Deplasman Sihri Bozuldu 1-0

21 Aralık 2014

Boluspor deplasmanda son dakikada yıkıldı. Maçın berabere bitmesi beklenirken Elazığspor da Ömer yıldız kendini yere attığı pozisyonda takımına penaltı kazandırırdı. Takımının 3 puanında büyük bir katkısı olurken Maçın Hakeminin verdiği penaltıda Takımımızın Mersinden eli boş dönmesini sağladı

Karşılaşmaya  Boluspor hızlı başladı maçın hemen başlarında Prijovic  ile mutlak bir gol pozisyonunda sonuç alamadı. Karşılaşmada her  iki takım da ilk 20 dakikayı orta saha mücadelesi ile rakip alana gitmeye çalıştılar. Dakika 31 gösterdiği anda emre Kılın çın sert vuruşu auta çıktı. 36 dakikada yine Emre Deniz’in ortasına penaltı noktasından vurdu bu pozisyonda da  Boluspor sonuç alamadı. 42 dakikada kazanılan serbest atıştan İsmail Haktan topu kaleye sert gönderdi direğin üstünden auta çıktı. Elazığspor Boluspor kalesine ender ataklar geliştirirken kaleci Özkan serbest atışı son anda kornere gönderdi. İlk yarı 0-0   berabere sonuçlandı.

İkinci yarı maça hızlı başlayan Boluspor’du 50 dakikada Umut sol taraftan ceza sahasına kadar girdi ortasında son anda müdahale eden Mehmet Çakır topu kornere gönderdi. Her iki takımda hata yapmamak için mücadelesini sürdürse de Boluspor rakibine oranla topa daha çok sahip olup maçı isteyen bir görüntüyü ikinci yarının ortalarında da gösteren bir ekipti bulduğu pozisyonlardan da sonuç alamdı. Maçta yine 72 dakikada Kornerden gelen ortaya Emre Kılınç yatarak vurdu top az farkla auta çıktı. Elazığspor yakaladığı pozisyonlarla Boluspor kalesine gitmeye çalışırken 80 dakikada kontra atağa  çıkan Boluspor İsmail Haktan la sonuç alamadı. Elazığspor 82 dakikada tehlikeli geldi bu pozisyonda kaleci Özkan mutlak gol olması gereken vuruşta   Elazığspor a kalesini kapayarak gole izin vermedi. Boluspor oyuna ikinci yarının sonlarında giren Kenan Şahin ile ceza sahası içinde yakaladığı gol pozisyonuna Bilica araya girince Boluspor gol pozisyonunu değerlendiremedi. Elazığspor Cavit ile 90 dakikada yakaladığı pozisyondan sonuç alamdı. Karşılaşmanın uzatmalarının oynadığı dakikada maçın berabere bitmesi beklenirken defansın arkasına atılan  top da Ömer Yıldız Mehmet Kuruoğlu’nun önüne geçtiği pozisyonda kendini yere atınca maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi Mehmet Kuruoğlu da bu pozisyonun ardında kırmızı kartla cezalandırılınca sahada ekibimiz 10 kişi kaldı Elazığspor dan  Mehmet Çakır penaltı atışını gole sonuçlandırdı Boluspor da tarafsız sahada oynadığı maçı kaybetmiş oldu.

 

Stat: Tevfik Sırrı Gür Stadı

Hakemler: Volkan Bayarslan, Cemal Bingül, Kerem Ersoy

Elazığspor: Ivesa, Murat Tosun (Dk. 70 Ömer Yıldız), Mehmet Çakır, Onur Güney, David Deniz Kılınç, İzzet Yıldırım, Murat Kayalı, Muhammed Ali Doğan (Dk. 46 İmamverdiyev ), Eren Aydın, Da Silva, Murat Kalkan (Dk. 47 Hakan Bilgiç)

Boluspor: Özkan Karabulut, Deniz Aslan, Serkan Yalçın, Mbamba, Eme Kılınç, Bilal Gülden, İsmail Haktan Odabaşı (Dk. 82 Kenan Şahin), Ali Dere (Dk. 75 Ahmet Kulabaş), Mehmet Kuruoğlu, Cengiz Umut Meraş, Prijovic

Gol: Dk. 90 Mehmet Çakır (penaltı) (Elazığspor)

Sarı kartlar: Dk. 44 Muhammed Ali Doğan (Elazığspor), Dk. 15 Mbamba, Dk. 85 Cengiz Umut Meraş (Boluspor)

Kırmızı kart: Dk. 90 Mehmet Kuruoğlu (Boluspor)

ELAZIĞSPOR 1-0 BOLUSPOR (GOL)

Deplasman Sihri Bozuldu 1-0
Deplasman Sihri Bozuldu 1-0
Deplasman Sihri Bozuldu 1-0
Deplasman Sihri Bozuldu 1-0
Deplasman Sihri Bozuldu 1-0
Deplasman Sihri Bozuldu 1-0
Deplasman Sihri Bozuldu 1-0
Deplasman Sihri Bozuldu 1-0
Deplasman Sihri Bozuldu 1-0
Deplasman Sihri Bozuldu 1-0

1947 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.05994701385498