Denizli maçı için alarm verildi

1 Aralık 2011

Boluspor'da antrenmanlar devam ediyor. Deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçına şimdiden konsantre olan ekibimizde, adeta bu maç için alarm verdi. Bugün maç...

Boluspor'da antrenmanlar devam ediyor. Deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçına şimdiden konsantre olan ekibimizde, adeta bu maç için alarm verdi. Bugün maç için Denizli'ye gidecek olan ekibimiz maç saatine kadar Denizli'de kampa girecek.

Kırmızı beyazlı ekibimiz Denizli seferine hazırlanırken tüm planlar da galibiyet üzerine yapılıyor. Antrenmanlarda tüm oyuncuları ile yakından ilgilenen Teknik Direktör Arslan Denizlispor maçı için adeta alarm verdi. Oyuncularını zorlu maça hazırlayan Arslan, Denizli iki gün önceden gidilmesine karar verdi.

Boluspor' da dünkü sabah çalışmasında şut antrenmanına önem verildi. Beşe iki ile başlayan antrenmanda Ferhat Kiraz, Onur Bektaş, Oltan düz koşu yaparak çalışmayı sonlandırdılar. Beşe ikinin ardından üç gruptan oluşan takımlar kısa süreli stres atmak için kendi aralarında oyun oynarlarken, bir birleri ile yaptıkları yarışlar kıyasıya sürdü. Kırmızı beyazlı oyuncuların oynadıkları oyunda bir birleri ile şakalaşmaları da dikkatlerden kaçmazken, Boluspor'lu oyuncuların moral motivasyonunun yüksek olduğu gördündü.

Antrenmanın diğer bölümünde ise şut çalışmasına önem verildi. İki kaleden oluşan guruplar değişik şekillerde çektikleri şutlarla Denizlispor maçı hazırlıklarına devam ettiler. Şut antrenmanında bir birinden atılan güzel şutlar Cihat Arslan yüzünü güldürürken, bol bolda oyuncularına aferin diyerek onlara moral verdi.

Şut çalışmasının ardından sol ve sağ kanatlardan orta yapılarak ön direk ve arka direk çalışması yapan kırmızı beyazlı oyuncular, yapılan ortalara aynı güzellik de vurup fileleri havalandırdılar.

Boluspor'un dün yaptığı antrenmanı da yöneticilerde takip etti. Denizlispor maçı öncesi oyuncularına moral vermek isteyen yöneticilerden Osman Gürsoy,Hakan Dizman ,Dursun Kayman, Sait Ali Özkoc,Ömer Konuk, çalışmanın sonuna kadar antrenmanı izlediler.

 

 

1902 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.082603931427002