Dernekler Bir Çatı Altında

19 Nisan 2011

Geçmiş olduğumuz hafta ilimizde oynanan Boluspor Ç.Rizespor karşılaşması sonrası emniyet güçleri ile Boluspor taraftarları arasında çıkan olaylar sonrası her dakika...

Geçmiş olduğumuz hafta ilimizde oynanan Boluspor Ç.Rizespor karşılaşması sonrası emniyet güçleri ile Boluspor taraftarları arasında çıkan olaylar sonrası her dakika yeni bir gelişme oluyor.

 

Yaşanan talihsiz olaylar sonrası taraftar dernekleri ve grupları bir çatı altında olay ile ilgili değerlendirme yaparlarken her dakika yeni bir olay ile karşı karşıya kalıyoruz.  Akşam saatlerinde Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği , 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği ve Cadde 14 taraftar Grubu liderleri bir topaltı yaparak yıllardır yaşanan bu sıkıntıda sessiz kalmamama kararı aldılar. Yapılan toplantı sonrası Boluspor kulübüne giden dernek temsilcileri Boluspor kulübü başkanı Emin Semercioğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştüler. Yapılan toplantıda dernekler Emniyetin elinde 135 kişilik bir isim listesi olduğu ve bu olayın her iki taraf içinde tatlıya bağlanması için bir dizi girişimlerde bulunacaklarını bildirdiler.  Salı günü randevu alınarak Bolu Valisi İbrahim Özçimen'den randevu alınacağını ve konunun birde taraftar gözü ile analiz edip bilgi alış verişinde bulunacaklarını ilettiler. Randevu alınamsı durumunda bu ziyarete siyasi parti millet vekili adaylarının ve Boluspor yönetiminin de davet edileceği açıkladı. 

 

ATV Olayına Sessiz Kalmayacağız

 

Boluspor kulübü başkanı Emin Semercioğlu dernek temsilcilerine gün içersinde Vali İbrahim Özçimen ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile görüştüğünü olayın tatlıya bağlanacağını söyledi. Başkanın bu konuşması sonrası dernek temsilcileri ' Geçmiş olduğumuz yıllarda da aynı şeyler söylenmişti ancak sonradan cezalar geldi. Ortada bir suç varsa tabiî ki gerekli işlemler yapılsın, ancak 135 kişi nasıl tespit edişmiş. Olayların başlanğıç süreci neden saptırılıyor. Bugün basında bu olaylar sonrası Terörist bile ilan edildik.' Şekline beyan iletildi. Semercioğlu ATV haberde çıkan olay ile ilgili olarak ' Bu olay son derece üzücü. Boluspor taraftarı sayısız Fair Play ödülü almış bir topluluk. Bu konunun takipçisi olacağız.'dedi   Semercioğlu ayrıca karşılaşma sonrası kulüp otobüsünün taşlanması olayınada son derece üzüldüklerini belirtirken ' Arkadaşlar o otobüs bizim değil sizin malınız. Ona zarar vermekle kendi aracınıza zarar veriyorsunuz. Arkadaşları sağ duyuya davet ediyorum.' Dedi.

 

 

Avukatları Ben Olacağım

 

14 yaşındaki taraftarın polisler tarafında darp edilmesi sonrası bu olayı tasvip etmeyen siyasilerde olaya el atıyor. 21 Haziranda gerçekleşecek olan Millet Vekilliği seçimleri için geçmiş olduğumuz aylarda Millet Vekilliği Aday Adaylığını açıklayan Avukat Mehmet Emin Güz ' Bu iki arkadaşımızın mahkemelik olması durumunda avukatlıklarını üstleniyorum' dedi.

 

 

 

 

2115 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • kenan çilesizoğlu
    18 Nisan 2011 • 21:44
    Rizeli taraftarların maç içerisindde attığı taşların torpillerin hebri niye yapılmıyor

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.38576817512512