DERSİMİZİ ALDIK İNŞALLAH

7 Mayıs 2013

Bu sezon başında kongrede başkan olan Abdullah Abat kurduğu ekibi ile A takım denilen ekiple transferlere başladı. Başarısız bir transfer politikası Bşarısız...

Bu sezon başında kongrede başkan olan Abdullah Abat kurduğu ekibi ile A takım denilen ekiple transferlere başladı. Başarısız bir transfer politikası Bşarısız bir iç yapılanma içeride vasıfsız beklentisi sadece para ve dedikodusu olan bazı çalışanlarla içeride yaptığım yaptık kestiğim kestik gücü garibanlara yeten kişiler  Yani yine içeride dünyanın parası verilen ama görevinin dışında beklentisi olan kişiler arada derede yine dünyanın parası ve pirimi verilerek ama bir liralık katkısı olmayan ve kulübün sırtından kan emici olarak dolaşan kişiler İçten içe eriyen veya eritilen bir kulüp Yaptıkları transfer  hatalarını başkalarına yükleyen kişiler çok konuşuldu görülse de ses çıkarılmadı.

Boluspor sevgisi bu kulübü bataktan (3 lig) den çıkaran 6-7 yönetici den biri olan ama kesinlikle yanlışlık da belkide en aza sahip  bir yöneticimizin hala arkadaşlarını da koruması da normalmi bilinmez. Ama kamuoyunun bunu görmek istememesi  o ayrı  bir soru işareti.

Buradan son kez Abdullah Abat’a sesleniyorum ve bazı değerli yöneticilerimize  İlk senenizde tecrübesiz ola bilirsiniz ama kulübü yönetirken demir yumruk olacaksın adil olacaksın kişilerin adamlarını degil.

Siz bana kötü yazanı kötü çizeni degil başka işler kovalayanların adamlarını degil bana dokunmayan yılan bin yaşasın hiçbir yaptırımı olmayan etkinliğini kaybetmiş kişileri uzaklaştır.

Bakın Serhat Güller ile başladınız sezona  12 hafta 3 galibiyet 4 beraberlik 5 mağlubiyet  12 puanla 14 sırada gönderdiniz. Osman,Yılmaz, hoca ile Urfa galibiyeti 4 basamak yukarılara çıkmıştık.

Oğuz Çetin geldi 11 sırada yine bıraktı gitti  yine gel Osman ,Yılmaz hoca dedik 1461 Trabzonspor maçı galibiyeti ile 43 puan Osman, Yılmaz 6 puan almasalar Urfa,Trabzon maçını çıkar 37 puanla 15 sırada olurduk ve son hafta Gaziantep Belediyespor’u yenecez diye uğraşırdık.

Para nerede Oğuz hoca ve ekibi ?  Başka birilerine ilgi alaka başka birilerine sezon boyunca gösterilen  şevk alakanın ardından  sana ve kulübüne en faydalı ikili bunlar görüküyor  Bunlarla iyi helalleş belli olmaz belki göndermeyi filan düşünürsen bizden hatırlatması bu kulübün en büyük eksiği

AHDE  VEFA

 

Maçla ilgili konuşacak olursak takımımız 90 dakika boyunca motivasyonu üst seviyelerdeydi.Karşılaşma genelinde bölgeleri çok   iyi kapatan yardımlaşma yapan dengeli oynayan ilerdede Ali’nin önderliğinde İskender ,Aziz,Emre,ile kaçmaya çalışan bir takım görüntüsü verdi.

Şöyle baktığımız zaman bütün oyuncularımız görevini yaptılar tabii ön plana çıkan oyuncularımız Eser,Ali,ve Emre biraz daha öne çıkan oyuncularımızdı.Keşke sahadaki bu yardımlaşmayı heycanı daha öncede göre bilseydik.

Bunu sağlayan bütün pozitif hallerini oyuncularına taşıyan takımı bütünleştiren teknik ekibede teşekkür etmek lazım teşekkürde ederim.

Artık bu sezonun son yazısı bu sezondan herkes büyük bir  ders çıkarsın 

1762 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.090420961380005