Derede boğacağız!

29 Ekim 2010

Orduspor karşılaşması hazırlıklarına devam eden Boluspor antrenman öncesi kurban keserek üzerindeki şansızlığı kırmak istiyor. Dün yapılan çalışmada kırmızı beyazlı oyuncular...

Orduspor karşılaşması hazırlıklarına devam eden Boluspor antrenman öncesi kurban keserek üzerindeki şansızlığı kırmak istiyor. Dün yapılan çalışmada kırmızı beyazlı oyuncular mutlak galibiyet için sahaya çıkacaklarını söylediler.  

 

Kırmızı beyazlılarda dikkatler artık Orduspor karşılaşmasına verildi. Hafta başından beri hazırlılarını devam eden ekibimiz sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. Antrenmana sakatlığı devam eden kaleci Ferhat Odabaşı katılmazken, tecrübeli kaleci bir hafta sonra çalışmalara başlayacak. Hafif tempolu yapılan antrenman düz koşu ile başlarken 5-2 ile devam etti. Antrenmanın son bölümlerinde ise Teknik Direktör Levent Eriş, bazı oyuncularını özel çalışmaya tabi tutarken, son bölümlerde kırmızı beyazlı oyuncular bir hayli yoruldular.

 

Kurban kesildi

 

Boluspor, Orduspor karşılaşması öncesi kurban keserek üzerindeki şansızlığı atmak istedi. Son haftalarda alınan kötü sonuçlar sonrası kesilen kurban öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Emin Semercioğlu, 'Üzerimizde son haftalarda bir şansızlık var. Bu şansızlığı artık kırmak istiyoruz. Bu gün ise keseceğimiz kurban inşallah kabul olur' derken, edilen dualar sonrası kurban kesildi. Oyuncular tek tek kurbanın kanından ayaklarına ve kafalarına sürdüler.

 

Herkes duada, onlar ise kenarda

 

Boluspor'da antrenman öncesi kesilen kurbanda değişik görüntüler vardı. Tüm oyuncular dua ederek kurbanın yanında olurken, Fabiano ve Landry arkadaşlarının arkalarında bulunarak dikkatleri üzerine çektiler.

 

 

Düz koşu yaptılar

 

Kırmızı beyazlı ekibimizin üç tecrübeli oyuncusu, dünkü antrenmanı düz koşu yaparak tamladılar. Geçtiğimiz gün yapılan çalışmada aldıkları darbeler sonrası hafif sakatlıklar geçiren üç tecrübeli oyuncumuz, korkulacak bir durumun olmadığını söylerlerken Pazar günü sahada olacağız mesajını verdiler.

 

  

Hakan Aydoğan Antrenmanda

 

Boluspor'un eski yöneticilerinden Hakan Aydoğan antrenmana gelerek Boluspor'u izledi. Zaman zaman Bolu'ya gelen Aydoğan dostları ile de hasret giderirken, hafta sonu da karşılaşmayı izleyerek Bolu'dan ayrılacak.

 

 

 

 

Derede boğacağız!
Derede boğacağız!
Derede boğacağız!
Derede boğacağız!
Derede boğacağız!

1991 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.042504072189331