Cihat Arslan'dan TÜFAD Ziyareti

7 Eylül 2011

Boluspor Teknik Direktörü Cihat Arslan bugün TÜFAD'a ziyaret gerçekleştirdi. Yoğun çalışma temposundan dolayı Bolu TüFAD'ı ziyaret edemediğini söylenen Arslan TÜFAD...

Boluspor Teknik Direktörü Cihat Arslan bugün TÜFAD'a ziyaret gerçekleştirdi. Yoğun çalışma temposundan dolayı Bolu TüFAD'ı ziyaret edemediğini söylenen Arslan TÜFAD yönetimiyle Bolu antrenörlüğü ve Boludaki futbolun alt yapısını çok konuşulduğu ziyaret de  hoş sohbet ortamında bol bol futbol ve Boluspor konuşuldu.

 

Boluspor Teknik direktörü Cihat Arslan Bolu TÜFAD başkanı ve yönetim kuruluna bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.Bolu ya  geldiği günden buyana bir türlü bir araya gelemediklerini ifade eden Arslan çok yoğun bir tempoda lige hazırlandık bunun için sizleri de ziyaret edemedim dedi.

 

Ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını İfade eden TÜFAD başkanı Cetiner Erdoğan dernekleri hakkında Cihat Arslan a bilgi verirlerken Bolu TÜFAD çalışmalarını hakkında bilgi verdi. Yapılan Nezaket ziyaretinde konu Boluspor ve Bolu Amatör takımlarının durumları olurken en çarpıcı konuda   belki de en çarpıcı ve dikkat çeken yanı Cihat Arslan'ın transferin yapılış şekli ile ilgili düşünceleri oldu.

 

Teknik patron Cihat Arslan ile birlikte Menajer Kazım Kırcı ve Muharrem Demirel'de yer aldı.  TÜFAT yetkilileri Çetiner Erdoğan , Mesut Baytekin , Galip Karslıoğlu,ve Sabri Koç konukları ile yakından ilgilendi. Ziyarette son yapılan transferlerde ele alınırken Cihat hoca şu şekilde konuştu. 

 

Arslan  "Transferlerin tamamen hoca'nın isteği doğrultusunda yapılmasını da doğru bulmuyorum. Bana göre bazı sakıncaları var. Diyelim ki hocanın görevine son verildi. O zaman ne olacak? Mutlaka kulübün bir transfer politikası olmalı. Kulübün transfer komitesi ile hocanın iş birliği halinde olması en doğrusu. Boluspor'da sistem bu şekilde işliyor. Son yapılan transferlerle Boluspor hem bugününe, hem de geleceğine yönelik adımlar atmıştır. Boluspor kurumsallaşmış bir kulüp. Kimin geldiği değil, kimin başarılı olduğu önemlidir. Önemli olan hedefe ulaşmaktır. "dedi.

 

Cihat Arslan ayrıca ziyaretten memnun kaldığını ifade ederken TÜFAD yetkilileri teknik patronun bu hoş ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

 

 

Bolusporluyuz.com

 

 

 

 

 

 

1983 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.51548099517822