“DAHA ÇOK GÜÇLENDİK”

11 Ocak 2017

Boluspor, ikinci yarı hazırlıklarına Antalya Belek’te devam ediyor. Kırmızı beyazlıların genç orta saha oyuncusu Yusuf Emre Gültekin önemli açıklamalarda bulundu. Gültekin, kırmızı beyazlı taraftarlara da mesaj gönderdi.

“KALİTELİ OYUNCULARDAN OLUŞUYORUZ”

Takımın Antalya Belek kampını değerlendiren Yusuf Emre Gültekin şöyle konuştu: “Çalışmalarımız yoğun tempoda devam ediyor. Gayet iyi çalışıyoruz. Gelen oyuncuların sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Takım içinde arkadaşlık en üst seviyede. Gelenler zaten daha önce tanıdığımız oyuncular. Daha önce farklı takımlarda oynadığımız oyuncular. Üst ligden gelen oyuncular var, kaliteli oyunculardan oluşuyoruz. İnşallah takıma faydalı olurlar.”

“BELİRLİ ARALIKLARLA OLSAYDI BU KADAR ETKİLENMEZDİK”

Ligde her takımın inişli çıkışlı grafik sergilediğini sözlerine ekleyen genç oyuncu; “Her takımın böyle inişli çıkışlı dönemleri olur. Bizimde son haftalara denk geldi. Tam arayı açıp gideceğimiz zaman olması en üzücü olan oydu. Belki belirli aralıklarla olsaydı bu kadar etkilenmezdik. Son iki haftada rakiplerimizle olunca maçlar daha çok dikkat çekti moral bozdu. Ama onları da araştırdık, önlem aldık. İkinci yarı olacağını düşünmüyorum” ifadelerine yer verdi.

“ÇOK PARA HARCIYORLAR AMA HEDEFLEDİKLERİ NOKTADAN ÇOK UZAKTALAR”

Ligde ilk yarıda Yeni Malatyaspor’un ve kendilerinin sürpriz yaptığının altını çizen Yusuf Emre Gültekin şunları dile getirdi: “Yeni Malatyaspor bizimle birlikte gayet iyi çıkış yakaladı. Y.Malatya’nın iyi olduğunu düşünüyorum. Onun haricinde hayal kırıklığı bence Adana Demirspor çünkü büyük bir camia orası da. Çok para harcıyorlar ama hedefledikleri noktadan çok uzaktalar.”

“HEDEFİ İLK ÖNCE BOLUSPOR İLE YAKALAMAK İSTİYORUM”

Boluspor’un genç orta sahası Yusuf Emre Gültekin, kendisinin de ilk yarı boyunca inişli, çıkışlı döneminin olduğunu belirterek; “Benimde inişli-çıkışlı dönemimi oldu. Zaten Boluspor’a hedefleri olduğu için geldim. Başkanımızla da konuştum. İnşallah bu hedefi ilk önce Boluspor ile yakalamak istiyorum. Boluspor ile üst lige çıkıp, ilk başta Boluspor ile oynamak istediğimi belirttim. Başkanımızda aynı görüşleri belirtti. Kendi performansımdan ilk yarıda memnunum ama daha iyi olabileceğimi düşünüyorum. Daha çok skora katkı yapıp, daha ofansif oynadığım sürece iyi olabileceğimi düşünüyorum. Zaten ikinci yarıda onun da olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

“BU SENE ŞAMPİYON OLACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”

İkinci yarı öncesi kırmızı beyazlı taraftarlara da mesaj gönderen Yusuf Emre Gültekin sözlerini şöyle noktaladı: “Her zamanki gibi bizim arkamızda durmalarını istiyoruz. En önemlisi sabır işi. Bu ligde her takım birbirini yenebilecek güçte. Bence bizim bu ligde yenemeyeceğimiz hiçbir takım yok. Onlarda bize inanırsa, bu sene şampiyon olacağımızı düşünüyorum.”

2316 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • TC Gökhan Tekkol
    12 Ocak 2017 • 00:33
    cok acele kaleye kaleci allll sayın baskanımmmmm 37 lik sonerle kova erdıyle bu ıs yurumezzzzzzz.sonerle devam edersek bu takım 2.yarıdakı tum transferler hepsı heba olacakkk penaltı kurtaramayan soneride gonderın genc kuvvetlı atık bır kaleci kaleye yabancıda olabılırrrr sonerden bıze fayda yokkkkkkkk

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.060245990753174