Çocuk Tribünü Artık Meclis Gündeminde

27 Ocak 2011

1965 Boluspor Taraftarlar derneği tarafından kurulan ve 2 yıldır değişik faaliyetlerle tribünlerimize renk getiren 1965 Çocuk Tribünü TBMM gündeminde yer...

1965 Boluspor Taraftarlar derneği tarafından kurulan ve 2 yıldır değişik faaliyetlerle tribünlerimize renk getiren 1965 Çocuk Tribünü TBMM gündeminde yer almaya hazırlanıyor.

Bolu Milletvekili Sn. Fatih Metin'in geçmiş olduğumuz hafta taraftar derneklerine yapmış olduğu ziyaretlerde 1965 Boluspor taraftarlar derneğine de uğramış ışıklandırma konusu ile ilgili bilgiler vermişti. Bu görüşmede dernek çalışmaları hakkında da bilgi alan Fatih Metin özellikle Çocuk Tribünü projesinin ulusalda fazla yer almamasına anlam veremediğini dile getirmiş son zamanlarda spor şiddet yasalarının hazırlanma sürecinde bu projenin örnek teşkil edebileceğini dile getirmişti. Fatih Metin dernek yönetimine bu konuda üzerine düşeni yapacağını belirtmiş ve hafta içi TBMM spor şiddet yasası komisyonu üyelerine bir dizi bilgiler vermesi sonrası çalışmalar hakkında bilgi vermek üzere 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği TBMM'ne davet edildi.  Sporda Şiddet Araştırma Komisyonu Başkanvekili olan AKP Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı'nın yurt dışında bulunması sebebi ile 1965 Boluspor taraftarlar derneği Bolu Milletvekili Fatih Metin ile birlikte Amasya Milletvekili Milli Eğitim,Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyesi Dr. Avni Erdemir ile bir dizi görüşmeler yaptı.  Görüşmede Fatih Metin proje hakkında kısa bir bilgi verirken bu konunun meclis görüşmesinde dile getirilmesini hatta spor , şiddet yasası düzenlemelerinde örnek gösterilmesi gerektiğini Amasya Milletvekili Avni Erdemir'e bildirdi. Dernek çalışmaları hakkında ve Çocuk Tribünü hakkında bilgi alan Avni Erdemir söz konusu Çocuk Tribünü projesinin önemli bir konu olduğunu ve komisyon toplantısında derneğin vermiş olduğu doneleri kullanarak gerekli tüm bilgileri arkadaşları ile paylaşacağını dile getirdi. Erdemir konuşmasında " Öncelikle sizleri tebrik ederim. Bu çok zor bir süreç. Aynı başarıyı tüm kulüplerden de beklemek hemen beklemek pek doğru olmayabilir. Çünkü sizler gönüllü olarak bu işin içersine girmiş ve bu işi takip etmektesiniz. Aynı duyarlılığı gösterecek kişiler bulmak belki zor olabilir. Ama bir yerden başlamak gerekli. Sizlerinde tecrübelerinden yararlanarak bazı çalışmalar yapabiliriz. Bazı yapılacak toplantılar ile kulüp başkanlarına bile bilgi verebiliriz.  Dediğiniz gibi bu uygulamanın sadece Bolu ile değil tüm takımlarda uygulanması ileriye dönük yetişecek taraftar portföyünün gelişmesinde yardımcı olacaktır.  Bu konuyu biz Fatih Metin arkadaşımız ile birlikte meclis görüşmelerine taşıyalım ve Boluspor taraftarının bu örnek davranışının herkes tarafından bilinmesini de sağlayalım. Az önce bakmış olduğumu görüntülerde yapmış olduğunuz tanıtımda her şey ortada. Bizlerde bu konun üzerine düşeceğiz ve sizleri tekrar tebrik ederim" sözlerine yer verdi.

 

Fatih Metin "Her zaman Boluspor'un ve taraftarımızın yanındayız"

Fatih Metin 1965 Boluspor Taraftarlar Derneğine teşekkür ederken " Arkadaşlar öncelikle geliştirmiş olduğunuz projeler için çok teşekkür ederim. Bugün burada sizlerin sunumu sonrası Boluspor taraftarının nasıl bir kimliğe sahip olduğunu gösterdiniz. İnanınki komisyon bu konu ile ilgilenecektir. Boluspor taraftarı her zaman örnek olmuş bir topluluktur. Bizlerde bugün burada bahsettiğiniz ve en kısa sürede faaliyete alacağınız diğer projelerde de destek vermeye hazırız. Ben şahsım olarak bugün çok memnun oldum sizlerin burada Bolu'muzu tanıtması ve Boluspor kimliğine uygun bir tutum için çok teşekkür ederim. "dedi. 1965 Boluspor taraftarlar derneği ise yakın ilgi alakasından dolayı  ve Çocuk Tribününe sahip çıktığı için Fatih Metin'e teşekkür etti.

 

Çocuk Tribünü Artık Meclis Gündeminde
Çocuk Tribünü Artık Meclis Gündeminde

2234 kez okundu.

4 yorum yapılmış
  • Gökmen Keskinkılıç
    27 Ocak 2011 • 11:37
    Seçim yaklaşıyor ya,başlamış milletvekili atakları :)
  • ismail aracı
    27 Ocak 2011 • 14:35
    hani Dernekçilik yapmıyordunuz fatih bey.Dernek Başkanını köşeye oturtmuşsunuz siz başkan gıbı açıklıyorusnuz.hadı hayırlısı bakambi...
  • Kayhan
    27 Ocak 2011 • 18:32
    bu hızla,20 yıl sonra, siz oraya milletvekiıi olarakta gidersiniz.
  • engin
    28 Ocak 2011 • 08:02
    ama taraftar sizin yanınızda değil fatih metin bunlar sırf seçim yatırımı

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.16564297676086