Dumanlı Şehirde O Çok Mutlu

5 Eylül 2011

Kırmızı Beyazlı forma altında başarılı sezonlar geçirmesinin ardından ben artık süper lige gitmek istiyorum diyen Erdem Özgenç emeline ulaşarak süper...

Kırmızı Beyazlı forma altında başarılı sezonlar geçirmesinin ardından ben artık süper lige gitmek istiyorum diyen Erdem Özgenç emeline ulaşarak süper lig temsilcisi Kardemir Karabükspor'a transfer olmuştu. Erdem Özgenç ilk defa Boluspor'a karşı oynanan hazırlık maçında eski takımına karşı forma giydi.

 

Kırmızı Beyazlı ekibimizin sahaya vardığı andan itibaren misafirperverliğini esirgemeyen tecrübeli oyuncu arkadaşları ve yöneticilerle yakından ilgilendi. Karabük de çok mutlu olduğu görünen Erdem oynanan maçta 45 dakika sahada kalırken Boluspor'a yeni sezonda başarılar diledi.

 

 

Emre Kendine Güvendiriyor

 

Boluspor camiasının kendisinden çok şey beklediği Emre Kılınç kendine güvendiğini bir kez daha gösterdi.

 

Geçtiğimiz yıl A Takıma çıkarak yeni sezon kampına katılan  Emre Kılınç Teknik direktör Levent Eriş zamanında şans bulamamıştı. Teknik direktörlük olarak Boluspor'da göreve başlayan Cihat Arslan'ın  bakış açısı ile  bu sezona çok farklı başlayan Emre Kılınç sezon hazırlıklarındaki şansı iyi değerlendirip hazırlık maçlarında hemen hemen hepsinde forma giymişti. Karabükspor ile yapılan hazırlık karşılaşmasının son 10 dakikasında oyuna girerek görevini layıkıyla yapan genç Emre kazanılan serbest atışta da topun başına ustaca geçerek kendi güvenini gösterdi. Son bölümlerde oyunda kalan Emre klas hareketleri ile dikkat çekerken adeta forma yarışında bende varım mesajını verir gibiydi.

 

 

O Varsa Sorun Yok

 

Transfer olduğu günden buyana adeta bir prfosyönellik dersi veren Veli Kızılkaya Karabük deplasmanında adeta rakip takıma ders verdi.

 

Defanstaki ustalığı ile dikkat çeken tecrübeli oyuncu Veli rakip ataklardaki ustalığını bir kez daha gösterirken oyuna katkısı ile de öne çıkan oyuncumuzdu. Zorlu lig maratonunda Boluspor'a çok katkı yapması beklenen Veli ben şimdiden lige hazırım mesajını Karabük deplasmanında vermiş oldu.

 

 

Mavi Ateş Tribüne Çağırdı

 

Kardemir Karabükspor açılışı için Karabük'e giden Boluspor Karabük'de son yıllarda karşılandığı gibi karşılanmadı.

 

Boluspor takımı sahaya ısınmak için çıktığı anda Mavi Ataş taraftar gurubu Kırmızı Beyazlı ekibimizi tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulunması dikkatlerden kaçmadı. Hep birlik de hoş geldiniz temposunu tutmalarına Boluspor'lu oyuncularda karşılık verdiler.

 

 

Karabük'deki Bolulular Yalnız Bırakmadı

 

Boluspor maç için Karabük'e gidince orada bulunan Bolulularda takımlarını yalnız bırakmadılar. Misafir takım tribününde sessiz bir şekilde Boluspor izlerlerken iyi oyun hemşerilerimizi mutlu etti.

 

Hakan'dan İyi Sinyal

 

Yeni transfer Hakan Arslan oyunda kaldığı 45 dakikalık bölümde iyi bir futbol ortaya koydu. Heyecanlanmayıp elinden geleni sahaya yansıtarak futbol oynayan Hakan Boluspor ataklarında da ileriye giderek olumlu işler yapması alkış aldı.

 

 

İyi Futbol Yüzlerini Güldürdü.

 

Boluspor'u izlemek için Karabük'e gelen transfer komitesinden  As başkan Dursun Kayman, transfer komitesi üyesi Erdal Gören, eski genel kaptanlardan eski yönetim kurulu üyesi Nedret Yıldız  kırmızı beyazlı ekibimizi yakından izlediler.  Takımımızın ilk yarıdaki futbolunu çok begendklerini ifade ederlerken ikinci yarıda hakemi verdiği penaltı kararı takımın moralleri bozdıugu ifadesini kulandılar. 

 

Bolusporluyuz.com

4823 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.051367998123169