COŞKUN’DAN BOLUSPOR’A ZİYARET

18 Kasım 2016

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı ve Yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

“HOCAMIZI MAÇLARA BEKLİYORUZ”

Boluspor ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi işbirliğinin her zaman devam ettiğini ifade eden Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı sözlerine şöyle devam etti: "Bizlerde hem kulüp olarak, üniversite olarak Rektörümüz ile devamlı işbirliği yapıyoruz ve bununda devamını bekliyoruz. Hocamızda sağ olsun geçmişte Boluspor ile ilgili projeler ile yanımızda olmuştu. Şuanda da desteğine devam ediyor. İnşallah bundan sonrada bu destek devam edecektir. Bizlere bugün onur verdi. Hocamızı maçlara bekliyoruz. “

“İNŞALLAH BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM”

Daha sonra söz alan Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun "Öncelikle Boluspor'a başarılar diliyorum. Gayet güzel gidiyor. Heyecanlanıyoruz. İnşallah yakında Boluspor'u Süper Lig'de görürüz. Tabii bu her ne kadar bize görünen tarafı spor ve futbol olsa da, görünmeyen tarafında yani sizlerin içerisinde olduğunuz bir yönetim ve işletme tarafı var. Belki bu taraflarda yapılan çalışmalar bizlere yansımasını başarı şeklinde gösteriyor. Ben tüm bu gayretlerde, çabalarda sizi ve ekibinizi tebrik ediyorum. İnşallah başarılarınızın devamını diliyorum. Bu noktada tabii ülke ve gençlerimiz olarak her spor alanında profesyonel ruhlar ve takım yetiştirmek durumundayız. Bu bizim hem toplumsal başarılarımızın, psikolojimizin iyileşmesi bakımından da önemli. Hemen her alanda pek çok güzel gelişmeler olduğunu görüyoruz. Nitekim üniversitemizde de pek çok şampiyona düzenleniyor. Federasyonlar geliyor. Takımların birbirleri ile müsabakaları oluyor. Spor eğitiminde iyi bir yerdeyiz. Bolu'da sporun gelişmesinde verebileceğimiz katkı neyse elimizden gelen katkıyı inşallah vermeye gayret ederiz. Bu vesile ile bende size başarılar diliyorum tekrar." şeklinde konuştu.

1177 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.063565015792847