"Diriliş Olsun"

2 Mart 2017

İkinci yazımızı da kaleme alalım dedik. Belki biraz geç oldu ama Samsunspor maçını değerlendirmesek olmaz dedik.

Averaj takımı olduk cidden. Bolu’da 2–1 yen git orda 3–0 yenil. Averaj dibe asansörle iniyor birde ikili averajda ligin alt sıralarındaki takımlara karşı üstün olamamaya doyamadık. Ligin alt sırasındaki takımlardan biri sayemizde düşmeyecek bu sezon. Ligin en çok gol yiyen takımı Mersin İdman Yurdu 42 golle sonra 38 golle biz geliyoruz. Teselli olarak –6 averajımız olsa da Play-Off umudumuzun boş bir umut olmamasını temenni ediyoruz.

Maça gelecek olursak, maç öncesi Samsun doğumlu Ramazan Sal'ın hakeme o kadar ne anlattığını merak etmedim değil. Soner bu yıl kariyerinin en çok gol yeme rekorunu kırdı mı kıracak mı? Maç ortalaması yaklaşık 2 gol yemek ne demektir ?!

İlk yarı tipik bir orta saha mücadelesi izledik. İki takımında pas hatası boldu ve duran toplarda pasif bir görüntü vardı. Yusuf'un oyunda olduğunu 2. yarı başında yerini Santos'a bırakırken fark etmek geçen yılki performansının oldukça gerisinde olduğunu gösterdi. Geçen yıl " bu adam kiralık olmamalı, Boluspor'un kalıcı oyuncusu olmalı" diyen insanlar şimdi Yusuf'un bu takımdan gitmesi gerekenler arasına koyuyor. Yükselen grafiğinle seyirci seni geçen yıl " Taht'a" çıkarırken bu sene tahta çıkarıyor.

 

"Santos'umuz varki adı Bolu da kafası Fenerbahçe de. Madem proje takımıyız gençlerden oluşacaktık alt yapı ağırlıklı olacaktık. Neden Burak Asan sadece 18 de ? Neden Santos oynuyor Burak oynamıyor? Guido kendini çok arattı. Musa Sinan'ın kaleye farkla auta giden şutları, pasları, açamadığı ortalarla 90 dakika sahada kalması... Özgür bir şeyler yapmaya çalıştı ama sakat oyuncu oynatmak adıma risktir. Her şey bir yana Murat Yıldırımı gönderdik gol attı Yeni Malatya da bu üzdü.

Beğenmeyip gönderdiğimiz Cumali, Murat, İsmail yerine gelenlerin gidenlerden farkını kavrasam "Gelen gideni aratır. " cümlesinin yanlış olduğuna inanacağım.

Jansenden başka sahada kimseyi göremediğimiz bir maç daha geride kaldı. Önümüzde büyük maç var Eskişehir! Eskişehir ezeli rakibimiz bana kalırsa yıllar önce Play-Off’ta EsEs'e yenilip Süper Ligin kapısından dönerken de hiç kolay bir maç olmamıştı bu günde kolay olmayacak. En son 2008 de yendiğimiz şu Es Es'i yenelim ve diriliş maçımız olsun. Biz bunu yapabilecek güçteyiz sadece ruhlarınızı bıraktığınız yerden alın ve inanın. Fuat hoca Olur veya olmaz... Hepimizin armasının peşinden koştuğu deplasman, kar, kış demedik ğit dik Boluspor var. Vakit diriliş, gerekenin yapılışı olsun çocuklar!

1336 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.060250997543335