Efeler Deri Penaltılarla Finalde

27 Haziran 2012

Yarı final maçları ile devam eden  Vetaranlar turnuvasında finale çıkan takımın adı  Bolçi ve Gerede Efeler Deri arasında oynanan karşılaşma...

Yarı final maçları ile devam eden  Vetaranlar turnuvasında finale çıkan takımın adı  Bolçi ve Gerede Efeler Deri arasında oynanan karşılaşma ile olurken normal süresi 2-2 biten karşılaşmada Efeler Deri penaltı atışları ile adını finale yazdırdı.

Bolçi ve Efeler deri arasında oynana yarı final maçında heyecan vardı.Her iki takımda final için mücadele ederken hem Gerede Efelerde hem de Bolçi'de eksik oyuncuların çokluğu dikkat çekti.

Karşılıklı atakların olduğu sert mücadelesinde ilk golü atan Efeler takımı oldu.Gerede takımı adına Ferhat takımına şık bir gol kazandırdı. Kalesinde golü gördük den sonra toparlanan Bolçi orta sahada Saçit topu daha çok yarı alanda tutması ile maçta dengeyi kurarken Orhan ile de beraberlik golünü kazandırdı. İlk yarı 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

İkinci yarıya Bolçi daha istekli ve hırslı başladı.Oyunu da Gerede sahasına yıkarken istediği gole de bir türlü kavuşamıyordu. Kalesinde arka arkaya pozisyonlar gören Efeler takımı Bolçi takımının ileride kalmasından yararlanarak ikinci golünü kazandı. Efeler takımından Hasan ikinci golü kazandırdı.

İkinci golden sonra oyun biraz daha sertleşirken Bolçi beraberlik golü için her şeyi denedi art arda geliştirdiği ataklardan sonuç alamazken maçın son saniyelerinde Kral lakaplı Saçit sahneye çıkarak golcülüğünü gösterdi. Beraberlik golünü kazandırdı. 2-2 golden sonra Bolçi birkaç pozisyon bulsa da galibiyet golünü bulamadı her iki takımda maçın sonunda penaltılara razı oldu.

Penaltı atışlarında ilk vuruşu Gerede Efeler yaptı İsmail atışı gole cevirdi.Bolçi takımı adına ilk penaltı atışını golcü Orhan  kulandı kötü bir vuruşla topu dışarıya gönderdi.

Efeler adına ikinci penaltı golü Uğurdan geldi. Bolci atışlarda ilk golü Sinan la geldi. bulurken Efeler takımı üçüncü penaltısını Rahmi ile gole çevirirken Bolçi üçüncü atışını İlkay'la yaptı İlkay vuruşu kalecide kaldı.

Dördüncü atışı kullanan dererek Efelerden hasan topu filelere göndererek adını finale yazdırdı.

Karşılaşma içinde azda olsa gerginlikler olsa da maç sonunda her iki takım oyuncularının bir birlerine sarılıp tebrik ettiler.


1855 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.093578100204468