DEFANSIN BEL KEMİĞİ NELER SÖYLEDİ?

12 Ocak 2018

Boluspor, Antalya Belek’te ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın tecrübeli oyuncularından Alim Öztürk özel açıklamalarda bulundu. Kampın verimli geçtiğini ifade eden Öztürk;...

Boluspor, Antalya Belek’te ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın tecrübeli oyuncularından Alim Öztürk özel açıklamalarda bulundu.

Kampın verimli geçtiğini ifade eden Öztürk; “Kamp dönemlerinin ilk haftası biraz tempolu olur. Antrenmanlar ağır oluyor ama bu bize ikinci devre lazım. Zorlu bir ikinci yarı bizi bekliyor. İyi başlamamız lazım. Kampta ortam çok iyi. Neşemiz yerinde. Ağır ama güzel geçiyor” dedi.

“HERKES TOPARLADIKTAN SONRA ÇOK İYİ GRAFİK ÇİZDİK”

Geçen yıldan takımda kalan 9-10 oyuncunun olduğunu ifade eden Alim Öztürk; “Geçen seneden takımda kalan 9-10 oyuncu var. Ama bizim ilk dönemlerde sakatlıklarda aşırı vardı. Bence etki gösterdi. Herkes toparladıktan sonra çok iyi grafik çizdik. Son haftalarda baktığımızda mükemmel bir oyun ortaya koyduk. İlk 8-9 haftada 8 puan aldık. Ondan sonra buraya kadar getirdik. İlk 6 içindeyiz şimdi. O çok önemli. Bunun inşallah devamında getirip, iyi bir yerde bitirmek istiyoruz” dedi.  

“DEFANSİF ANLAMDA ÇOK İYİ DEFANS YAPIYORUZ”

Baskılı oynadıkları için çok iyi defans yaptıklarını sözlerine ekleyen Öztürk; “Geçen sene yediğimiz gollere baksak, çok gol yemişiz. Ama bu senede ilk başlarda baya gol yedik. Son haftalarda Renato ile olsun, diğer arkadaşlarla olsun onlarda çok iyi defans oyuncuları. Antrenmanlarda her seferinde yüksek performans göstermemiz lazım ki, çünkü onlar ensemizdeler. Oda takıma çok iyi yansıyor. Bir periyot vardı 4 haftadır gol yemedik. Sonra İstanbulspor maçı vardı orada bir talihsiz gol yedik. Ondan sonra Eskişehir maçı vardı yine gol yemedik. Defansif anlamda çok iyi defans yapıyoruz. Oda takımla ilgili bir şey. Baskılı oyun oynuyoruz. Her tarafta baskı kurunca zaten diğer takımlar top oynayamıyor. Oda bizim avantajımız. Çok iyi top yapıyoruz, bakı kuruyoruz. Son 6-7 hafta çok iyiydi” şeklinde konuştu.

“BİZE İNANSINLAR, ONLARI MAHCUP ETMEYECEĞİZ”

Kırmızı beyazlı taraftarları mahcup etmemek için çok çalıştıklarını ifade eden Alim Öztürk; “Taraftarlarımız her zaman inşallah arkamızda dururlar. Şimdiye kadar yaptıkları gibi. Bize inansınlar, onları mahcup etmeyeceğiz” dedi. 

1750 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10471487045288