DOĞANAY'DAN TAM DESTEK

1 Temmuz 2016

Boluspor’a ilk ziyaretler devam ediyor. İlimizde bulunan Ak Parti Teşkilatları, İl Başkanı Nurettin Doğanay öncülüğünde, 28 Mayıs’ta Boluspor Kulübü Başkanlığına seçilen Necip Çarıkçı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Kulüp binasında gerçekleşen ziyarete, Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, Ak Parti İl Teşkilatı, Bolusporlu yöneticiler ve basın mensupları katıldı.

Boluspor’a ilk ziyaretler devam ediyor.  İlimizde bulunan Ak Parti Teşkilatları, İl Başkanı Nurettin Doğanay öncülüğünde, 28 Mayıs’ta Boluspor Kulübü Başkanlığına seçilen Necip Çarıkçı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Kulüp binasında gerçekleşen ziyarete, Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, Ak Parti İl Teşkilatı, Bolusporlu yöneticiler ve basın mensupları katıldı.

Ak Parti İl Başkanı Doğanay, Boluspor’a destek olmalarının gerektiğinin altını çizerek; “Benim şahsım adıma Sayın Başkanımızın yazacağı, çizeceği herşey kabulümüzdür. Bu süreçte kalben başarılar diliyorum. Bu başarı sizin öncülüğünüzde Bolu şehrinin olsun istiyorum. Rabbim sizleri utandırmasın” ifadelerine yer verdi.

“50 TANE İŞ ADAMINI BULMANIN ZOR OLMADIĞINI DÜŞÜNMEKTEYİM”

Boluspor'un başarısı için herkesin sorumluluğunu yerine getirmesi gerektiğini söyleyen Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay şöyle konuştu: “Ortak değerimiz olan, yılların efsane Boluspor'unu bugün burada kendi tesislerinde ziyarette bulunmaktan son derece mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Boluspor kongresi sonrasında bugün buraya hayırlı olsun ziyareti için gelmiş bulunuyoruz. Öncelikle şansınız ve tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma burada hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bizlerde sizlerin bu heyecanına ortak olmak istiyoruz. İnşallah Boluspor'un eski şanlı tarihine dönüşünün başlangıçı olur. Boluspor kongresi öncesi ve sonrasındaki çalışmalarda Sayın Başkanımız 3 yıllık bir hedeften bahsetmişti ama ben futboldan çok anlayan biri değilim. Gördüğümüz kadarıyla kongre sonrası oluşan yeni yönetim kurulu ile birlikte gerek hocasından tutun, şu ana kadar yapılan transferlere baktığımız zaman bizler heyecanlandık ve heyecanlanmaya devam ediyoruz. Şuan baktığımız zaman şehirde de görüyoruz. Futbolu bilen bir kulüp başkanı, yönetim kurulu var. Ben bu cesaretinizden ve Türkiye'de ses getiren bu transferlerinizden dolayı sizi ve yönetim kurulunuzu kutlamak istiyorum. Tabii Boluspor bu şehrin ortak payidesi ise sadece kutlamak ile olmuyor. Burada herkes ama herkes, Bolu'da iş yapan, ticaret yapan, Boluspor'u sevdalısı olan herkes bu sorumluluğu alarak taşın altına elini koyması gerektiğini düşünüyorum. Dolayısıyla eğer 'o sene bu sene' diyeceksek, iyi transferler yapılıyorsa burada öncelikle tüm Bolulu iş adamlarının Bolusporumuza, Sayın Başkanımıza ve yönetim kurulundaki görev yapan arkadaşlarımızın hepsine destek vermesi gerekir. Burada siyasilerden tutun, hepimizin Boluspor'un gelecekteki başarısı için destek vermesi gerekir. Bunun nasıl yaparız, nasıl başarırız bilmiyorum ama bir kampanya dahilinde olabilir. Yani Bolu gibi bir şehirde çok fazla abartmadan söylemek gerekirse bir 50 tane iş adamını bulmanın zor olmadığını düşünmekteyim. İş adamlarının bu konuda destek vermeleri gerektiğini düşünmekteyim. Benim şahsımın üzerine düşecek herhangi bir şey varsa bu işin öncülüğünü yapabilirim. Sözleri çok fazla uzatmaya gerek yok. Başarı istiyorsak, tribünlerin dolmasını istiyorsak, Boluspor süper lige çıksın istiyorsak herkes ama herkes bu manada sorumluluğunu yerine getirmeli diye düşünüyorum. Benim şahsım adıma Sayın Başkanımızın yazacağı, çizeceği herşey kabulümüzdür. Bu süreçte kalben başarılar diliyorum. Bu başarı sizin öncülüğünüzde Bolu şehrinin olsun istiyorum. Rabbim sizleri utandırmasın. Tekrardan hayırlı olsun diyorum.”

