Düşüş Sürüyor 0-3

5 Nisan 2015

Boluspor, PTT 1’inci ligin 26’ınci haftasında evinde Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 0-1 geride kapattığı karşılaşmada Alanyaspor ikinci yarıda bulduğu goller ile rahat bir oyunla karşılaşmayı kazanırken Boluspor sahasında Alanyaspor’a 3-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Tribünlerde sezon başından bu yana ilk defa bu kadar az bir izleyici topluluğu dikkatlerden kaçmadı.

Boluspor Alanyaspor karşısında kalede Özkan, Deniz, Serkan, Kibong, Bilal, Kenan, İsmaiL Haktan, Henrique, Murat , Nurettin , İshak on biri ile mücadele etti.

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Reha Erginer, Emre Kılınç’ın yokluğunda Murat’a ve Prijovic’in yokluğunda ise Kenan Şahin’e forma şansı verdi.

Karşılaşmaya Boluspor başlarken ilk dakikalarda her iki takımda orta sahayı kalabalık tutmayı özen gösterdi. Boluspor ilk tehlikeli atağını maçın 8’inci atağında geliştirdi. Kenan Şahin, ceza sahasına girer girmez sert vurdu, top kalecide kaldı. Karşılaşmanın 14’üncü dakikasında Boluspor golü buldu ancak, Kenan Şahin ofsaytta olduğu için gol geçerli sayılmadı. 22’inci dakikada bu kez Alanyaspor gole çok yaklaştı. Deniz’in vuruşu yan direkten oyun alanına geri döndü.  Karşılaşmanın 26’ıncı dakikasında Alanyaspor golü buldu. Ayite’nin kaptığı topa son dokunan Efecan, Alanyaspor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 31’inci dakikada bu kez Boluspor gole çok yaklaştı. Kenan’ın kafa ile indirdiği topa İsmail Haktan çok sert vurdu. İsmail’in vuruşunu Haydar kornere çeldi.  İlk yarıda her iki takım için etkili pozisyon olmayınca Alanyaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkini yarıya Alanyaspor başladı. Karşılaşma başlar başlamaz Sinan Özkan ile 2. golü bulan Alanyaspor oldu. Ani gelişen Alanyaspor atağında penaltı noktası üzerinde topla buluşan Sinan Alanyaspor’un ikinci golünü Boluspor ağlarına gönderdi. Boluspor gol pozisyonu bulmakta güçlük çektiği anlarda Alanyaspor’dan Ayite’nin Özkan’ı geçmesi ile topa en son dokunan Peroviç takımın üçüncü golünü kazandırmış oldu. Bu golden sonra Reha Erginer oyuncu değişikliğine giderken Azeri futbolcu Vagıf Javadov Kibong’un yerine dahil oldu. Karşılaşmanın 62’inci dakikasında Kenan Şahin Alanyaspor’lu oyuncu ile kafa kafaya çarpışınca yerde kaldı. Bilincini kaybeden Kenan Şahin ambulans ile hastaneye kaldırılırken karşılaşma 6 dk durdu. Bu sakatlık sonrası Kenan’ın yerine Serkan şirin oyuna dahil oldu. Boluspor son oyuncu değişikliğini 79’uncu dakikada İsmail Haktan Odabaşı , Ali Dere değişikliği ile yaptı. Karşılaşmanın sonuna 5 dk ilave edilirken oynanan dakikalarda başka pozisyon olmayınca Boluspor sahasında Alanyaspor’a 3-0 mağlup oldu. Boluspor bu karşılaşma sonunda 32 puanda kalırken Alanyaspor 45 puana yükseldi. 

Düşüş Sürüyor 0-3
Düşüş Sürüyor 0-3
Düşüş Sürüyor 0-3
Düşüş Sürüyor 0-3
Düşüş Sürüyor 0-3
Düşüş Sürüyor 0-3
Düşüş Sürüyor 0-3
Düşüş Sürüyor 0-3
Düşüş Sürüyor 0-3
Düşüş Sürüyor 0-3
Düşüş Sürüyor 0-3
Düşüş Sürüyor 0-3
Düşüş Sürüyor 0-3
Düşüş Sürüyor 0-3

1469 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.1137068271637