Cihat Arslan ' Kimsenin kafasında kuşku kalmasın'

5 Temmuz 2011

Boluspor teknik direktörü Cihat Arslan, basın mensupları ile bir araya geldi. Haftalık basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan genç teknik adam,...

Boluspor teknik direktörü Cihat Arslan, basın mensupları ile bir araya geldi. Haftalık basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan genç teknik adam, çalışmalar ve transferler hakkında bilgiler verdi. Sohbet havasında gerçekleşen toplantıda Arslan takıma 4-5 daha oyuncu istediğini yapılacak üç hazırlık maçı ile kadronun büyük oranda şekilleneceğini belirtti.

 

 

Dün Boluspor kulüp binasında haftalık basın toplantısında basın mensuplarıyla bir araya gelen Boluspor teknik direktörü Cihat Arslan, Temeli sağlam atmaktan yana olduğunu ve Boluspor takımın 4 tane daha oyuncuya ihtiyacı olduğunu ifade etti.  Boluspor Teknik Direktörü Cihat Aslan 'Ben temeli sağlam atmaktan yanayım. Onun için 45 gün aradan sonra 4 gün idman sonrası süratli idmana soktuğumuzda sakatlıklar olabilir. Bu koşular zamanla şiddetlenerek artacak. Hazırlık kampının şiddetli geçmesi gerekiyor. Tabiki kimseyi sakatlamadan koşu temposunu ayarlayaraktan. Bu kampımızda grup koşularından çok bireysel koşular devam edecek. Bireysellik koşular daha çok ön plana çıkacak. Koşulardan sonra topla kısa mesafeli oynatacağız'

 

-GENÇLERE GÜVENİYORUZ-

İlk etap çalışmaları sonucunda yönetime rapor vereceğini ve kadronun büyük oranda şekilleneceğini belirten Arslan 'Boluspor'un 4 tane daha oyuncuya ihtiyacı vardır. Biz raporumuzda merkez komiteye onu sunduk. O oyuncuların gelmesi ile tamamen oyunsal ve taktiksel forma gireceğiz. Gençlere güveniyoruz. gurbetçi oyuncuları da kadromuza dahil ettik. 6 tane yabancı oyuncumuz var. Gelecek anlamında sağlam temeller oluşturmayı düşünüyoruz.

 

-YABANCI OLSADA OLUR, OLMASADA-

Forvet hattında yabancı oyuncu tercihini kullanmak niyetinde olduklarını belirten Arslan 'Forvet de yabancı oyuncudan yana tercihimi kullanmak niyetindeyiz. Ama bu kesin midir değildir bilmiyoruz. Denemelerde, idmanlar ve yurt dışında bakıyoruz. 10 numara ve santrafor arayışında oyuncu arayışımız var. Bizim tarzımızda katkı yapabilecek oyuncu olursa alabiliriz. Elimizdeki oyuncudan önde değilse de kadromuza katma gibi niyetimiz yok.

 

-O HATA YAPTI, BU HATA YAPTI YOK-

Futbol oyununun bir takım oyunu olduğunu belirten tecrübeli hoca 'Ben oyuncularıma da diyorum. O hata yaptı. Bu hata yaptı olmaz. Hata varsa hepimizin başarısızlığı hepimizin kaybı diye düşünmeliyiz. Bu felsefe varsa başarılı olabiliriz. Bireysel olarak bir futbolcu değerli olabilir. Ama takıma bir katkısı yoksa sorgulanabilir.

 

-KİMSENİN KAFASINDA SORU İŞARETİ KALMASIN-

Ekip olarak niyetlerinin birlikteliği sağlamak olduğunu ifade eden Arslan 'Bizim niyetimiz birliktelik sağlamak. Benim derdim sadece takım değil. Şehirde basında herkes birlikte olsun. Soru işaretleri kalksın. Benle ilgili oyuncularla ilgili soru işaretleri kalmamalı ki bütünleşebilelim. Boluspor, Denizlispor'u yendi neden liderliği bıraktı. İsteyerek bırakmadı. Ama o birliktelik olsaydı bırakılmazdı. Atacan ile Erman var. Ben onlardan çok memnunum. Erman sakatlık geçirdi. Ama şuan iyi koşuyor. Sahiplenmiş durumda yani böyle oyuncular takıma farklı bir hava getirir. İzleyenlerde takıma fazla sahiplenir. Bir şeyin temeli olmazsa onun üstü olmuyor.

 

-FERHAT'IN KALMASINI İSTERİM-

Ferhan Kiraz'ın sakatlığı deva ettiğini belirten Aslan 'Ödem oluşmuş. Bir hafta fizik tedavi alacak. İlk etap kampına katılmayabilir. Ferhat Kiraz'ın gideceğini de aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Ferhat bizim için çok değerli bir oyuncu, kalmasını isterim. Ama şartlar ne getirir onu bilemiyorum. Bu takım hepimizin takımı buraya hizmet için geldik.  Boluspor'un başarısı hepimiz gururlandır. Hep beraber başaralım' dedi.  

 

 

 

Bolusporluyuz.com

     

 

2417 kez okundu.

3 yorum yapılmış
  • halit canbaz
    7 Temmuz 2011 • 10:50
    cihat hoca burası eyüp değil?adın gibi cihata çıkıyorsun anladık.ama nerdeyse tamamen değişen kadroyla nasıl başaracaksın onu anlat.ben başarmanı istiyorum.öncelikle bolusporum için sonra senin için?ama zor be dostum bu kadroyla?
  • Aykut SANVER
    5 Temmuz 2011 • 15:46
    santrafor= G.B.B.den Serdar DELİKTAŞ mı dedin? Yok canım::))
  • boluspor14
    5 Temmuz 2011 • 16:09
    Boluspor Murat Duruer ile anlaştı.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.071393966674805