Diyarbakır’dan Koç gibi 1 puan

21 Eylül 2024

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor, Trendyol 1.ligin 6.haftasında deplasmanda Amed SF ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor, Trendyol 1.ligin 6.haftasında deplasmanda Amed SF ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0 berabere kaldığı mücadelede Amed SF ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı beyazlılara 1 puanı getiren golü maçın son anlarında Anıl Koç’tan geldi.

Boluspor teknik direktörü Ufuk Kahraman, Amed SF karşısına; Çağlar, Oğuz, Berk, Eren, Mukairu, Naby, Onur, Hakan, Daniel, Fethi, Estrela om biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Kubilay, Ali, Jefferson, Babacar, Kaan, Enes, İshak, Hüsamettin, Vusal, Anıl yer aldı.

Amed SF ise Boluspor karşısına; Nurullah, Murat, Mert, N’Koulou, Alberk, Cassubie, Oktay, Traore, Lourenço, Gradel, Yakal on biri ile çıktı.

Mukairu zoru başardı

Karşılaşmaya Boluspor başladı. Mücadelenin ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Boluspor maçın 32.dakikasında gole yaklaşan taraf oldu. Oğuz Kaan’ın kullandığı köşe vuruşunda Naby topu arka direkte Mukairu ile buluşturdu. Mukairu’nun şutunu kaleci son anda ayaklarıyla kurtardı. Kırmızı beyazlılar bu dakikada mutlak pozisyondan faydalanamadı. Karşılaşmanın sonuna 1 dakika süre ilave edildi. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Amed SF duran toptan golü buldu

Mücadelenin ikinci yarısına Boluspor başladı. Amed SF maçın 65.dakikasında Boluspor karşısında öne geçti. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası içinde kafayı vuran Gradel topu filelere gönderdi. Bu golle skor 1-0’a geldi.

Kahraman’dan peş peşe değişiklikler

Boluspor maçın 71.dakikasında iki oyuncu değişikliği yaptı. Anıl ve Jefferson oyuna girdi, Eren ve Daniel oyundan çıktı. Kırmızı beyazlılar maçın 79.dakikasında 2 oyuncu değişikliği daha yaptı. Babacar ve İshak oyuna girdi, Mukairu ve Fethi oyundan çıktı.

Anıl Koç’tan mükemmel gol

Maçın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Maçın son dakikasında Boluspor, Amed SF karşısında beraberlik golünü buldu. Amed SF, defansının arkasına atılan topta mükemmel bir kafa vuruşu yapan Anıl Koç topu ağlara gönderdi. Bu golle skor 1-1’e geldi. Maçta kalan dakikalarad başka gol olmayınca Boluspor deplasmanda Amed SF ile 1-1 berabere kaldı.

215 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.14082002639771