Dostluk Böyle Birşey

3 Nisan 2011

Güngören Belediyespor taraftar grubu Bordo Bereliler ile Boluspor taraftarlarının arasındaki dostluk görülmeye değer.   Geçmiş olduğumuz senelerde her İstanbul deplasmanında Boluspor...

Güngören Belediyespor taraftar grubu Bordo Bereliler ile Boluspor taraftarlarının arasındaki dostluk görülmeye değer.

 

Geçmiş olduğumuz senelerde her İstanbul deplasmanında Boluspor taraftarları ile yakından ilgilenen Bordo Bereliler maç öncesi bazı ikramlarda bulundular. 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği ve Cadde14 grubu üyeleri ile maç öncesi bir araya gelen Güngören Belediyespor taraftarları dostluk mesajı verdiler. Borda Bereliler Boluspor taraftarlarına bazı hediyeler verirken 1965 Boluspor taraftarlar derneği ve Cadde14 grubu gelen misafir taraftarlarımıza Simit , Ayran ikram etti. Maç esnasında ve sonunda Güngörenli taraftarların Boluspor adına yapmış oldukları tezahüratlar Boluspor tribünlerinden büyük alkış aldı.

 

 

 

 

 

Taraftarımız Bu İşe İnanıyor

Şampiyonluk yolunda emin adımlar ile ilerleyen takımımızda taraftarımızda canı gönülden inanıyor. Karşılaşmanın başlamasına 2.5 saat kala bilet kuyruğuna giren taraftarlarımız saatlerce stadyuma erken girebilmek için kapılarda beklerken maç öncesi tribün dışında yapmış oldukları tezahüratlar ile destek verdi.

 

Karşılaşmaya gelen Boluspor futbol takımı otobüsünü meşalelerle karşılayan büyük taraftarımız adeta futbolcularına şampiyonluk havasını yaşattılar. Son haftalara girerken her zaman olduğu gibi görevini yaparak maça oyuncularını motive ederlerken kırmızı beyazlı oyuncular gördükleri atmosferden dolayı şaşkınlıklarını gizleyemediler Boluspor otobüsü maç için soyunma odası önüne gelirken taraftarın büyük bir sevgisi altından stadyum içine gire bildiler.   

 

Maç öncesi kucaklaştılar

 

Boluspor zorlu bir karşılaşmaya çıkarken adeta şampiyonluk yolunda var olma maçı oynadılar. Teknik direktör Levent Eriş'in Güngören Belediyespor karşılamasından iki gün önce taraftar gurupları ve derneklerle yaptığı toplantıdan çıkan karar neticesinde maçın konsantrasyonundan çıkamamak için kadroda bulunan  tüm oyuncular ile  birlik de tribünler dolaşmaları kararından sonra ısınmalar yapılırken takım olarak el ele veren Boluspor futbol takımı teknik heyeti ve yöneticileri tribünleri tek tek dolaşarak kırmızı beyazlı taraftarları selamladılar. Futbolcuların tribünlere gelmeleri ile birlik de stadyumda farklı bir hava oluşurken maç boyunca bu coşkunun sürmesi de dikkatlerden kaçmadı.

 

 

 

5094 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • bolulu ismail
    4 Nisan 2011 • 08:17
    Tribünde kucaklaşmak güzelde giderken rakip takım otobüsünü (Erciyes) taşlamak , yenilgide küfür etmek hiç centilmenliğe sığmıyor. Sonuçta futbol bir oyun yenmekte var yenilmekte. Unutmamak lazım.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.066532850265503