Değerli Boluspor Dostları,

31 Ocak 2012

Geçtiğimiz hafta sonu oynamış olduğumuz Sakaryaspor maçını kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sakaryalı görevlilere ise 'futbol tribünlerdeki seyirci ile güzeldir, deplasman ise...

Geçtiğimiz hafta sonu oynamış olduğumuz Sakaryaspor maçını kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sakaryalı görevlilere ise 'futbol tribünlerdeki seyirci ile güzeldir, deplasman ise bir kültürdür.' Anlayışından uzak davranışları nedeni ile üzüntülerimizi bildiriyoruz.

Taraftardan sorumlu yönetici arkadaşlarımızın çabalarına rağmen taraftarlarımızın maça 15 dakika geç alınıp 15 dakika erken çıkartılması kararını her kim aldı ise hiç medeni bir yaklaşım olmamıştır. Bu davranış biçimi ile de sporun özüne ters düşüldüğü gibi, federasyonumuzun Türk futboluna katkı sağlamak adına 'Güzel oyun güzel kalacak 'anlayışına da tezat oluşturmuştur. Bu gereksiz uygulama ders alınmak kaydıyla tarihe not düşülecektir. Ancak Sakaryalılar ile Boluluların birbirlerine olan bakış açıları her zaman olumlu olacaktır.

Sakaryaspor maçında oynamış olduğumuz oyun ve alınan skor kadar, hedefe gidilen yolda camiamızın birlik ve beraberlik içersinde oluşu Bolusporumuzun ayrı bir kazancı olmuş bu durumda bizleri ayrıca mutlu etmiştir.

Boluspor'a gönül veren taraftarlarımız kadar her zaman yanımızda olan ve enerjilerimizin bütünleşmesine katkı sağlayan Valimiz Sayın İbrahim Özçimen ve Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz bizler için ayrı bir motivasyon kaynağıdır. İnanıyoruz ki bu enerji bütünleşmesi yayılacak ve tüm camiayı kucaklayacaktır

 

Değerli Boluspor Dostları,

Aldığımız bu farklı galibiyetin hiçbir şekilde bizi rehavete itmesine fırsat vermeyeceğiz. Teknik direktörümüz futbolcularımız hepimiz büyük bir ciddiyet ve sorumluluk anlayışında olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Sakaryaspor galibiyeti ile hedeflediğimiz yere emin adımlarla ilerlemekteyiz. Takımımızın daha fazla güçlenmesi için yapmış olduğumuz transferlerin uyumları ve katkıları bu maçta da açıkça görülmüştür.

Sakaryaspor maçında bizleri yalnız bırakmayan ve kendilerine yakışır bir biçimde Sakarya ya gidiş ve dönüş yapan taraftarlarımıza, müthiş bir oyun sergileyerek camiamızı sevince boğan teknik heyet ve futbolcularımıza teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

BOLUSPOR YÖNETİM KURULU

 

 

 

2060 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.077214002609253