Çocuklar Gibi Sevindiler

30 Ekim 2012

Boluspor yönetimi K.Erciyesspor deplasmanına adeta çıkarma yaparken zorlu karşılaşmada maç boyunca adeta heyecandan ne yaptıklarını bilemediler.   Zor anların yaşandığı maçın genelinde misafir takımın son...

Boluspor yönetimi K.Erciyesspor deplasmanına adeta çıkarma yaparken zorlu karşılaşmada maç boyunca adeta heyecandan ne yaptıklarını bilemediler.

 

Zor anların yaşandığı maçın genelinde misafir takımın son dakikalara kadar maçı önde getirmesi tribünde bulunan yöneticilerde kılık dan kılığa girdiler. Boluspor'un son dakikalar da kazandığı gollerin ardından tribünde bulunan yöneticiler hem ağladı hem de güldü.

 

Deplasmanda 9. hafta karşılaşmasında Boluspor haftaya lider giren K.Erciyesspor' a konuk olurken maçın sonucu merakla bekleniyordu. Zorlu maçta kırmızı beyazlılar sahadan son dakikalarda bulduğu goller ile  3-2'lik galibiyet ile ayrıldı.

 

Kayseri deplasmanında yaklaşık 20 yönetici kırmızı-beyazlı takımın yanında olurken 90 dakika boyunca hop oturup, hop kalktılar. Kırmızı-beyazlı ekibimizin geriye düştükleri andan itibaren tribünde bulunan yöneticilerin yüzleri asılırken beklide hayatlarının en zor dakikalarını da yaşadıkları gözlendi.

 

Erciyesspor maçında geriye düşülen anlarda  gergin anlar yaşayan başkan Abdullah Abat ve ekibi son dakikaya kadar sahada mücadele eden oyuncularını da  heyecan içinde takip ederlerken kılıktan kılığa girdikleri gözlendi. 2-1 geride oldukları için yinemi yüzümüz gülmeyecek diye karamsarlığa kapılan yöneticiler kimi oturduğu yeri değiştirdi kimide dualar ederek şan diledi.

 

Duaları kabul oldu

Maç 2-1 olduğunda oldukça üzgün oldukları gözlemlenen kırmızı-beyazlı yöneticiler, maç 2-2 olunca bir nebzede olsa umutlandılar. Maç 2-2 olduktan sonra Başkan Abdullah Abat ve Sefa Meral'in dua ederkenki görüntüleri oldukça ilginç anların yaşanmasına neden oldu.

 

3. Gol Bayram Yerine Çevirdi

Maç son dakikalarında Engin Aktürk'ün ayağından bulduğu golle 3-2 öne geçerken, Misafir yönetici tribünün adeta bayram yerini andırdı.

Boluspor'un 3. gol sonrası adeta kendilerinden geçen Başkan ve ekibinin  galibiyet görüntülerinde görülmeye değerdi. Duygulu anların yaşandığı son bölümler mutluluk çığlıkları ile son bulurken bazı yöneticiler göz yaşlarını da tutamadılar.

2167 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.2860279083252