Digiturk ve Boluspor’dan Dev Anlaşma

10 Ekim 2017

Boluspor, TFF 1.ligin 2017–2018 sezonunda maç yayınlarını gerçekleştiren Digiturk ile 2017–2018 sezonu için anlaşma sağladı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor, dünya çapında birçok ülkenin maç yayınlarını gerçekleştiren ve TFF 1.liginde maç yayınlarını sporseverlere buluşturan beIN Sports ile yayın paketi sözleşmesi imzaladı.

Boluspor Kulübünde gerçekleşen imza törenine, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, Boluspor yönetim kurulu üyeleri, Digiturk Doğu Ulusal Satış Yöneticisi Ali Özyürek ve yayıncı kuruluş yetkilileri katıldı.

Boluspor’un yayıncı kuruluş ile gerçekleştirdiği anlaşma ile Boluspor’a gönül veren sporseverler spor paketini Boluspor Kulübü’nün maçlarını izlemek üzere satın aldıklarında ilk 3 ay için sadece 12,50 TL ödeyecek. 12 aylık taahhüt ile yapılacak üyeliklerde kalan 9 ay için de 25,00 TL’lik bir ücret ödeyerek Boluspor’un 2017–2018 sezonunda oynayacağı maçları izleyebilecek. Kırmızı beyazlı taraftarlar, bunun yanında ilk 2 ay Süper Lig maçlarının yayınını da ücretsiz izleyebilecek.

KAMPANYA TÜRKİYE GENELİNİ KAPSAYACAK

Yayıncı kuruluş Digiturk ile yapılan kampanya anlaşması ile Türkiye genelinde Boluspor’a gönül vermiş sporseverler maçları evlerinde düşük bir miktar ödeyerek izleyebilecek. Kampanyadan faydalanmak isteyen sporseverler Boluspor Kulübü resmi internet sitesi www.boluspor.org.tr ve Boluspor Kulübü resmi sosyal medya hesaplarını ziyaret ederek detaylı bilgi alabilecek ve üyelik işlemlerini gerçekleştirebilecek.

“BOLUSPOR’UN BÜYÜK BİR İŞBİRLİĞİNİ DUYURACAĞIZ”

İmza töreninde ilk olarak konuşan Boluspor Kulübü Basın Sözcüsü Serdar Yıldız şunları dile getirdi: “ Bugün önemli bir gün. Digiturk yayıncı kuruluşumuz ve Anadolu’nun köklü camialarından Boluspor’un büyük bir işbirliğini duyuracağız. Her iki tarafında fayda göreceği, aynı şekilde üyelerinde fayda sağlayabileceği, herkesin yararlanabileceği bir sistem oluşturuldu.”

“KULÜBE KATKI SAĞLAYACAK”

Yıldız’ın ardından söz alan Digiturk Doğu Ulusal Satış Yöneticisi Ali Özyürek, kampanya hakkında bilgiler vererek; “ Biz bilindiği üzere Süper ligin yayın haklarıyla beraber, bu sene farklı olarak 1’inci lig yayınlarını da üyelerimize ulaştırıyoruz. Bundan da çok memnunuz. Birçok ilde futbolun sevilmesi, izlenmesi adına genişlemesi adına bir adım atmış olduk. Buna uygunda paketler çıkardık. Bizim bütün tüketicilere ulaşmak için kişilerin bulundukları ilin takımını rahatlıkla seyredebilmeleri için yeni paket yapısıyla beraber bunları kişilere sunmayı arzuladık. Boluspor ile de bu bağlamda bunu hızlandıracak aynı zamanda kulübe katkı sağlayacak. Hem Digiturk’ün üye sayısını arttıracağını inandığımız bir anlaşma içerisine girdik. İnşallah bu kampanyayla beraber, bu iş birliğiyle beraber Bolu’da, Boluspor’u seyreden ev konforunda hem stadyumda hem evinde hem de deplasman maçlarında rahatlıkla seyredecekleri bir ortam yaratacağız.”

“HER ABONEDEN BOLUSPOR KULÜBÜNE BİR PAY VERECEKLER”

Özyürek’in ardından son olarak söz alan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı ise, yayıncı kuruluş ile yapılan anlaşmanın Boluspor’a hayırlı olmasını dileyerek şöyle konuştu: “Boluspor proje anlamında, gelir anlamında gelirimizi artırma anlamında bugün Digiturk ile yaklaşık 2 aydan bu yana arkadaşlarımız görüşme yaptılar. Her aboneden Boluspor Kulübü’ne bir pay verecekler. Bu da bizim ekonomik anlamda, gelir anlamında kulübümüze bir miktar Digiturk’ten para gelecek. Bunun içinde Boluspor taraftarımızdan bu şekilde Digiturk’e üye olmayı ve her üye olmadan da Boluspor’a bir miktar para gelmesini rica ediyorum.”

“2 SENE ÖNCE 6–7 MİLYON TL’LİK BİR TEMLİK KOYDULAR”

Başkan Çarıkcı, Boluspor’un gelirini aylık 300 Bin TL’ye çıkartmaları gerektiğinin altını çizerek; “Bu tür projelerimiz devam edecek. Kulübümüzün geliri 80 Bin TL’den 120 Bin TL’ye çıktı. Bütün hedefimiz bu 120 Bin TL parayı, aylık 300 Bin TL gelire çıkarmamız gerekiyor. Kulübümüz bu gelirlere çıkmadığı sürece, her sene Kulübümüz 4–5 Milyon TL açık vermek zorunda kalıyor. Geçtiğimiz senelerde bu açıklar karşımıza çıktı. 2 sene önce 6–7 Milyon TL’lik bir temlik koydular. Bizim niyetimiz bu kulübün gelirlerini azaltmadan değil, çoğaltıp bu kulübü kendi ayakları üzerinde tutmak istiyoruz. Bu anlamda da bu projenin Bolumuza, Bolusporumuza, Digiturk’e hayırlı olmasını diliyorum. Takımımız inşallah iyi olacak. Digiturk’ün satışları da Bolu’da artacak. Digiturk ailesinden de ileride belki bir göğüs reklamı, sırt reklamı veya tabela reklamı da isteriz. Bütün amacımız, Bolu’daki bu sayıyı artırmak için hep beraber çalışmak” dedi

BOLU ATATÜRK STADYUMU, BOLU BELEDİYESİ’NE

Çarıkcı, Bolu Atatürk Stadyumunun 11 Ekim Çarşamba günü Bolu Belediyesi’ne devir olacağını sözlerine ekleyerek; “Bugünde mutlu bir haber geldi. İnşallah Bolu Atatürk Stadyum’da, Bolu Belediyemize devir olacak. Burada da en büyük desteği veren Bolu Belediye Başkanımıza bu konuda teşekkür ediyoruz. Giderlerimiz azaldı, gelir arttıracağız” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı ve Digiturk Doğu Ulusal Satış Yöneticisi Ali Özyürek sözleşmeyi imzaladı.

 

 

Digiturk ve Boluspor’dan Dev Anlaşma
Digiturk ve Boluspor’dan Dev Anlaşma
Digiturk ve Boluspor’dan Dev Anlaşma
Digiturk ve Boluspor’dan Dev Anlaşma
Digiturk ve Boluspor’dan Dev Anlaşma

2017 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.076814889907837