; “Diğer yayıncı kuruluşların yorumcuları da vardı. Onlarında söylemlerinden duyduğum kadarıyla orada daha önce Ekim’de yapılan sözleşmede tişörtlerin ve pankartların sözleşmeye yazılmadığı, söylenmediği söyleniyor. Bunu tam olarak net biz bilemeyiz. Daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımız ve yayıncı kuruluş detaylı bir açıklama yapacaktır” dedi.

“Boluspor formamızla canlı yayınlarda denk gelmemiz bizi son derece gururlandırdı”

Ceylan, sözlerinin sonunda, Boluspor’u çok iyi bir şekilde temsil ettiklerini ifade ederek; “İlk önce bu fırsatı bizlere sunan Boluspor Kulübü Başkanımız Savaş Abak’a çok teşekkür ediyorum. Orada onurla, gururla taşıdığımız Boluspor formamızla da canlı yayınlarda denk gelmemiz bizi son derece gururlandırdı. Çok sayıda, telefon, mesaj aldık. Bundan dolayı da son derece mutluyuz” şeklinde konuştu.

1206 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.049100875854492