“BOLU HALKINA DA 7 SENEDE GÜZEL ŞEYLER YAŞATTIK”

Doğanay’ın ardından söz alan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı; “Öncelikle bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Boluspor'a, Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz'ın 2004 yılında verdiği görev ile başladık ve bugünlere başta Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve tüm teşkilatımız ile beraber iyi, kötü 7 yılda

Boluspor'a 2 şampiyonluk verdik, 1 kupa çeyrek finali verdik. Bolu halkına da 7 senede güzel şeyler yaşattık. Tabii hamdolsun bunları hep beraber yaptık ve Bolu halkı mutlu oldu.”

“NİYETİMİZ BOLUSPOR'UN ŞAMPİYON OLDUĞU TAKTİRDE LİGDE KALMASI”

28 Mayıs’ta yapılan kongre tekrar göreve geldiklerini ifade eden Çarıkc: “Tekrar 28 Mayıs'ta bu göreve geldik. Belki yarım kalan bir işimiz vardı. Bu yarım kalan işimizi tamamlamamız gerektiğini düşündük. Bunun içinde 3 yıllık bir hedef yaptık. Bu anlamda Türkiye'nin tanıdığı bir teknik direktör olan Fuat Çapa hocamız ile anlaştık. Bütün niyetimiz Boluspor'un şampiyon olduğu taktirde ligde kalması. Yani takımlar şampiyon oluyor ama bir yıl sonra ligde kalamıyor. Bunun için en başta 2–3 yıllık transferler yapmak istiyoruz. Altyapıya değer vermemiz gerekiyor. Bu konuda da çalışmalarımız başladı. Orada ki hoca sayısını artırıyoruz. Sağ olsun Belediye Başkanımız bir antrenman sahası için bize söz verdi. Burada ki bütün niyetimiz Boluspor'un inşallah şampiyon olduğu taktirde kalıcı olmasıdır.”

“ŞAMPİYON OLDUĞUMUZ ZAMAN BUNU SÖYLEMEK ZORUNDAYIM YA KARABÜK'E GİDECEĞİZ, YA DA ADAPAZARI’NA GİDECEĞİZ”

Bolu’nun ve Boluspor’un en önemli sorununun stadyum konusu olduğunu sözlerine ekleyen Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı; “Eski Rıdvan, Sercan'lar gibi futbol yetiştirmesidir. Bunun içinde bizim profesyonel kadromuzun genç olması lazım. En büyük sorunumuz stadyum. Stadyumumuz şuan ki standartlara uygun değil. Belki bu sene tekrar izin alacağız ama şampiyon olduğumuz zaman bunu söylemek zorundayım ya Karabük'e gideceğiz, ya da Adapazarı’na gideceğiz. Bu konuda başta Belediye Başkanımız ve Milletvekillerimiz ile görüşüyoruz. Şimdiden bunu yapmamız gerekiyor. Stadyumun yapılması en az 2–3 sene sürüyor. Bu konuda yer tespiti için çalışmalarımız sürüyor. Sayın İlk Başkanımız çok güzel şeyler söyledi. Bugünde iyi bir katılım gördüm. Başta bütün AK Parti ile teşkilatına ve İl Genel Meclisine teşekkür ediyorum. Maçlara ve deplasmanlara bekliyoruz. Kazanan Boluspor olsun. Çok teşekkür ederim."

1764 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.25423097610474