Dünya Sesimizi Duyacak

11 Ocak 2012

Evet " Dünya Sesimizi Duyacak" dedik ve geçen sene faaliyete geçirdiğimiz  ama Bolusporluyuz.com olarak yeni yapılanma sürecinde kısa bir...

Evet " Dünya Sesimizi Duyacak" dedik ve geçen sene faaliyete geçirdiğimiz  ama Bolusporluyuz.com olarak yeni yapılanma sürecinde kısa bir süre yayınına ara veren Radyo On4 artık kesintisiz yayınına başladı.

Bolusporluyuz.com olarak 2004 yılında merhaba dedik ve belkide bugünlere geleceğimiz aklımızın ucundan bile geçmemişti.

İlimizin önde gelen yerel radyolarında 2. Lig B grubunda iken bir çok karşılaşmasını siz okuyucularımıza canlı aktardık. Bolu'nun ilk spor programını bir özel radyomuzda yaparak daima Boluspor kimliğini ön plana çıkartık.

Boluspor kulübüne ve camiasına yakışan projeler ile destekçi olmaya çalıştık.

Amatör ruh ile başladığımız bu serüvende neden kendi radyomuz olmasın dedik ve geçen sezon internet üzerinden Radyo On4 'ü açarak bir çok deplasman karşılaşması sonrası canlı bağlantılar ile gündemin nabzını tuttuk.

Canlı yayınlar yaparak kulübümüzün değerli yöneticilerini , teknik heyetleri ve futbolcuları konuk alarak taraftarımız ile buluşturduk.

Bağımsızlık herkes için mahsus olurken Bağımsız Taraftar Platformu kimliğimiz ile yer almaya çalıştık.

Laf olsun torba dolsun diye kimlik yaratmadık !

Evet TARAFLIYIZ.....

Biz Bolusporluyuz.com Boluspor Tarafındanız ve kulübümüzün ilklerine , kültürüne , misyon ve vizyonuna göre hareket eden ilimizin ilk spor sitesiyiz.

Büyüklük Allaha mahsus olurken ! Amacımız bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonrada , siz değerli okuyucularımız için Boluspor'u ön planda tutarak ilimizin ilk spor radyo istasyonunu açarak müziğin ve sporun keyfini yaşatmak.

Radyo On4 tecrübeli  DJ kadrosu ile bundan sonra çok farklı olup Canlı Maç Anlatımları , Canlı programları , Deplasmanlardan canlı telefon bağlantıları ile sıcağı sıcağına maç analizleri gibi bir çok konu ile karşınızda olacak.

Bu gücümüzü siz saygıdeğer okuyucularımzıdan ve dinleyicilerimizden alırken Bolusporluyuz.com ve Radyo On4 daima camiamızın hizmetindedir.

Saygılarımızla

Bolusporluyuz.com Yönetimi

 

 

 

 

 

2751 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.067155122756958