DURMUŞ, YENİLGİYİ GENÇLİĞE VE ACEMİLİĞE BAĞLADI!

16 Aralık 2013

Boluspor PTT 1’nci ligin 17’nci haftasında deplasmanda Tavşanlı Linyitspor’a 3-2 mağlup oldu. Bu karşılaşmanın ardından Boluspor teknik direktörü Besim Durmuş...

Boluspor PTT 1’nci ligin 17’nci haftasında deplasmanda Tavşanlı Linyitspor’a 3-2 mağlup oldu. Bu karşılaşmanın ardından Boluspor teknik direktörü Besim Durmuş ve Tavşanlı Linyitspor teknik direktörü Salih Yorulmaz açıklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Besim Durmuş yenilgiyi futbolcuların gençliğine ve acemiliğine bağlayarak; “Birinci golden sonra ikinci ve üçüncü golü de bulabilirdik, ancak futbolcularımızın acemiliği ve gençliği nedeniyle böyle bir sonuç aldık” dedi.

Besim Durmuş; “Çok basit, duran toplardan üç gol yedik”     

Boluspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ise maç sonrası yaptığı açıklamada, çok sıkı ve kazanmak zorunda oldukları bir maçı kaybettiklerini belirterek, “Maça istekli ve olumlu başladık. Sahada zemin sorunu olmasına rağmen maçın ilk 25 dakikasına olumlu başladık. Ancak 10 dakika içinde arka arkaya iki futbolcumuzun sakatlanması zaten kısıtlı bir kadroyla geldiğimiz için bizi zora soktu. Önde götürdüğümüz bir karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldık. Birinci golden sonra ikinci ve üçüncü golü de bulabilirdik, ancak futbolcularımızın acemiliği ve gençliği nedeniyle böyle bir sonuç aldık. Çok basit, duran toplardan üç gol yedik. Bizim gibi takımlara bu golleri yemek yakışmadı. Rakipten bu kadar kolay gol yememeliydik” şeklinde konuştu.

TKİ Linyitspor Teknik Direktörü Salih Yorulmaz ise, kazanmaya odaklandıklarını ve maçı aldıklarını belirterek; “İki kez mağlup duruma düştüğümüz karşılaşmada arkadaşlarımın sahadaki mücadelesi ile maçı aldık” dedi.       

Salih Yorulmaz; “Sonuç olarak maçı kazandık tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum”     

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Salih Yorulmaz, çok zor bir hafta ve zor bir karşılaşmaya çıktıklarının bilinciyle oynadıklarını ifade ederek, “Tüm futbolcuları tebrik ediyorum. İki kez mağlup duruma düştüğümüz karşılaşmada arkadaşlarımın sahadaki mücadelesi ile devam ettiler. Sonuç olarak maçı kazandık tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.    

Mehmet Besler; “TKİ Tavşanlı Linyitspor forması az daha yere düşüyordu”

TKİ Tavşanlı Linyitsporlu futbolcu Mehmet Besler tarihi bir maç kazandıklarını vurgulayarak, “TKİ Tavşanlı Linyitspor forması az daha yere düşüyordu. Boluspor karşısında mağlubiyet almış olsaydık bu forma yere düşüyordu. Biraz gerçekçiliğe ihtiyacımız var. Biz sezon başından beri hayal dünyasında yaşıyoruz. Tavşanlı Linyitspor’un alt sıralardan kurtulabilmesi için somut ve gerçekçi adımlara ihtiyaç var. İnanmakla ve hayal dünyasında yaşamakla bu takımın şu anki durumundan kurtulması mümkün değil. Sadece ve Sadece emeği geçenlere teşekkür ederim” diye konuştu.

1541 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.63304495811462