Cihat Arslan Hak ettiğimiz 3 puanı Aldık

26 Eylül 2011

Teknik direktör Cihat Arslan haftalık basın toplantısı yaptı. Akhisar Belediyespor karşısında alınan 3 puanın haksız kazanılmış gibi lanse edilmesi kendilerini...

Teknik direktör Cihat Arslan haftalık basın toplantısı yaptı. Akhisar Belediyespor karşısında alınan 3 puanın haksız kazanılmış gibi lanse edilmesi kendilerini üzdüğünü ifade ederken sonuçta kayıpsız kapattığımız bir karşılaşma oyuncularımız maçın genelinde iyi mücadele ettiler. dedi.

 

Boluspor Teknik Direktörü Cihat Arslan yaptığı açıklama da şunları ifade etti.

 

'Akhisar maçında aldığımız 3 puan için mutluyum. Akhisar maçında alınan galibiyet sonrası beni rahatsız eden taraf şu oldu. Kamuoyunda haksız kazanılmış bir üç puan gibi lanse edildi o beni biraz rahatsız etti. Maçın geneline baktığımız zaman 7-8 tane gol pozisyonumuz var kaleci Oğuz'un kurtardığı. Hak ettiğimiz 3 puanı aldık bunu kamuoyunun bilmesi gerekiyor.

 

Hakem kararları tartışıldı. Biz öncelikle 2-0 öndeyken, ilk yediğimiz golde verilen karar yanlıştı. Son dakikadaki pozisyonu da ben maçın tekrarını sabah 7 de verdi ve izleme imkanı buldum. Oradaki pozisyonda Şehmuz, Sercan'a faul yapmıyor. Ondan önce Osman Bozkurt'un yaptığı faule hakem düdük çalışıyor. Orada gözden kaçan ayrıntı o. Onun için Boluspor hakem hatasıyla 3 puanı aldı gibi konuşuluyor. Ben takımımdan ve mücadeleden memnunum.

                                          Gecen Yılın Finalistiile Karşılaşıyoruz

Belli başlı sıkıntılarımız var. Bunları da en kısa sürede gidermek için elimizden geleni yapacağız. 3 maçta toplam 7 puan bana göre çok iyi.

 

Önümüzde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı var. Geçen senenin finalist takımı. Oturmuş bir kadrosu var. Bu sene çok istedikleri gibi başlayamadıklar ama onlarda o kırılma noktasını geçmek isteyeceklerdir bizim karşımızda. Mutlak 3 puan için sahaya çıkacağız ve 3 puan ile dönmeyi umut ediyoruz.

                                              Yan Top Zafiyeti Bahane Değil 

Maçın kırılma anında kalemizde gol gördük bir yan toptan. Skor 2-1'e gelince bir telaş başladı. yan toplarda zaaftan çok orada adam paylaşamama sıkıntısı yaşandı. Ama bu eksiğimizde gidermek için elimizden geleni yapacağız.     

 

Bizim oyun karakterimiz de kısa ve çabuk oyuncularla oynadığımız için fiziksel olarak bir dezavantajımız var. Sahadaki on bire baktığımız zaman Veli ve Gencer dışında kısa ve teknik oyunculardan kurulu. O yüzden yan top zafiyeti yaşadık ama bu bir bahane değil bunun da önlemini alacağız.

                               Taşlar Yerine Oturduğu Zaman Çok Daha İyi Olcak

Şuanda benim ve takımımın arzuladığı seviyede değiliz. Ama beni mutlu eden şu var. Galibiyet için herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Ortada bir mücadele var. Bizim takımımızda taşlar yerine oturduğu zaman çok daha iyi karşılaşmalar ve daha mücadeleci karşılaşmalar sergileyecek kapasitede.

                                Erman'ın da Faydalı Olacağı Dakikalar ve Süreler Olacaktır

Benim gözümde Erman oynatılacak konumda olsa beklide bizim en iyi transferlerimizin başında gelecektir. Erman bizim için çok önemli bir oyuncu. İnşallah Erman bize sağlam bir Erman olarak geri dönerse, bizim takımımıza çok katı yapacaktır. Ama biz Erman da o hazır durumunu görmediğimiz için kadroya almıyoruz. Erman gibi bir oyuncudan faydalanmamak gibi bir niyetimiz yok. Özellik ben buraya geldiğim zaman transfer döneminde Erman sakat biliyorsunuz. Çok ciddi bir sakatlık yaşadı ve benim vermiş olduğum raporda Erman'ın kesinlikle bu takımda kalmasından yanayım dedim. Çok iyi ve kaliteli bir oyuncu. Erman'ın da faydalı olacağı dakikalar ve süreler olacaktır mutlaka.

        Akhisar Belediyespor'un Bir tane maçını kazanmış olsaydık, Ben belki burda olmayacaktım

Hiçbir galibiyeti küçümsememek lazım. Geçen sene Boluspor, Akhisar Belediyespor maçların iki tanesini de kazanamamıştır. Ben bunu biz bu sene kazandık diye söylemiyorum. Ama geçen sene Akhisar Belediyespor'un bir tane maçını kazanmış olsaydık, Ben belki burda olmayacaktım ama Boluspor Süper Lig takımı olacak. Onun için hiçbir galibiyeti ve maçı küçümsememek lazım. Bank Asya liginin ayarı yok. Her hafta sürprizlere açık bir lig.

   

                                                 Vedat'a da sıra gelecektir

 

Vedat Budak'a bonservis ödendi. Bonservis ödenmesinin sebeplerinden bir tanesi benimdir. Vedat'a güvendiğimiz için kadroya kattık. Ama şuan 29 kişiden ben hangi 18'i çıkarsam veya hangi 11'i çıkarsam ertesi hafta eleştirilecektir. Herkesin beğendiği ve beğenmediği oyuncu vardır. Vedat kadroya giremez demiyorum. Vedat'a da sıra gelecektir.'

 

 

1457 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.29441785812378