Derneklere Ziyaret

16 Ağustos 2013

Yeni sezon öncesi taraftar grupları ile bir araya gelen başkanımız Mehmet İnceayan ve yönetim kurulu üyeleri taraftarların sıkıntılarını dinledi.   Pazar günü kendi sahamızda...

Yeni sezon öncesi taraftar grupları ile bir araya gelen başkanımız Mehmet İnceayan ve yönetim kurulu üyeleri taraftarların sıkıntılarını dinledi.

 

Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Adana Demirspor maçı öncesi taraftar temsilcileri ile sohbet toplantısı düzenlendi. 1965 Boluspor Taraflar Derneğini ziyaret eden başkanımız Mehmet İnceayan, Profesyonel Futbol Şube Sorumluları Seçkin Kavarna ve Osman Kayışoğlu, Tesisler As Başkanı İlker Aktaş, Medya Temsilcisi Erkan Bektaş, Mali As Başkan Gökhan Dere ve Taraftar Sorumlusu Murat Gücüm, dernek başkanı Zikrullah Büyüktopaç tarafından karşılandı. Taraftarların sorunlarını dinleyen başkanımız Mehmet İnceayan, öğrenci bileti nin geçtiğimiz yıllarda yapılan uygulama ile aynı olacağını belirtti. Deplasman otobüsleri konusunda dernek üyelerine 2 otobüs tahsis edileceğinin müjdesini veren başkanımız Mehmet İnceayan, taraftarlarımızdan ise küfür ve şiddetin önüne geçilmesi konusunda duyarlı olmalarını istedi.  Taraftarların sıkıntılarını dinleyen başkanımız Mehmet İnceayan, daha sonra Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneğini ziyaret etti. Başkan Sinan Akyol ve taraftarlarla bir araya gelen başkanımız Mehmet İnceayan, takımla ilgili kısa bilgiler verdikten sonra taraftarların sorularını dinledi. Taraftarların, emniyet mensupları ile yaşadıkları sıkıntıları dile getirmeleri üzerine görüşlerini açıklayan başkanımız Mehmet İnceayan, “Benim taraftarım kendi evinde baskı altında olmayacak. Emniyet müdürümüz ile görüşeceğim. Sizler her zaman Türk futboluna örnek olmuş taraftar gruplarısınız. Emniyet ile yaşanan sıkıntıları çözüme kavuşturacağız” dedi. Sinan Akyol ise, tek amaçlarının Boluspor’un başarısı olduğunu belirterek, “Boluspor için her zaman destek vermeye hazırız” diye konuştu.

 

Kaynak Boluspor Org

 

1578 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.052844047546387