ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

8 Ekim 2014

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi'nde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan voleybol takımı Kurtdereli Kapalı Spor Salonu'nda sezon açılışı yaptı. Sezon açılışında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Voleybol bayan takımı, Bolu Belediyespor ile lig öncesinde son hazırlık maçına çıktı.

Açılışa Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Voleybol Şube sorumlusu Mesut Eray, Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube sorumlusu Ömer Marmaralı, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Arslan, Bolu Belediyespor Şube sorumlusu Gökhan Yaman ve çok sayıda sporsever katıldı.

SEZONUMUZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Açılışta saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, kürsüde sporculara ve seyircilere hitap etti. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'un 15 branşta sportif faaliyetlerini sürdürdüğünü dile getiren Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un destekleri ile gençlere sporu sevdirmek ve her türlü olanaklardan onları faydalandırmak istiyoruz. Tüm sporcu kardeşlerimizin sağlıklı bir sezon geçirmelerini diliyorum. Sezonumuz hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi. 

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Voleybol Şube sorumlusu Mesut Eray da Belediyespor Voleybol takımına karakterli ve Balıkesir'e yakışır sporcuların alındığı söyledi. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da “Bu sezonun kazasız belasız geçmesini temenni ediyorum. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Hazırlık maçı öncesinde; Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Bolu Belediyespor Şube Başkanı Gökhan Yaman'a, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, Bolu Belediyespor Voleybol Takım Kaptanı Deniz Çetin Saraç'a, Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube sorumlusu Ömer Marmaralı da katkılarında dolayı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Arslan'a çiçek takdim etti.

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ
ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

2351 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.068022966384888