Elazığ Cephesinden Bütçe Sorusu ?

5 Mart 2012

Şampiyonluğun en büyük adayı ama gelecekleri karandık. Bu sezon çıktıkları Bank Asya birinci lig'de iyi bir performans göstererek liderlik koltuğunu...

Şampiyonluğun en büyük adayı ama gelecekleri karandık. Bu sezon çıktıkları Bank Asya birinci lig'de iyi bir performans göstererek liderlik koltuğunu alan Elazığ'da Vali ve Belediye başkanı borcu bitirmek için seferberlik ilan etmişler.

Yeni sezonda Süper ligde oynayacak olduklarına kesin gözüyle bakılan Elazığspor'da 17 Trilyona varan borcu bir an önce bitirilmek isteniyor.  Sezon sonuna kadar bu borcun 24 Trilyonu bulması bekleyen Borda Beyazlı ekipte borç birikmemesi için şirketleştirilmeye gidiliyor.  Takım şirketleşse bile gelecekte zor günlerin beklediğini ifade eden Elazığ Valisi "Bu borcu nasıl bitiririz. Şampiyon olsak bile Elazığ takımı ileride zor günler yaşayacaktır. Şirketleşsek bile şirket üzerinde bu borç nasıl ödenir" dedi .  Belediye ile işbirliğine girilirken Bank Asya birinci ligde rakiplerini tek tek egale eden Elazığspor takımı birkaç haftaya kadar şampiyonluk turu atmaya hazırlanıyor.

 

Yılmaz ve Çarıkçı'dan Bilgi Aldılar

Elazığ Valisi Muammer EROL ve Elazığ Belediye başkanı M.Süleyman Selmanoğlu  Elazığspor Boluspor karşılaşmasında Bolu Belediye Başkanı Alaattin Yılmaz ve kulüp başkanı necip Çarıkçı'dan bazı bilgiler aldı.  Boluspor kulüp başkanı Necip Çarıkçı'ya " Yıllardır Bank Asya 1. liginde mücadele ederken aynı zamanda yıllar önce kalan borçlarınızı kapatırken tesisleşme yönünde büyük adımlar attınız. Ligde mütevazi bir bütçe ile her yıl hedeften sapmıyor adınızı bahsettiriyorsunuz. Bu dengeyi nasıl sağlıyorsunuz. Biz 17 Trilyonu kara kara düşünüyoruz."diye sormasının ardından Başkan Necip Çarıkçı " Planlı hareket ederek ve Boluspor camiamızın da desteği ile. Bu güne kadar esnafımızın ve taraftarımızın büyük desteği oldu. Sanayi kuruluşlarımız her sene yardım eder ve reklam konusunda kime gittiysek bizi kırmadılar. Boluspor'un 1 TL'si bizim için önemli olurken yapılan harcamalarda sürekli geleceği düşündük. "dedi.


1975 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.072474002838135