Çokşen 'Hedefe Gitmek Kolay Olmayacak '

20 Mayıs 2014

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Gökhan Çokşen, 2014-2015 sezonu öncesi  önemli açıklamalarda bulundu. Çokşen, gazetemize yaptığı açıklamada “Çok büyük...

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Gökhan Çokşen, 2014-2015 sezonu öncesi  önemli açıklamalarda bulundu. Çokşen, gazetemize yaptığı açıklamada “Çok büyük yatırım yapan takımlar var. Bizde yeni sezonda Bolu halkına yakışan bir takım kuracağız” dedi.

Belediyespor Bayan Voleybol takımı, 2014-2015 sezonu hazırlıklarına başladı. Öncelikle antrenör sorunu çözen yeşil-beyazlı takım, geçtiğimiz sezon Anemon Hotels Spor Kulübü Takımını çalıştıran Gökhan Çokşen ile anlaşmaya vardı. Bolu Belediyespor tesislerinde düzenlenen imza töreni sonrası  açıklamalarda bulunan başarılı antrenör Gökhan Çokşen “Öncelikle Bolu Belediyespor’a geldiğim için mutluyum. Yeni sezon öncesi 3-4 takımla görüşmem vardı. Daha sonra Şube Başkanımız Gökhan Yaman beni aradı ve görüşmek istediklerini söyledi. Bende Bolu’ya gelerek yönetim kurulumuz ile görüştüm. 1 kez görüştük ve anlaştık. Sağolsun Gökhan bey, kulübün sistem anlayışını çok iyi anlattı ve benimde yıllardır istediğim bir sistem anlayışıydı bu. Şahsen hiç düşünmeden ve diğer takımların tekliflerine bakmadan Bolu Belediyespor’un teklifine ‘evet’ dedim. Bolu’ya geldiğimde net bir yönetimle karşılaştım diyebilirim. Çünkü ne istediklerini biliyorlar. Kulübün planlaması çok güzel. Belediyespor çok güzel bir tesislere sahip. İnşallah bu güzel imkanlar ile birlikte yönetimimizin ve taraftarımızın desteğiyle Bolu Belediyespor’u hak ettiği yere getiririz” dedi.

ÇOK CİDDİ YATIRIM YAPAN TAKIMLAR VAR

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarıyla ilgili olarak da bilgiler veren başarılı antrenör Gökhan Çokşen “Yönetim kurulumuz ile yaptığımız toplantı sonrası, yönetimimiz benden bir transfer raporu istedi ve bende oyuncu listesini yönetimimize sundum. Eğer bu istediğimiz transferi kadromuza katabilirsek, çok iyi olacak. Tabiî ki illaki bu oyuncularda olacak diye bir kural yok. Ben geçtiğimiz sezon Ege bölgesinde çalıştım. Cidden çok ciddi yatırım yapan takımlar var. Bizde bütçemize göre bir transfer listesi oluşturduk ve bu oyuncuları en kısa süre içersinde kadromuza katıp yeni sezon hazırlıklarına başlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

TAKIM OLARAK HEDEFE GİDECEĞİZ

Yeni sezonda hedeflerinin öncelikle grupta ilk 4’e girmek olduğunu belirten Çokşen “Hedefe adım adım gitmek istiyoruz. Öncelikle grubumuzda ilk 4’e girip, oradan yarı finale gitmek ve daha sonra yarı finalde en iyi mücadeleyi sergileyip finale çıkıp, oradan da 1.Lige çıkmak istiyoruz. Tabiî ki bu hedefe giderken de hedefe gitmek çok kolay olmayacak. Az öncede dediğim gibi çok ciddi yatırım yapan takımlar var. Biz önce takım olacağız ve takım olarak hedefe gideceğiz” diye konuştu.  

1924 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.2552490234375