DÜREN: TESİS İÇİN BEŞİKTAŞ'A ÇOK CÖMERT DAVRANDILAR

30 Haziran 2011

Geçtiğimiz günlerde Bolu'ya gelen ve Aladağ'da kamp eğitim merkezi için incelemelerde bulunan Beşiktaş kulübü ikinci başkanı Mete Düren bu bölgede...

Geçtiğimiz günlerde Bolu'ya gelen ve Aladağ'da kamp eğitim merkezi için incelemelerde bulunan Beşiktaş kulübü ikinci başkanı Mete Düren bu bölgede 3 yer beğenmişti. Projenin detaylarının ardından Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e iletilmesinin ardından Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz  her iki kulüp başkanları ve Bolu heyeti bir araya geldiler. Toplantıyla ilgili açıklamalarda buluna Beşiktaş basın sözcüsü Mete Düren ve Alaaddin Yılmaz toplantıyla ilgili şu açıklamaları yaptılar.

 

 

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleşen sabah antrenmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Basın Sözcüsü Mete Düren, Bolu'nun Türk sporuna büyük bir katkı yapacağını söyleyerek, "Bolu vilayeti ve Bolu Belediye Başkanlığı, devletin Türk sporuna katkısı açısından çok önemli bir adım attı. Özellikle Türk futbol takımlarına, yaz aylarında kamp yeri oluşturma açısından, Türkiye'nin coğrafi özelliklerini Avrupa'ya karşı bir alternatif olarak sunmak için önemli bir adım attı. Bolu Dağı'nda coğrafi yönden çok güzel bir lokalizasyon var. Tesis oluşturmak üzere Beşiktaş'a arazi vermek konusunda çok cömert davrandılar. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Hem misafirperverliklerinden dolayı hem de bu tekliflerinden dolayı teşekkür ederiz. Ve bugün de bir iade-i ziyarette bulundular. Bu tesisin Beşiktaş'a kazandırılması konusunda biraz daha resmiyet, biraz daha ilerleme kaydetmeye çalıştık" ifadelerini kullandı.

 

BOLU BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ: FENERBAHÇE'NİN TOPUK YAYLASI'NDA TESİS KURMASI BİZİ SÜRATLENDİRDİ

 

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise Bolu'nun sportif çalışmalar için uygun bir yer olduğunu söyleyerek, "Sportif amaçlı çalışmaların tamamında hem rakım hem de coğrafi konum itibarıyla bütün spor dallarında Bolu'nun önemli bir yeri var. Spor denilince aklımıza ilk futbol geliyor. Futbol deyince de aklımıza 3-4 kulüp geliyor. Takımlarımız kışın nasıl Antalya'da çalışıyorsa yazın da Bolu'da çalışmasını istiyoruz. Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'nda bir tesis kurması bizi süratlendirdi. Biz de aynı özelliklere sahip mekanları tespit ederek Beşiktaş ile temas sağladık. Çalışmalarımız devam ediyor. Hem Beşiktaş, hem Galatasaray'a hem de Trabzonspor'a Topuk Yaylası haline dönüşecek yerleri tespit etmiş durumdayız. Yeter ki kulüplerimiz bizden talepte bulunsun. İlk talep Beşiktaş'tan geldi bu durum bizi onurlandırdı. Kamp merkezlerini Bolu'ya taşıyabilirsek çok büyük paralar ödeyerek yurt dışına gidecek takımlarımızı Bolu'da ağırlayabiliriz. Hatta yurt dışından takımlarda buraya gelebilir" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2373 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.077163934707642